- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew-msi
aktív tag
Értem, és köszi a választ.
Sajnos akkor ezt elengedem.
Már arra gondoltam, hogy egy okos konnektorba belerakni egy olyan izzót ami zenél és azt kapcsolgatni. Gáz de jobb ötlet nem jut eszembe.
Bár azt sem tudom, hogy van e ilyen izzó.
A "lambadázos" tolató izzóból indultam, ami autóba rakható. -
Madoc
veterán
Home assistant megy nekem is egy raspberry pi 4-en. wifis infra-rf vezérlő, xiaomi zigbee érzékelők, (csapadék érzékelő, postaláda,nyitásérzékelők, hőmérséklet-páratartalom érzékelők) világításkapcsolók,ledszalagok,dug.alljzatok, redőnyök. Megy minden együtt pöpecül. Domoticz-al kezdtem de a Home assistant jobban bejött.
Home miniket legfőképp hangszóróként használom, google tts: magyarul bemondatom vele pl. ha kinyílt a kapu, vagy magas a páratartalom, vagy ébredéskor hogy mennyi a kinti hőm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest