- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Furcsa, nálam azért legalább 3-4 mp-ig eltart, míg tényleg teljesen betölti a PH-s oldalakat (már bőven olvasható, de még tölt), pedig 15 Mbites netem van, speedtest szerint olyan 10 Mbit alá nem is nagyon megy.
Szóval vagy eleve már kissé tele van pakolva a gépem, és ráférne egy alapos takarítás, és/vagy túlságosan teletömtem a Chrome-ot extensionökkel. Tényleg sok van felpakolva, de sok kell webfejlesztéshez is és egyéb célokra.
Peacekeeper tesztet majd én is megcsinálom.Na, közben elkészült, és igaz, közben csak egyet kattintottam ide a hozzászólás írásához, tehát az az oldal betöltött, meg egyszer magát a Peacekeeper főoldalát egyszer betöltöttem (tudom, a releváns eredményhez nem szabadott volna navigálni), azé' nem kaptam olyan csodás pontszámot, mint Te, 4896 pont lett az eredmény. Igaz, a verziószám nálam csak: 9.0.597.98.
Amúgy azért sztem egy ilyen teszttel nehéz összehasonlítani ténylegesen a böngészőket, mert ki tudja, egyik vagy másik böngészőn hánymillió extension van felpakolva, stb.
Bár ha egy sincs egyiken sem, és friss telepítés utáni a teszt, mindkettőből legfrissebb stabil verziót vizsgálsz, úgy talán lehet releváns a teszt.---------
(#3828) GoodSpeed: hmm, ez a kezdeményezés elég veszélyes lehet a kicsit "konzervatívabb" felhasználók miatt....

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest