Hirdetés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
csabyka666
üzenetére
Szia, Firefox-ra elég ha a about:settings részben beírod hogy "zoom" és ahol a sok szám van a az a nagyítás rész és oda beírod amit szeretnél.
Amit linkeltél az jó amúgy FF-re vagy zoom for firefox vagy valami hasonló néven fut.Google-re nem tudom nekem a fix 140%-os a jó és ugye az alap opció a 125 majd utána a 150% és nekem ugye köztes érték kellene de Chrome-ra nem nagyon találtam megfelelőt nem egyszer csinál olyat, hogy kattintok az oldalra és még kis méretben indul majd utána vált át nagy méretbe nem értem.
Amúgy ZOOM PAGE WE van chrome-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- No Rest for the Wicked
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Crypto Trade
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs