Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben rájöttem mi okozta azt, hogy a firefox gyorsabban dobálta az utcaképeket, mint a chrome. Igaziból nem is ott jöttem rá, hanem az edgeben. Az edge ugyanezt produkálta. Igen ám, de ott nem volt bekapcsolva a földgömb nézet. Ha azt bekapcsolom, a firefox és az edge is ugyanolyan "nyúlósan" tölti be az utcaképet és lép vissza. Amint a chromeban is kikapcsolom a földgömb nézetet, mint a villám úgy dobálja az utcaképet és azonnal vissza is lép. Mindenesetre jó, hogy erre rájöttem, így számomra sokkal kényelmesebb térképet nézeget, mint bekapcsolt földgömb opcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-1500Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs