- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Próbálgattam a napokban a böngészőket, részben amiatt mert felmerült a uBlock illetve magának a reklámblokkolásnak az ellehetetlenítése a jövőben Chrome-nál, lehet persze baromság, meglátjuk.... Talán csak az Opera ami egálban van vele de a Chrome gyorsabban indul el, a Firefox miután telepítettem 4-5 népszerű bővítményt(ublock, dark mode, roboform, IDM bővítménye meg nem tudom még mit) érezhetően lassabban nyitotta meg a lapokat, 2-3 másodperc volt egy linkre kattintás után annak megnyitása, SSD-m van de ettől még elismerem, hogy az én konfigom lehet sz.r viszont ugyanezen a konfigon a Chrome egy szélvész, mind indulásban mind honlapok betöltésében. Minden sokkal jobb Chrome-mal, Firefox-ot töröltem, Operát megtartottam de nem használom. Szóval tanulság, Chrome a legjobb. btw. mindenképp olyan böngészőt kerestem ami tud szinkronizálni androidra mert 2 androidos eszközt használok szóval a sync must have. Nem akarok böngésző vitát elindítani, nagyon szeretném, hogy legyenek komoly vetélytársai a Chrome-nak, hogy a Google ne tudjon szemétkedni. P. S. a vivaldi androidon béta és ha jól emlékszem Adguard nem tudta blokkolni a reklámokat azon szóval azt desktopon ki se próbáltam.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest