Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbálgattam a napokban a böngészőket, részben amiatt mert felmerült a uBlock illetve magának a reklámblokkolásnak az ellehetetlenítése a jövőben Chrome-nál, lehet persze baromság, meglátjuk.... Talán csak az Opera ami egálban van vele de a Chrome gyorsabban indul el, a Firefox miután telepítettem 4-5 népszerű bővítményt(ublock, dark mode, roboform, IDM bővítménye meg nem tudom még mit) érezhetően lassabban nyitotta meg a lapokat, 2-3 másodperc volt egy linkre kattintás után annak megnyitása, SSD-m van de ettől még elismerem, hogy az én konfigom lehet sz.r viszont ugyanezen a konfigon a Chrome egy szélvész, mind indulásban mind honlapok betöltésében. Minden sokkal jobb Chrome-mal, Firefox-ot töröltem, Operát megtartottam de nem használom. Szóval tanulság, Chrome a legjobb. btw. mindenképp olyan böngészőt kerestem ami tud szinkronizálni androidra mert 2 androidos eszközt használok szóval a sync must have. Nem akarok böngésző vitát elindítani, nagyon szeretném, hogy legyenek komoly vetélytársai a Chrome-nak, hogy a Google ne tudjon szemétkedni. P. S. a vivaldi androidon béta és ha jól emlékszem Adguard nem tudta blokkolni a reklámokat azon szóval azt desktopon ki se próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung kuponkunyeráló
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Spórolós topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Linux haladóknak
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest