Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Próbálgattam a napokban a böngészőket, részben amiatt mert felmerült a uBlock illetve magának a reklámblokkolásnak az ellehetetlenítése a jövőben Chrome-nál, lehet persze baromság, meglátjuk.... Talán csak az Opera ami egálban van vele de a Chrome gyorsabban indul el, a Firefox miután telepítettem 4-5 népszerű bővítményt(ublock, dark mode, roboform, IDM bővítménye meg nem tudom még mit) érezhetően lassabban nyitotta meg a lapokat, 2-3 másodperc volt egy linkre kattintás után annak megnyitása, SSD-m van de ettől még elismerem, hogy az én konfigom lehet sz.r viszont ugyanezen a konfigon a Chrome egy szélvész, mind indulásban mind honlapok betöltésében. Minden sokkal jobb Chrome-mal, Firefox-ot töröltem, Operát megtartottam de nem használom. Szóval tanulság, Chrome a legjobb. btw. mindenképp olyan böngészőt kerestem ami tud szinkronizálni androidra mert 2 androidos eszközt használok szóval a sync must have. Nem akarok böngésző vitát elindítani, nagyon szeretném, hogy legyenek komoly vetélytársai a Chrome-nak, hogy a Google ne tudjon szemétkedni. P. S. a vivaldi androidon béta és ha jól emlékszem Adguard nem tudta blokkolni a reklámokat azon szóval azt desktopon ki se próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest