Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
Sziasztok nekem nem rég ez jön be ha megnyitom a chrome ot
korábban egy antimalware és egy roguekiller programot futtatva tudtam törölni a kéretlen programokat de most hiába futtatom le olyan mintha nem törölné őket egyik sem hogy tudnám megtisztitani a gépem ettől pl! tudtok ajánlani valami egyszerű de jo virusirtot vagy honnan iktassam ki ezt a másik progit??? a tulajdonságokon belül a kereső motor már vissza van állitva googlere és onnan töröltem is azt ami nem oda valo de semmi egyszerüen már nem tudom mitévő legyek! Légyszi segitsetek! 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

korábban egy antimalware és egy roguekiller programot futtatva tudtam törölni a kéretlen programokat de most hiába futtatom le olyan mintha nem törölné őket egyik sem hogy tudnám megtisztitani a gépem ettől pl! tudtok ajánlani valami egyszerű de jo virusirtot vagy honnan iktassam ki ezt a másik progit??? a tulajdonságokon belül a kereső motor már vissza van állitva googlere és onnan töröltem is azt ami nem oda valo de semmi egyszerüen már nem tudom mitévő legyek! Légyszi segitsetek!