Hirdetés

Aktív témák

félisten

válasz vtechun #82 üzenetére

Sok nyitott kérdés maradt, foltozzunk egy kicsit :)
    Lehet hogy már megtaláltad a választ, ezesetben bocs.

vtechun: "Legújabb kérdésem az lenne, hogy amikor ugye vágólapra másolok valamit, akkor azt, hogy tudom beilleszteni?"

Hosszúkatt a szövegdobozon, a megjelenő menüben ott lesz a Paste text.

vtechun: "Egyébként fejleszt itt valaki androidra?"
    Még nem, de már nagyon tervezem :DDD

vtechun: "Azt kérdezném a G1 tulajoktól, hogy a dobozban elvileg van füles, de annak a csatlakozója milyen? A HTC féle?"

A HTC-féle ExtUSB csatlakozós, nem szétszedhető. Elég fos minősége van... Átalakító meg nincs a csomagban. A Speedshopban lehet kapni ilyesmit.

Én inkább BT headsetet használok.

Alukard: "WMWifiRouter, muBook"

Ott a Wifi Tether for Root Users, működik Wifivel, Bluetooth-szal, tud WEP-et, teljesen ingyenes, és már most is elérhető :DDD Root jogok kellenek hozzá mondjuk.

EBookolvasásra meg már megjelent az FBReader Android portja, nem tudom mivel tudna kevesebbet, mint a mu, én inkább Bebookot használok :DDD

DarkByte:

Ennek ugyan semmi köze nincs az NDK-hoz. Lásd előző pont.

vtechun: "Kérdésem az lenne, hogy a böngészőben van vmi trükk ami mondjuk az End bill.-nek megfelelő eredményt hordoz?"

Nem tudok róla eddig :( Volt az a bookmarklet, ami Javascripttel az oldal aljára ugrik, de nem tudtam beírni a böngészőbe (automatikusan elérakta, hogy http:// :((( ). A kicsinyítéssel hamar le lehet tekerni szerencsére.

Alukard: "érdemes beleolvasni, hátha benne van a válasz, ha nincs akkor ott tedd föl, mivel az ő "temékük""

Tévedés, a live-android és az SDK emulátor (amit vtechun használ) két teljesen különálló dolog. A live varázs csak egy házi hackelés - bár kétségkívül érdekes cucc :) A kérdést inkább az android-discuss levelezőlistán kéne feltenni.

Aktív témák