- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Ezekiell #382 üzenetére
Milyen fogkefét akartál tölteni usb c-vel ?
Nem zavar hogy lightning évekkel beelőzte az usb c-t ?
Azt sem érted amit írnak.Az egész platform lightninra épült, ahogy most a szaros andoridnál az egész android család usb c-re.
Fordítsuk már meg "vissza az oviba" úr, hogy aki usb c helyett akar lighningos új iphone-t mert már az ipodeja is lighning, az ipadja is, csak az egyetlen iphonja nem, akkor annak most jó ?
Nalátod, nyomod egóból a nagy semmit . . .Busterftw nem neked nincs igazad, elég ha megnézed az urak eddigi munkásságát már a telefon tesztes hírek alatt. Lesújtó. Sztem már annyiszor moderálták őket mint égen a csillag.
Hagyd, eddig megnéztük mi telik tőlük, de sajnos ennél több nem. Tisztelet a kivételnek, abból mondjuk itt nincs sok. -
joey04
titán
válasz
Ezekiell #319 üzenetére
Túlgondolod. Ezek a cégek a profitért dolgoznak. Mindegyik. Ezért ha olyat lépnek ami nem tetszik, akkor választani kell mást. Nekem pl pont ez a nagy nyitás nem tetszik. És nem csak az amit az eu kényszerít ki. Szoftveresen sem tetszik az irány, az aod bevezetése (nem használom, de a létezése miatt futottam már bele bugba) a túlbonyolított fókusz mód, a szintén túlbonyolított háttérképek, a tesreszabható új cc, ami ronda, szarabb kezelni, dadog mint egy droid. De jó változások! Nem véletlen próbáltam végig idén majdnem minden komolyabb androidot (s24u, 14 ultra, op12, vivo x100p). Nem tetszik ahogy fejleszt az apple. Még úgy döntöttem maradok, mert még jobb a csomag, de cook agymenése hogy úgy fejlesztenek, hogy minél több droidost behúzzanak, megspékelve az eu-s baszakodással, nagyon arra ösztönöz, hogy váltsak.
-
Szabi®
addikt
válasz
Ezekiell #319 üzenetére
Úgy-úgy, én meg imádom amikor az iphone úgy beállítva 23%-os piaci résszel globálisan, hogy senkitől nem lehet töltőt kérni egy munkahelyen, mert csak nekem van lightning-os telefonom.
Biztos van ilyen is. Hál istennek ahol én dolgoztam ott 10 emberből 6 iphone-t használt, és legalább egynél volt lightning töltő is.
-
Szabi®
addikt
válasz
Ezekiell #290 üzenetére
Azért "geciznek" velük, mert az eu mindenből presztízs kérdést csinál. Arról nem is beszélve hogy amitől belülről rothad az eu, az a demokratikus deficit. Ami fent történik az minden egyes polgárra kihat, viszont ha szar döntés születik, kéz kezet most, nincs elszámoltathatóság, ha valakiről kiderül hogy bűnös azt inkább az eu defenzíven védi, így nem mernek semmit behajtani senkin. Azt húznak rá az országokra, amit akarnak, kezdve a gender politikától a súlyos belbiztonságokat fenyegető döntésekig, ha nem megy sarcolnak, zsarolnak . . . Mindezt teszik a demokrácia égisze alatt, mert az eu-ban demokrácia addig van, amíg az nem megy szemben a balos érdekekkel. Tehát nincs.
-
azbest
félisten
válasz
Ezekiell #290 üzenetére
ahogy már írjam, európa ilyen berendezkedéssel képtelen versenyezni nyugati (és keleti) cégekkel, világpiaccal. Ezért igyekeznek lerontani az ellenfelet, ha már jobban nem tudnak európában. A sántának is jár az esély, mindenki egyenlő és alanyi jogon mindenből ugyanannyi jár, meglásd jó lesz. Osztályharc meg minden. Gyakorlatban viszont csak kedveznek valaki havernak ott is. A samsung szokta mostanában kilobbizni az eu intézkedéseit, ahog az usában is látni, hogy lobbizik apple-google ellen, saját magát helyzetbe hozva.
Szerintem központosítottabb európai vezetés kéne és az, hogy megoldást keressék ahelyett, hogy azon dolgozik millió bürokrata, hogy mit le lehessen csinálni. De persze, amíg nincs európai opció, addig nem is tudják azt helyzetbe hozni, hanem más világcégeket szolgálnak ki a butaságaikkal.
#293 Ezekiell
nem szertik, csak túl buták a politikusok és az ázsiaiak átb@sszák őket a palánkon. Meg a választásokkor jól jön a lobbipénz adomány. Közben csak saját magát ássa el az eu piac. -
Szabi®
addikt
válasz
Ezekiell #178 üzenetére
Nem kell az eu-ban sem lennie. Csak nyer azzal apple ha kivonul. Tonnaszám ömlene az euba a szürkeimportos iphone, a resselereket, meg fent sem kéne tartania.Maga az eladott egység azonos maradna. Az oroszok így veszik most tonnaszám az iphone-t.
A pénzeszsákbefektetők akik Tim Cookot a helyén tartják nem rúgnák ki, azért nem fogják kirúgni, mert kijön a matek, hogy a bünti hatalmas, a bevétel meg az eu-s profit meg a béka segge alatt. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Ezekiell #161 üzenetére
De ezt a számok nem támasztják alá.
Az iOS market share nem a legnagyobb, de az Apple Music-é sem például."De hogy más példát mondjak, gondolom te se Edge-et használsz Windowson, mint a userek döntő többsége... Ugyanaz: az érvelésed szerint a Microsoft simán mondhatná, hogy minden browsert tilt. "
Rossz példa. Az iOS kezdetektől zárt, mégis népszerű lett az userek és a fejlesztők körében.
Nem egyik napról a másikra zárták le a szoftvert.
Az persze hogy kiverné a biztosítékot. -
Szabi®
addikt
válasz
Ezekiell #161 üzenetére
Ez így annyira azért nem korrekt, de ha ilyen görény világot élünk, akkor ez van. Inkább csinálják meg az appfejlesztők a piacteret maguknak egy saját platformon, hogy rájöjjenek nem is olyan egyszerű az .. . .
Magyarán van egy hatalmas fedett magántulajdonban lévő csarnok, aminek a tulaja bizonyos eladókat odaenged, és kötelezik rá, hogy engedjen oda mindenkit . . . -
Gargouille
őstag
válasz
Ezekiell #156 üzenetére
Nyilván ez egy nagyon speciális eset, ezt adom. De hozzáteszem, hogy ugyan nem vagyok otthon a hallókészülékek piacán, de él bennem a gyanú, hogy nem csak olyanok léteznek, amik kizárólag iphone-al működnek. Van nekem is hallássérült ismerősöm, aki használ hallókészüléket, de ahhoz nem is kell okostelefon. Persze lehet, hogy a kolléga esetében valamilyen egyéb okból csak ilyesmi jöhet szóba.
Tényleg nem érzéketlen akarok lenni megértem, hogy akinek ilyen problémája van, annak ez komoly akadály is lehet, csupán azt vitatom, hogy az emberek tömegesen lennének "rákényszerítve" iphone vásárlására.
-
azbest
félisten
válasz
Ezekiell #156 üzenetére
azért az "okos" hallókészülékek egy speciális szegmens. Másik hírnél pont arról beszélgettünk, hogy olyan mocskosul drágák, hogy az airpod pro 2 a hallókészülék fda plecsnijével az lett az egyik legolcsóbb hallókészülékként elfogadott eszköz az usában.
Az meg, hogy valami hallókészüléknek van -e valami plecsnije iphonnal használatra, lehet inkább a gyártó általi bevizsgálást jelenti, nem pedig azt, hogy hozzákapcsolható-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest