- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Micsurin #371 üzenetére
Es neked nem teljesen mindegy ez, mint user? Mellekesen nem csak ez volt az egyik indok.
Ha tul draganak talalod a kabelt, telefont, stb, akkor nem veszed meg.Annyi elonye pedig volt, hogy 1 gyartotol jott a kabel (ha jol tudom?), ez valamennyire biztositott egy szintu minoseget es garanciat.
Most meg van ezer USB-C, ami vagy tudja az elerheto specek valamelyiket, vagy nem. -
-
Szabi®
addikt
válasz
Micsurin #338 üzenetére
"hogy max 3-5 tag szólal fel"
Jó logika, mert a világ összes apple felhasználója egyébként olvassa a ph-n lévő szenvedéseiteket ugye ? itt kéne most lennie bizonyságul millárd hozzászólásnak"Elenben az a gyári hulladék telefonmadzag ha táskában cipelted kb félévet bírt. "
Totál egyéni preferencia hogy kinél mennyit bír . ..
#339 sh4d0w Pisztolyt tartanak a fejedhez hogy azt vedd meg ? más gyártóé nem jó ?
Nekem ez új . . . -
Szabi®
addikt
válasz
Micsurin #336 üzenetére
Igen neki van annyi pénztudatossága, más pénzével, mert a felhasználóknak 12 évig jó volt. Azt már kár is említeni, hogy a készülékhez járt a lightning, tehát nekem nem kellett azzal foglalkoznom, hová van az ár beépítve.
3500 forint egy jó minőségű mfi-s lightning. Mennyi egy jó minőségű usb-c ?
-
joey04
titán
válasz
Micsurin #325 üzenetére
Mondok még példát. Behozták a face id-t. Szerintem az utolsó olyan fejlesztés ami nagy ugrást hozott user experience-ben. Ennek az ára a notch volt. Jobb lenne teli kijelző, de kell neki a hely, és ez számomra még így is kevesebb kompromisszum, mint az ujjlenyomat olvasóval cseszekedni. Erre mit csinálnak, behozzák a DI-t. Ami több hasznos helyet foglal el a kijelzőből. Hatalmas taps idióták. Szokták mondani a jópofa dolgokat amiket tud, ha adott app támogatja. Igen, csak ezeket a notch köré is le lehetett volna fejleszteni, sőt a kínai koppintásokon látjuk, hogy még egy sima kamera luk köré is meg lehet írni. Csak azért csinálták, hogy változzon a külső. Csináltak egy szarabb dolgot, vagizásból. Ez annyira nem Apple. Szóval engem is bosszant egy csomó dolog, de bocs, nem azok amiket te mondasz. Mert ezek a szubjektív dolgok. Marhára nem érdekel az adatátviteli sebesség, a töltési sebesség, hogy ez milyen csatlakozón valósul meg, stb. Nekem más fontos. Szar a di, hiányzik egy plusz kamera, hiányzik az egszerű beállítások lehetősége, mert egy háttérkép beállítása túl lett bonyolítva, stb. Szarabb az üzemidő, dadogósabb a rendszer, több a bug olyan dolgok miatt amik nem is fontosak nekem.
-
joey04
titán
válasz
Micsurin #325 üzenetére
Figyelj én magamnak veszem a dolgokat. Azt nézem, hogy szubjektíven nekem mi a fontos, mi a jó. Nekem az említett dolgaid nem fontosak. Másnak lehet az, nincs ebben vita. Én ezeket magasról leszarom. Felőlem lehetne micro usb is rajta, ha cserébe mondjuk lenne 2 zoom kamera, mert az baromira hiányzik. Az 5x túl sok, kell(enne) a 3x is. Nekem ez a legnagyobb bajom és minden nap bosszúságot okoz. Az, hogy meddig tart feltölteni egyáltalán nem érdekel. Itt most szubjektív dolgokról beszélünk, vagyis én a topik elejétől szubjektív dolgokról beszélek, ezt próbáltam én is meg sokan elmondani, hogy ti lenéző hangnemben stockholm szindrómáztok, ránk akarjátok erőltetni, hogy ezek jó dolgok. Én nem akarom azt mondani és nem is mondom, hogy ez nektek jó vagy rossz. Csak a saját nevemben beszélek. Az ellen szólaltam fel, hogy ez bizony nekem is jó. Hát tapasztalom hogy nem
Csak el kéne fogadni az ellentétes véleményt. Én elfogadon, hogy szerinted ezek jó változások, te meg fogadd el, hogy másnak ezek közül egyes dolgok nem fontosak, mások meg kifejezetten rossz változások.
-
joey04
titán
válasz
Micsurin #317 üzenetére
Egyáltalán nem érdekel az usb-c. Nem kérek soha senkitől semmit. Adatátvitelt is csak a hírekből tudom, hogy gyorsabb, nem igazán dugom gépre, évente pár alkalom. Üzemidő meg bitang jó, bőven bír egy napot (a mini persze biztos nem, de nekem csak a pm létezik) utána meg teljesen mindegy, hogy 20 perc vagy 2 óra feltölteni. Óráról sem szoktam válaszolni, mert körülményes. Btw az óráknál elég hasonló megkötések vannak másik oldalon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest