Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Menetrend az elkövetkezendő hetekre:
-
TBT
addikt
Napjaim:

Ez az új mini játék nagyon becsípett, 2-3 játék alatt meg is lett az összes achievement.
Emellett naponta egyszer gemeket is lehet farmolni vele. -
TBT
addikt
Aktív CD kulcsok:
BAWALMANGGHOST - 100 Gem
BASAHBASAHAN - 100 Gem -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Minden újdonság egy helyen:
-
TBT
addikt
Egy kis ösztönzés a vásárlásra:
Amúgy itt a skinnél mely csomagokat érdemes megvenni (x1, x2, x4 vagy x6)?
-
Daelion
őstag
Na grat nektek is!
Én nem szarakodtam rányomtam a 200 ticketet és csá.
'Úgy is volt majdnem 800'
Pullok majd mennek Eleggre.
Egyenlőre csak gyors ránéztem kb 15 percre a karira így meló közben meg összedobtam neki overload geart 10/10/10 skillekkel azt beküldtem pár shooting range tesztre a szokásos Shotgun csapatba.
Hát jelenleg kb legerősebb shotgun kari azt szinte már most ki merem jelenteni.
-
Beretvás
veterán
ami a vicc hogy egy kövi single pulboll adott mégegyet
-
Beretvás
veterán
21 pullbol -
TBT
addikt
Rapi time:
-
Daelion
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Elvileg jelenleg már senki sem használja ki csak saját maga ügyködik a suttyó tervein így a háttérbe. 'Nekem akkor sem lesz szimpatikus hiába van olyan segge..
'
Van belőle egy akril figurám is mert az volt a terv, hogy összeszedem az egész Goddes Squad-ot de egyenlőre nem jutotta még odáig.
#263 TBT
Pár kártyám nekem is van, ezek eredetiek kivételesen. 'Figurák azok utánzatok
'
-
TBT
addikt
Rapi rajongóknak:
-
Daelion
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Egész Goddes Squad-ot elárulták meg más Nikkeket is ért elég sok trauma meg egyebek az Ark részéről és mégsem kezdtek bele egy ilyen személyes gyűlölet/bosszú hadjáratba mint Doro. 'Ark vezetősége tényleg elbaszott de az csak a valós világunkat tükrözi sajnos..'
Meg az, hogy életveszélyesen nekiugrott a Commander-nek meg Rapi-nak miután Red Hood is kérte hogy engedje már el ezt az egészet így ~100 év után én azt sose fogom elnézni neki mert aztán nekik semmi közük sem volt az ő személyes sérelmeihez legyenek azok akármennyire is komolyak.
Szerintem Doro kb a legnagyobb rejtett veszély ami előbb-utóbb ki fog jönni a sztoriba mert állandóan tervez valamit a háttérben hogy beteljesítse a bosszúját. 'Ezért leszek kíváncsi, hogy egyáltalán hogy került bele a summer eventbe'Amúgy mi a francért nincs még itt a fórumba Spoiler tag? Az alá akartam ezt az egész kommentet rakni de nem tudtam szal bocsi ha valakinek ez az lesz..
-
Daelion
őstag
Hát csak így halkan jegyzem meg, hogy amit most egy új játékos 1 hónap alatt el tud érni az nekünk régen több hónap is volt szal inkább ne panaszkodj.

Meg ugye nem volt ennyi karakter sem a játékban tehát nehezebb is volt egy értelmes csapatot összerakni.
Nekem nem volt ritka, hogy hetekig el voltam akadva a sztoriba sőt állandóan lemaradásban voltam hiába játszottam napi szinten amíg nem dolgozták át az egész rendszert meg jöttek az új OP karik.
Doro 1% az teljesen normális, minden Pilgrim 1%-os a játék kezdete óta.
Ezekre van a Golden Ticket, én kapásból kiveszek 1-et azzal és a sima pullok meg mennek Eleggre.
-
TBT
addikt
Minden hivatalos infó a csütörtöki tartalmi patchról.
-
TBT
addikt
Én is ettől félek. Már a Tribe Tower is lassan megy 110 felett. Max 3-at tudok megcsinálni, mert vagy elfogynak a karakterek / fejlesztési lehetőségek, vagy pedig az "attempt" lehetőségek. De nem panaszkodom, mert ez is 150-200 gem bevétel naponta.
Van már néhány 3 csillagos karakterem, de többnyire 2 csillagosak csak, mert szinte folyton ugyanazokat nyitom, az Account Challenge meg akkor adna csak díjat (gemet, fejlesztést, Nikke ticketeket), ha új Nikke-t nyitnák. Én szeretnék új karaktereket is, csak a játék nem akarja. Bár lehet, hogy túl sokat akarok így közel 1 hónap játék után.
Ettől függetlenül tetszik a játék. A mostani Coop móka is nagyon jó volt, csak későn eszméltem rá, hogy ezt lehet random emberekkel is játszani - azt hittem úgy van megoldva, mint 1-2 másik játéknál, hogy csak a barátlistádon lévő online arcokat tudod behívni az eventre, de itt ennél rugalmasabban oldották meg. -
consono
nagyúr
No, megvan a 200+ sync level
Azért itt már úgy érzem lelassul a fejlődés.... -
Daelion
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nekem ugyan ez történt Cinderellával.
Nem terveztem de már Core 2-es mert pl a Winter Guillotine banneren 20 pull adott 2 darabot is belőle.
'pislogtam is rendesen, hogy itt mi a fene történik..'
Summer Doro meg Elegg is muszáj nekem legalább 1 darab, nem szokásom kihagyni summer karikat illetve amekkora DOOM fan vagyok Elegg-et imádom.
'Ha muszáj akkor tolok rá Golden Ticket-et úgy is van 740 jelenleg'Eleve, hogy Summer Doro shotgun kari és Tove kap Fav item-et az nekem tökéletes mert a shotgun csapatom már össze van elég jól rakva Fav item Core 7 Drake-val és oda tökéletes lenne. 'Tove amúgy is muszáj oda szal ez neki direkt buff lesz így extrába'
-
Daelion
őstag
Hát 80 pull és 2 Pilgrim az elég szerencsésnek számít akárhogy is.
Amúgy ha Rapi RH jön akkor ő Elysion felirat alatt lesz mert annak számít csak a pull % Pilgrim.
'Overspec kari ami egy új kategória de Pilgrim % alá van berakva'
Én is amikor nyomattam pullt a bannere alatt és láttam, hogy Elysion nem is esett le hirtelen hogy ez valszeg ő lesz aztán csak néztem hogy de hülye vagyok bazki..
-
Daelion
őstag
Pilgrim %-al számolj mert kb annyi esélyed van rá max a Pilgrim wishlist-re tudod berakni aztán imádkozni.

Volt bannere én akkor szedtem ki 1 darabot de azóta se kaptam többet belőle sehonnan máshol.
Ő most jelenleg kb a legerősebb kari a játékban így Cinderella mellett.
'Kettőjük közt ment nagyon a szavazás is de végül Rapi nyert' -
Daelion
őstag
Jah lesz majd valamikor október-november környékén egy új skin amit mindenki megkap a karihoz.
Év első felében mindig van egy ilyen popularity szavazás és aki azt megnyeri az kap 1 skint és most Rapi Red Hood nyerte. Ez után lesz majd még 1 szavazás amikor a skin vázlatokra lehet szavazni és az után fogjuk megkapni ténylegesen.Rapi skinre viszont figyelj, hogy ez Rapi Red Hood-nak van és az nem megy rá sima Rapi-ra mert az a 2 különböző kari a játékban.
-
Daelion
őstag
Semmiből sem annyira fontos a MLB, ha nem kell a lobby animáció akkor simán elég 1 darab is.
Nincs jelenleg semmi olyan tartalom a játékban amihez egy rendesen összerakott 1 darab nem lenne elég.
Darabonként amúgy kb 2%-os extra statot adnak ezek.
Én szinte minden új kariból csak 1-et szoktam kivenni kivétel ha kell az animáció lobby vagy véletlen jön több darab is.Summer Dorothy na arra nem számítottam meg ki sem néztem a karakteréből amilyen az a csaj meg eleve ahogy a többiek viszonyulnak hozzá de az ugye spoiler lenne ha leírnám ..

Rapi Gacha nyári skinre meg kb ez volt a reakcióm mármint Shift Up felé..
https://youtu.be/vJ6WdI6jzpk?si=K6st-SolKpgTzHho&t=13
Nekem erre nincs pénzem hiába akarnám, na mind 1 majd úgy is kapjuk az ingyenes skint amit megnyert magának.
-
TBT
addikt
Új NIKKE érkezés:
Új event:
Új gacsa skin Rapinak:
Új Pass (SURVIVOR PASS) skin:
-
TBT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Emellett naponta egyszer gemeket is lehet farmolni vele.
Lehet, jobb lenne elengedni a fenébe.
21 pullbol
'
Elárulták aztán újból kihasználják...Én is terveznék valamit..