- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
No, megvan a 200+ sync level
Azért itt már úgy érzem lelassul a fejlődés....
-
-
consono
nagyúr
Ej, elrontottatok, csak belenéztem újra a játékba
Van 197 gold ticketem, és egy csomót ad az event is, azt hiszem Ravenre fogom majd költeni...
Borzasztó amúgy ez a játékTényleg csak pullolni akartam párat, meg megnézni mik vannak most aztán eltelt közben 3-4 óra... A Re:1999 ennél jóval emberbarátabb, ott a napi rutin megvan 10-15 perc alatt
-
consono
nagyúr
Tényleg félreérted a játékot, én pl. egy fillért sem költöttem el, mégis jól szórakoztam a játékkal. Nem a kapzsiságról szól, hanem van egy "normális" játékmenet, ha ezt nem akarod, akkor kell tejelni...
Amúgy én is a 160-as falnál álltam meg, meg amiatt hagytam abba a játékot, az már nem szórakoztatott, de addig kellett egy év eljutni kb... -
consono
nagyúr
Egy nap után nem lehet haladni???? Ne már
Én egy éven át mindig tudtam haladni a játékkal, de szerintem ezt tényleg nem neked találták ki. Ez nem egyben sokat játszós, hanem minden nagy valamennyit. Olyan, mint az Animal Crossing, hogy teljesen rendszeridegen példát hozzak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest