- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Menetrend az elkövetkezendő hetekre:
-
TBT
addikt
Napjaim:
Ez az új mini játék nagyon becsípett, 2-3 játék alatt meg is lett az összes achievement.
Emellett naponta egyszer gemeket is lehet farmolni vele.
-
TBT
addikt
Aktív CD kulcsok:
BAWALMANGGHOST - 100 Gem
BASAHBASAHAN - 100 Gem -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Minden újdonság egy helyen:
-
TBT
addikt
Egy kis ösztönzés a vásárlásra:
Amúgy itt a skinnél mely csomagokat érdemes megvenni (x1, x2, x4 vagy x6)?
-
TBT
addikt
Rapi time:
-
TBT
addikt
Rapi rajongóknak:
-
TBT
addikt
Minden hivatalos infó a csütörtöki tartalmi patchról.
-
TBT
addikt
Én is ettől félek. Már a Tribe Tower is lassan megy 110 felett. Max 3-at tudok megcsinálni, mert vagy elfogynak a karakterek / fejlesztési lehetőségek, vagy pedig az "attempt" lehetőségek. De nem panaszkodom, mert ez is 150-200 gem bevétel naponta.
Van már néhány 3 csillagos karakterem, de többnyire 2 csillagosak csak, mert szinte folyton ugyanazokat nyitom, az Account Challenge meg akkor adna csak díjat (gemet, fejlesztést, Nikke ticketeket), ha új Nikke-t nyitnák. Én szeretnék új karaktereket is, csak a játék nem akarja. Bár lehet, hogy túl sokat akarok így közel 1 hónap játék után.
Ettől függetlenül tetszik a játék. A mostani Coop móka is nagyon jó volt, csak későn eszméltem rá, hogy ezt lehet random emberekkel is játszani - azt hittem úgy van megoldva, mint 1-2 másik játéknál, hogy csak a barátlistádon lévő online arcokat tudod behívni az eventre, de itt ennél rugalmasabban oldották meg. -
TBT
addikt
Új NIKKE érkezés:
Új event:
Új gacsa skin Rapinak:
Új Pass (SURVIVOR PASS) skin:
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Véget ért a karbantartás. El is indul az új event és... te jó ég, mennyi tartalom érkezett most a játékba. Nem győzöm megnézni az új dolgokat.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Holnap indul az (új) NieR event, új rucikkal megszórva:
Nagy a forróság, nekivetkőztek a lányok is.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Jók ezek a hivatalos rajzok:
Most jutott csak eszembe, hogy meg kellene szerezni Scarletet is valahogy (a Stellar Blade-s skin miatt).
-
TBT
addikt
Mobilról megvettem az EVE Neurolink-os Passt és az adott 10 db Advanced Vouchert (jó kis 20%-kal magasabb áron a PC-s árhoz képest
).
Egyből meg is lett EVE... Már amikor láttam, hogy Legendary Anomaly karakter lesz, gondoltam, hogy nem Raven-t fogja újra kidobni. Örültem is neki.Majd még a Raven-es passt akarom megvenni a skin miatt (jó az a nyári ruci), csak már nem tudom, hogy mit kezdjek ennyi Golden tickettel és kristállyal.
Most már nem kell stresszelnem, hogy egy adott ideig összegyűljön a Golden Ticket, szóval ezentúl csak lazán, funból játszom, a napi küldetéseket, illetve fejleszteni akarom majd a csapatot - legfőképp EVE-t és Ravent. Rapi amúgy is 105-ös szinten darál már.
Bár szerintem a csapat összeállítást sikeresen elcsesztem, mert nem ad be Burst-ot a játék... Tegnap Bossharc közben tűnt fel, hogy "nehezebb" volt, mint eddig és csak zölden volt jelölve a Burst mérő. -
TBT
addikt
PC-ről nem működik a shop? Folyton hibára fut fizetésnél.
-
TBT
addikt
Oh de jó neked.
Én most így a limitációk miatt belassultam a dologgal (fejleszteni kéne a csapatot, de nincs elég cucc hozzá - majd a 24 órás lejárat után talán). Baromi necces, hogy az a 100 arany ticket meglegyen még július 1-ig...
De legalább minden nap tudok majd vele kicsit haladni. Persze költenék rá, és tervezem is megvenni a Neurolink Suitos cuccot, de jobb lenne, ha már kidobódna EVE valahonnét.
Amúgy ezeket a Passokat az event lejárta után is lehet teljesíteni, ha megvettem? Vagy csak az aktuális event ideje alatt érvényesek?
Mert ott kicsiben azt írja, hogy a Pass-t 2 órával a lejárata előtt lehet utoljára megvenni, na de 2 óra nem lesz elég rá, hogy "kifarmold". -
TBT
addikt
Vannak, akik brutálisan tolják a játékot.
-
TBT
addikt
Nekem amúgy tetszik. Tegnap kiesett Raven is, az EVE-s panelből. Szerintem ezt már direkt csinálják...
Már gyűjtöttem 100 arany ticketet, még össze kellene szednem 100-at a következő 10-11 napban, hogy ki tudjam váltani EVE-t. Bár most elkezdett lassulni a haladásom, már csak lépésben tudok haladni. Begyűjtöm a napi zsákmányt a bázison, akkor tudok kicsit fejleszteni és néhány ellenfélt legyűrni a kampányban, illetve a napi küldetéseket megcsinálni.
Amúgy a fizetős pass hogyan működik? Ha elérem benne valamelyik szintet automatikusan megadja, vagy ott is meg kell vennem kristályokért? Mert jelenleg azt írja, hogy fizessek 200 kristályt a következő szintért.
Illetve a Lost Sector az hogyan működik? Mert kipucoltam az első 3 szintet, most a negyedik jönne, de még nem engedi (pedig írja, hogy a feltétel a hármas szint megléte). Eddig nem néztem (csak néha arra tévedtem és mindig láttam, hogy elérhető), minden nap 1 ilyen szint pucolható ki? -
TBT
addikt
válasz
Beretvás #121 üzenetére
Nem két perc, hanem 4 nap. 2025 van amúgy, manapság senki sem szeret sokat várni dolgokra.
De ha van konstruktív javaslatod, szívesen fogadom azt is, nem csak a beszólogatást.
A negatív értékelés a játék üzleti oldalának szólt és a kapzsi fejlesztőknek, és nem magának a játékmenetnek. Ezt leírtam ott is. -
TBT
addikt
Akkor a játékosok a hülyék, ennyi.
Mindegy, amelyik fejlesztő hülyének nézi a játékosait, az nem igazán érdemli meg, hogy játszanak a termékével, főleg nem hogy még pénzt is költsenek rá.
Szerintem nettó hazugság, csupán jobb színben akarják feltüntetni magukat.
Amúgy a játékban sem lehet haladni már (Kampány + Memories Teller). Elfogytak a fejlesztési lehetőségek (alapanyag hiányában) és a csapat is kezd már gyenge lenni.
Az meg vicc, hogy egy karakter (pl. Rapi) már vagy 7x kiesett, de azok akikre amúgy kíváncsi lennék, azok meg nem... -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Én most app store-ban lehúztam őket és örömmel látom, hogy mind Google Store-ban, mind az Apple felületén sok negatív komment van az új karakterek megszerzésével kapcsolatban. Változtatni valószínűleg nem fognak rajta, mert ez nem piac nekik, Koreaiak meg úgyis öntik a pénzt ebbe a retekbe - de legalább a maradék nyugati játékost el lehet tántorítani tőle, hogy belekezdjen.
Igen ez volt az első és az utolsó is.
Egy barátibb üzleti modellel az egyik legjobb mobiljáték lenne a piacon, de így erősen kerülendő kategória. -
TBT
addikt
válasz
Beretvás #105 üzenetére
Ez ilyen. Én eléggé lehúzásnak érzem, hogy "vegyél gemeket" drágán, és talán ki tudod nyitni velük a vágyott karaktert. Fixen nem kapod meg, csak az esélyét. Gold ticketet pedig nem tudom hogy lehet szerezni. 200 kellene hozzá, de az abszolút nem is gyűlik, shopban sem írja, hogy az megvásárolható lenne valós pénzért. És nem is találok olyan opciót sem a shopban, hogy érdemes legyen megvenni / elősegítse azt, amit szeretnék. Mert akkor költenék rá, de így... Nincs kedvem 50 000 forintért lottózni, de még fele ennyiért sem.
Mindegy még próbálkozom az ingyenes vackokkal, ha az event végéig kiesik EVE valamilyen csoda folytán, akkor játszom vele a továbbiakban is, ha nem, akkor megy a delete. De az is vicces, hogy a Stellar Blade minitörténet egyik fontos küldetése az, hogy szerezd meg EVE-t és Raven-t. De hogy hogyan, ahhoz már nem segítenek hozzá...
Ettől függetlenül nem akarom szidni, mert szórakoztató kis időrabló játék, ami flottul működik (szerverek + töltési idők + játékmenet), ez a Blizzard három "mobilos" csodájáról nem mondható el (Hearthstone, Diablo Immortal, WarCraft Rumble), csak az üzleti oldalát pofátlanságnak érzem. -
TBT
addikt
Az is vicces, hogy a Stellar Blade skint ad egy olyan karakterre, ami a kezdő játékosoknak meg sincs, sőt, jódarabig nem is lesz meg, kivéve, ha több 100 ezer forintot elvernek ebbe a csodába, de persze, akkor sem garantált Scarlet megszerzése. Mindegy, úgy látszik manapság már csak ilyen lehúzós "játékokra" van igény.
-
TBT
addikt
Nem lenne rossz ez, mert egészen játszatja magát, de hiába a valós pénz, ha akkor sem azt kapod, amit akarsz. 1 legendary karaktert tudtam nyitni, de az is...
Ez így csalódás. Ebből a szempontból a kapzsi Blizzard megoldása jobban tetszik (ott bundle-ban van az új karakter, ha azonnal kell meg tudod venni, de 1-2 óra játék alatt ki is lehet farmolni). -
TBT
addikt
EVE (Stellar Blade) karakterét hogyan lehet megszerezni a játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest