- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Én is ettől félek. Már a Tribe Tower is lassan megy 110 felett. Max 3-at tudok megcsinálni, mert vagy elfogynak a karakterek / fejlesztési lehetőségek, vagy pedig az "attempt" lehetőségek. De nem panaszkodom, mert ez is 150-200 gem bevétel naponta.
Van már néhány 3 csillagos karakterem, de többnyire 2 csillagosak csak, mert szinte folyton ugyanazokat nyitom, az Account Challenge meg akkor adna csak díjat (gemet, fejlesztést, Nikke ticketeket), ha új Nikke-t nyitnák. Én szeretnék új karaktereket is, csak a játék nem akarja. Bár lehet, hogy túl sokat akarok így közel 1 hónap játék után.
Ettől függetlenül tetszik a játék. A mostani Coop móka is nagyon jó volt, csak későn eszméltem rá, hogy ezt lehet random emberekkel is játszani - azt hittem úgy van megoldva, mint 1-2 másik játéknál, hogy csak a barátlistádon lévő online arcokat tudod behívni az eventre, de itt ennél rugalmasabban oldották meg. -
Daelion
őstag
Hát mint mondtam én első nap óta játszok és talán 1 hét maradt ki azóta tehát ez kb normális szint.
Amúgy a wishlistet csináld meg úgy, hogy azok legyenek benne akik legközelebb vannak MLB-hez amíg nincs meg a 160-as fal illetve ugye van most ez a Liter/Alice/Naga téma is hogy 100 standard pull után ki tudsz belőlük venni 1 darabot.Illetve miután meglesz ez akkor miden karit be tudsz majd dobni a synchro-ba és akkor azokat egyből ugyan arra a szintre dobja.
-
Daelion
őstag
End game szinten amikor már minden más kész van és teszem azt 2 update közt van a játék igazából itt sem tart tovább a napi rutin 10 percnél tovább. 'legutóbb mértem még annyi sem volt'
Legfontosabb dolgok vannak benne mint pl a Simulation room meg Raid mert onnan jönnek fontos alapanyagok. 'Nálam ez Anomaly Raidet jelent ami a max szint jelenleg'
Többi meg csak ilyen akármi ami ad pontot a 100-hoz azt le is van tudva, de azok nem is tartanak semeddig csak végig kell kattingatni.
Ezen felül van havonta Solo Raid meg Guild Raid de azt az én guildem nem veszi komolyan szal én is csak lenyomom a runjaimat aztán annyi.Egyéb tartalmat én meg nem tekintek napi rutinnak mert az csak simán játszás mint akármilyen másik játékkal.
#144 TBT
Jah az a mobilos felárazás nekünk valami csodálatos..
De akkor legalább lett belőle valami hasznod is a skinen kívül.Elvileg most Stellar Blade kollab event után lesz Nier Automata kollab rerun és majd augusztusban lesz a szokásos nyári event amikor szoktak lenni nyári limitált karik.
Burst meg ja úgy kell,hogy legyen a csapatba Burst 1/2/3 kari de ha teszem azt a Burst 1 vagy 2-nek a Burst skillje 40 seces akkor nem fog túl jól működni. 'van kivétel de általánosságban igaz'
Illetve van pár kari ami tudja csökkenteni a Burst-hez szükséges időt is. -
Daelion
őstag
Sok vesztenivalód szerintem nincs, én is igazából ilyen casual de aktívan játszom a nagyobb updatek közt max akkor játszok többet ha valami komolyabb sztoris meg eventes update volt.
Azt így belefér az időmbe ez meg egy másik gacha amit ugyan így játszok.
Ezeket leszámítva meg egyéb játékokat játszok ahogy az időm engedi bár most Stellar Blade le fog kötni egy ideig. -
Daelion
őstag
Persze én megértem, hogy aki más játékból/genre-ből jön át az első gacha játékába ez elég nagy hideg zuhany meg hirtelen sok de ja ez ilyen és ennél van sokkal de sokkal rosszabb is sajnos..
Nekem Nikke volt a második tényleges gacha játékom de amikor elkezdtem vele játszani nem terveztem semmit csak ki akartam próbálni mert tetszett a dizájn.
Erre itt vagyok és a mai napig játszok vele és imádom mert beszippantott a világa és már nem is kezelem egy átlagos gacha játéknak mert annál sokkal jobb szerintem.Persze közben megtanultam, hogy kell ezt kezelni és azóta semmi gondom sincs benne mert ezt tényleg el lehet még ingyen is játszani end game szintig ha már tudja mit csinál az ember meg mire számítson az updatek közt,stb.
Vagy ott van a Wuthering Waves amit imádok mint játék és Nikke mellett a másik gacha amit akívan játszok de a gacha rendszerét utálom mint a bűnt.
Most is egymás után 2 banner karin buktam az 50-50-et és megint úgy fogom összekaparni a pullokat, hogy talán meglegyen amit akarok a banner vége előtt mert különben várhatok több hónapot mire újra jön a kari.. Ez a 200 golden ticketes rendszer meg a magasabb pull % a Nikkeben szó szerint egy megváltás ezekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest