Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Hát csak így halkan jegyzem meg, hogy amit most egy új játékos 1 hónap alatt el tud érni az nekünk régen több hónap is volt szal inkább ne panaszkodj.
Meg ugye nem volt ennyi karakter sem a játékban tehát nehezebb is volt egy értelmes csapatot összerakni.
Nekem nem volt ritka, hogy hetekig el voltam akadva a sztoriba sőt állandóan lemaradásban voltam hiába játszottam napi szinten amíg nem dolgozták át az egész rendszert meg jöttek az új OP karik.
Doro 1% az teljesen normális, minden Pilgrim 1%-os a játék kezdete óta.
Ezekre van a Golden Ticket, én kapásból kiveszek 1-et azzal és a sima pullok meg mennek Eleggre. -
Daelion
őstag
Hát 80 pull és 2 Pilgrim az elég szerencsésnek számít akárhogy is.
Amúgy ha Rapi RH jön akkor ő Elysion felirat alatt lesz mert annak számít csak a pull % Pilgrim.'Overspec kari ami egy új kategória de Pilgrim % alá van berakva'
Én is amikor nyomattam pullt a bannere alatt és láttam, hogy Elysion nem is esett le hirtelen hogy ez valszeg ő lesz aztán csak néztem hogy de hülye vagyok bazki.. -
Daelion
őstag
Pilgrim %-al számolj mert kb annyi esélyed van rá max a Pilgrim wishlist-re tudod berakni aztán imádkozni.
Volt bannere én akkor szedtem ki 1 darabot de azóta se kaptam többet belőle sehonnan máshol.
Ő most jelenleg kb a legerősebb kari a játékban így Cinderella mellett.'Kettőjük közt ment nagyon a szavazás is de végül Rapi nyert'
-
Daelion
őstag
Jah lesz majd valamikor október-november környékén egy új skin amit mindenki megkap a karihoz.
Év első felében mindig van egy ilyen popularity szavazás és aki azt megnyeri az kap 1 skint és most Rapi Red Hood nyerte. Ez után lesz majd még 1 szavazás amikor a skin vázlatokra lehet szavazni és az után fogjuk megkapni ténylegesen.Rapi skinre viszont figyelj, hogy ez Rapi Red Hood-nak van és az nem megy rá sima Rapi-ra mert az a 2 különböző kari a játékban.
-
Daelion
őstag
Semmiből sem annyira fontos a MLB, ha nem kell a lobby animáció akkor simán elég 1 darab is.
Nincs jelenleg semmi olyan tartalom a játékban amihez egy rendesen összerakott 1 darab nem lenne elég.
Darabonként amúgy kb 2%-os extra statot adnak ezek.
Én szinte minden új kariból csak 1-et szoktam kivenni kivétel ha kell az animáció lobby vagy véletlen jön több darab is.Summer Dorothy na arra nem számítottam meg ki sem néztem a karakteréből amilyen az a csaj meg eleve ahogy a többiek viszonyulnak hozzá de az ugye spoiler lenne ha leírnám ..
Rapi Gacha nyári skinre meg kb ez volt a reakcióm mármint Shift Up felé..
https://youtu.be/vJ6WdI6jzpk?si=K6st-SolKpgTzHho&t=13
Nekem erre nincs pénzem hiába akarnám, na mind 1 majd úgy is kapjuk az ingyenes skint amit megnyert magának. -
-
Daelion
őstag
2 Gacha skint vettem meg 1 season pass skint így összesen de ugye azok kb 0 előnyt adtak.
Konkrétan még ezt sem vettem meg pedig ez nem is lenne rossz:Gemre meg pullokra eddig 1 forintot sem költöttem.
Jó, hogy emlékeztetsz hogy igen bizony nyár van szal át kéne rakni a nyári lobbikat..
Ezt tavaly szedtem ki egyik summer limited karit MLB-re csak ez miatt.Ez meg eventes ingyen háttér:
Mind 2 animált ugye. 'Elsőt azért nem merem csak így itt hagyni amikor nem vagyok gépnél vagy telón mert ezt már nem tudom kimagyarázni ha valaki meglássa
'
Már most várom, hogy milyen summer limited karik lesznek idén.'jaj szegény gemek/ticketek meg minden amit félre raktam ha megint kapunk valami durvát..'
#182 Beretvás
Jah én is sokszor csak 20-30 percet játszok vele, hogy azért a napi dolgok ne maradjanak ki de van amikor többet is elvagyok vele ha pl volt valami update vagy event meg van amikor alvás előtt telón olvasom a bond sztorikat meg egyebek.
Nem is szoktam stresszelni magam ezekkel, szép lassan megvan minden ami kell közben meg elszórakozgatok a játékkal ahogy van.
Ez mellet meg játszok más sima játékokat is pl nem rég fejeztem be a DOOM Dark Ages-t is szal nem csak gachát játszok.'Jelenleg meg ugye Stellar Blade is megy'
-
Beretvás
veterán
-
Daelion
őstag
Alice nekem az egyik kedvenc karim a játékba, van is itt róla egy ~24 centis figura az asztalom sarkába.
Játékba meg amennyire tudtam kimaxoltam rajta mindent így ennyi idő után de ő régen is jó karinak számított . 'Kb Pilgrim szinten volt'
Szerencsére már lazább vele játszani meg Auto mode is jobban kezeli mert régebben voltak akik macrot használtak hozzá.. 'sokkal gyorsabban lehetett úgy lőni vele csak ugye kockázatos volt mert Shift Up nem igazán szereti az ilyet és manuálba meg nem kis macera volt azt behozni' -
Daelion
őstag
Bizonyos régiókban nem, vagyis én sem tudok PC-n venni semmit mert hogy nem elérhető ebben a régióban 'magyar ugye..' azt amennyire utána olvastam más is panaszkodott ez miatt pár helyről.
Mobilos kliens működik de ott viszont meg vannak adóztatva az árak.
Nem véletlen nem költöttem csak 3 skinre eddig a játékban mert borzalmasan drága így.Nem tudom, hogy ebben ki a hibás de pl másik gacha amit játszok ott simán működik a PC kliens és annyit fizetek amennyi fel is van tüntetve a shopba.
Lehet, hogy ki lehetne trükközni valahogy de én nem merem megkockáztatni a day 1-es accomat. 'Inkább nem költök vagy csak évente 1x azt kész'
-
Daelion
őstag
Nekem most Raven is meglett 20 pullból mint ahogy EVE is azt akkor mondom rányomom EVE-re a maradék pullom mert meg akartam szerezni a lobby hátteret amit Max limit break után ad meg a játék.
Szerencsére meg is lett és még maradt is 700 golden ticketem:
És ez a lobby 'animált' háttér ami jár vele:
Jah a Lost Sector szintek kampány alapján nyílnak meg de nincs limitálva, hogy mennyit csinálhatsz meg 1 nap alatt.
Én pl pont kb 1 hónapja bírtam rá magam, hogy na most már haladni kéne velük mert már vagy 1 éve szartam rá.'talán ez az 1 része van a játéknak amit nem bírok..'
Későbbi szintek már nagyon durvák kb agybajt kap tőle az ember olyan labirintus azt elegem is lett és inkább megcsináltam őket youtube videókat követve és még úgy is sokáig tartott de legalább most le vannak tudva egy ideig. -
-
consono
nagyúr
Tényleg félreérted a játékot, én pl. egy fillért sem költöttem el, mégis jól szórakoztam a játékkal. Nem a kapzsiságról szól, hanem van egy "normális" játékmenet, ha ezt nem akarod, akkor kell tejelni...
Amúgy én is a 160-as falnál álltam meg, meg amiatt hagytam abba a játékot, az már nem szórakoztatott, de addig kellett egy év eljutni kb... -
Beretvás
veterán
Talán meg kellene nézni milyen is az adott játék, miről szól mi a játékmenet. Nem lehúzni " 4" nap után mert te azt gondoltad megvásárolsz mindent IS.
Nagyon dedós ez a viselkedés amit itt produkálsz. Toporogsz mint egy óvodás aki nem kapja meg amit akar.. Le lett írva hogy mennek ezek a játékok.. RNG akár 1 húzásból is megkaphattad volna... De lehet 199 ből sem fogod...
Már leírták előttem ,hogy ez hosszú játék.. Nézz körbe kupon kódokért.. fogsz találni.. húzd a bannerén és gyülik az arany jegy..
-
Daelion
őstag
Tudsz de ezt nem lehet sürgetni akármennyire sőt még pénzel is csak nehezen.
Jelenleg 38 sztori chapter van a játékba de ha annak a végére akarnál érni akkor kb 1 évig biztosan kéne aktívan játszanod így óvatos tippre. 'több mint 2 és fél éves játékról van szó ugye..'Illetve van a játékban egy olyan, hogy lvl 160-as fal amit csak akkor tudsz átlépni ha egy full csapatnyi 3* os SSR karid van és az szokta inkább megfogni a játékosokat egy ideig. 'Ezen is könnyítettek már azóta de én pl régen több hónapig dekkoltam ott'
Arkon belül a Tribe Tower is elég sok mindent ad és asszem azt új játékosként is elég hamar lehet csinálni egy ideig.
Amúgy ha csak EVE miatt játszanál a játékkal akkor nagyon nem fogod élvezni ezt a játékot szerintem de persze ezt neked kell tudni. -
Daelion
őstag
Bocsi de te simán nem érted, hogy működnek ezek a játékok ezek szerint.
Ezeket hosszú távon szokás játszani lehetőleg napi szinten mert idle reward is van és akkor tudsz bennük haladni elég normálisan, már így is sokat könnyítettek a kampányon az utóbbi ~2 évben. 'sokkal kevesebb combat power kell meg már lehet karikat is kölcsön venni vagy mi a fene'Nincs benne semmi hazugság mert itt vagyok rá mint élő példa meg sokan mások is de ezt én nem fogom neked még 1x elmondani ha nem akarod elhinni.
-
consono
nagyúr
Egy nap után nem lehet haladni???? Ne már
Én egy éven át mindig tudtam haladni a játékkal, de szerintem ezt tényleg nem neked találták ki. Ez nem egyben sokat játszós, hanem minden nagy valamennyit. Olyan, mint az Animal Crossing, hogy teljesen rendszeridegen példát hozzak.
-
Daelion
őstag
Ha gondolod megmutatom az accom, hogy még 1x sem vettem gemet mert ott az első feltöltés bónusz ami nincs elhasználva.
Ebben igazuk van, hogy mindent meg lehet ingyen szerezni a fizetett skineket leszámítva csak nem 1 nap alatt kéne elvárni hogy meglegyen.Shift Up következő játéka egy fantasy alapú nyílt világú gacha lesz 'Project Spirits néven fut jelenleg' illetve Stellar Blade 2.
-
Daelion
őstag
Pedig első gacha játékodnak még egy barátságosabbat sikerült kifognod, nagyon durva példákat lehetne felhozni hogy máshol milyen rendszerek vagy azok hiányai vannak.
'Mint már említettem én ingyen játszok a játékkal 3 skint leszámítva is mindenem megvan ami számít vagy kellett
'
#111 consono
Igen aki ismeri a gacha játékokat azoknak ez nem újdonság. Nekem Mobile Legends Adventure volt az első és azt 2.5 évig játszottam azt akkor jutott olyan szintre hogy már vállalhatatlan volt ingyenes játékosként mert arra 1 forintot nem költöttem még skinre se.Szerencsére Nikke még a közelében sem tart annak illetve itt legalább van is miért játszani mert MLA-ba mar eleve nem is tudtam mit csinálni meg sztori sem volt semmi egy idő után.
-
-
Daelion
őstag
Ahogy érzed, nem mindenkinek való a gacha genre de aki meg ismeri ezeket az tudja mire vállalkozik úgy általában.
Én pl most látom elsőnek, hogy konkrétan karakter vásárlás miatt panaszkodik valaki pedig elég sok Nikke kommentet olvasok pár csatorna alatt amit követek. 'Sok mindenre volt már panasz de ez nekem új itt gacha játékba'Amúgy ha szabad kérdeznem akkor neked ez volt az első ilyen játék amit próbáltál? 'Teszem azt nem ment soha Genshin/Wuthering Waves/Azur Lane/Arknights vagy akármi ebben a kategóriában?'
-
Daelion
őstag
Semennyire sem fontos része az eventnek mert nélküle is be tudsz gyűjteni minden rewardot.
'Nem az első ilyen event és van ami alatt én sem szedtem ki a karit amit jelzett és mégis meglett minden'
Ezt a fixen vegyünk karit pénzért meg jobb ha elereszted, mint mondtam nem szokás ezekbe a gacha játékokba hiába is szeretnéd. Ezeknek mind ilyen az üzleti megoldása meg a skinek eladása.
Amúgy meg ja ez sajnos nem a legjobb időzítés egy új játékosnak de gondolom most Stellar Blade végett lesznek páran akik úgy járnak mint te is.
Általában a half anniversary ami április vége fele van vagy a teljes anniversary ami ~novemberbe van a legcélszerűbb mert akkor nagyon sok ingyenes dolgot adnak mindenkinek vagy esetleg a karácsonyi+új évi event mert akkor is adakoznak szépen.Golden ticketet akkor kapsz amikor az épp jelenlegi banner karit alatt nyomod a recruitot, minden pull 1 ticketet ér.
-
Beretvás
veterán
Nem lehúzós ez csak nem lehet 1 nap alatt mindent megszerezni.
Itt az rng érvényesül. Nekem megvan Eve mert megvettem ticketért első nap, de ahhoz kellett gyüjtenem 200 ticketet.
Ha most szerettél volna elkezdeni játszani vele akkor pont rosszkor. Amugy vannak coupon kódok ha új vagy, és kaphatsz sok jegyet a húzáshoz. Hátha beadja.
-
Daelion
őstag
Új játékosoknak mindig sok a lemaradásuk egy gachába vagy úgy alapvetően a legtöbb netes játékba ezt sajnos bele kell kalkulálni. 'Én ezért nem szeretek évekkel később kezdeni ilyen játékokat..'
Nekem konkrétan 1 év és 3 hónap játszás volt mire meglett az első Scarletem mert neki soha nem volt banner eventje és csak random húzásból lehetett meg.
'szerencsére már létezik wishlist legalább Pilgrim karikra is ami a semminél több'
Scarlet már nem is nagyon számít olyan erős karakternek tehát a skin az csak dísznek lesz igazából.
'Asszem most fogom hamarosan unlockolni Stellar Blade-be'
-
Daelion
őstag
Én nem tudok gacha játékról ahol konkrétan meg lehet venni egy karakter pénzért. 'Biztos van de a sikeresebbek közt nem nagyon tudok róla'
Blizzard játékaihoz hasonlítani meg felesleges mert ez nem olyan játéknak lett tervezve és nem is azt a genret képviseli.'Immortal talán a kivétel bár azt nem ismerem annyira csak próbáltam egy kis ideig'
Én már vagy több mint 2 és fél éve játszok Nikket kb napi szinten és még soha nem kellett pénzért vennem gemet de ehhez ez is kell, hogy időt kell belerakni.
'Sok gacha van ami még ennyit sem ad ingyen sőt meg a pull % is alacsonyabb sokszor'
Kb csak a Nikke tartalom miatt vettem a complete editiont Stellar Bladet mert amúgy a sima is elég lett volna.
-
Daelion
őstag
Nem itt nincs olyan. 'lenne is belőle nem kis dráma asszem
'
Itt inkább úgy fogd fel mint 1 Genshinbe teszem azt ahol szerencse próba alapon kapsz karikat vagy max itt Nikkebe a 200 ticket-et váltod be ha összegyűlik.Nikke is olyan mint a legtöbb gacha, hogy ezeket hosszú távra tervezték meg aktívan kell játszani. 'vagy persze fizetni ha a gyorsabb utat akarja valaki'
-
Daelion
őstag
Igen arra gondoltam.
Ha kis szinten vagy akkor még egy rakás ingyenes gemet fogsz kapcsi csak abból, hogy simán játszol és haladsz a sztorival meg minden egyebekkel. 'EVE daily login eventje is ad pár advanced vouchert amiből tudsz próbálni a banneren'Szerencse függő, nekem is van hogy nagyon nehezen adja be ami kéne aztán a következő karinál meg szinte egyből megvan. 'Gacha már csak ilyen de Nikke még a jobbak közé tartozik ilyen téren'
-
Daelion
őstag
Alapvetően mint akármelyik másik gachában, pick up banner alatt próbálkozol a pullokkal aztán reménykedsz hogy beadja.
De itt Nikkebe van meg 1 opció is ha nagyon muszály, minden banner alatti pull után kapsz 1 gold mileage ticketet amiből 200 darabot be tudsz váltani 1 copy-ra a banner kariból. 'ez itt a garantált pity úgymond'Gold ticketet el is lehet rakni későbbre, én is inkább ilyen vészhelyzetekre szoktam használni nehogy lemaradjak valami muszáj kariról.
'most is van még majdnem 800 darabom..'
Szerencsére nekem most 20 pullból meglett EVE szal egyenlőre nem kellett ticketelnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával