Hirdetés
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Yettel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancethepant
lelkes újonc
Jó ötlet, az biztos, de nem vagyok benne biztos, hogy valaha is eljutnék a megvalósításáig. 8 GB emmc elég hely lenne, de nem szeretnék a GL-MT6000 partíciós elrendezésével babrálni. A Bananpi BPI-R3/BPI-R3 mini eszközöknek nagyobb esélyük lenne, mivel sokkal könnyebb róluk visszaállítani a fájlokat. Soha nem tégláztam GL-MT6000-et. Szerintem a visszaállítás lehetséges, ha UART fejlécek vannak beforrasztva, ami nekem is van, de nem akarnám aktívan kockáztatni ezt a folyamatot.
Egy dolgot már megtettem és dokumentáltam, hogy a BPI-R3-on áthelyeztem a root fájlrendszert az nvme-re, a mini változaton viszont még nem tettem meg. Tehát a kernel és a bootloader továbbra is az emmc-n található, és a teljes root fájlrendszer az nvme-n van. Nem túl nehéz, az emmc root fájlrendszert át kell másolni az nvme-re, és egy uboot változót úgy kell megváltoztatni, hogy az nvme partícióra mutasson. Mivel az nvme-n rengeteg hely volt, egy dolgot tettem: a Tomato64-et közvetlenül a BPI-R3-on fordítottam egy Docker konténer segítségével. Nagyon sokáig tartott, de megcsináltam. Az alábbi linken olvashatsz róla.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tesla topik
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest