- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Entware telepítésen töröm magam, de a tudásom ezügyben slágvortokban közelít a zérushoz, .... kivéve néhány technikai tudat kövületet. Szeretnék torrentezni, dlna, fájlmegosztás, NAS funkció is a terveim között szerepel. Egy NVME SSD-t szeretnék az USB portra dugni. A lentebbi képen látszik hogyan készítettem elő. Az első 4 gigás partíció lenne a entware helye, a második ext4-re torrentezgetnék, a harmadik a NAS, samba, ftp satöbbi célját szolgálná. A negyedik partícionálatlan terület örökre úgy maradna, hogy az NVME vezérlő szabadon garázdálkodhasson vele, ower provisioning, vearlevelling satöbbi céljára (6-7%-nyi területet mindig így szabadon szoktam hagyni az SSD-n, tudom, hogy van enélkül is általam nem látható tartalék terület, de azért nem árt ez, hadd kavarja a vezérlő úgy a cellákat ahogy a szükség hozza.). Az NVME a trimmelést belügyként kezeli, magának intézi. Elsőkét kérnék segítséget, hogy kell ezt a 3 partíciót csatolni és hogy kell az entware-t telepíteni ?? SSH-n már egyszer belekukkantottam a fájlrendszerbe, csak úgy linux consolból. Nem puttyolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest