- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpika22
csendes tag
Szia ipgirl!
tényleg adig fog amíg nem keményedik meg a bőr az ujjadon. én basszusgitározom az még jobban eszi az ujjamról a bőrt eleinte amikor még elkezdtem sokat gitároztam és votl amikor már vérzet is úgy lezabálta a bőrömet. de 1jó tanács sose hagyd abba ha fáj! annál könyebben keményedik meg a bőröd minél tovább ''kínzod'' vele magad
-
bebean
aktív tag
-
virtual
tag
Az én 1000 Ft-os gitárjaimat anno 14 éve vettem kb., szóval ne ahhoz hasonlítsd, hogy te ma mennyiért tudsz venni. Ma egy tanuló szintű használt akusztikus szerintem 15e-nél kezdődik kb. Új gitárok meg elég drágák ahhoz, hogy valaki megvegye és két hét után rájöjjön, hogy mégsem akar gitározni.
-
fokukac
nagyúr
ne keseredj, a minőség pénzbe kerül. Nem tudom, milyen gitárt vettél, de annyiért talán már lehet normálisat is.
ezek a pár ezer ft-os orosz, román, meg cseh gitárok olyan katasztrofálisak, hogy azon meg nem tanulnál játszani az életben...
még egy gyakorlott gitárosnak is megerőltető rajta játszani, nemhogy egy kezdőnek...
egyszer vegyetek a kezetekbe egy spanyol gitárt, s meglátjátok, miről besézltem... -
bebean
aktív tag
nekem is voltak fenntartásaim ezekkel kapcsolatban. a kottaolvasas egyebkent nagyon egyszerű (legalabbis a gitare) nem kell töle megijedni. kicsit bogaraszni kell neha, meg a tabokkal is. azt szeretem a legjobban, ha van egy darab (szám?) amit leirnak tabbal is & hibas (a kottan helyesen van)..
adn1 - azt szeretned, h. eadghe-hangokat kapj hangolo nelkül? csak azert kerdem, mert ha felreertem a kerdest, akkor nem irok inkabb semmit, mert nem rövid...
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
hello!
attól függ milyen zeneiskolaba jarsz.en pl. 4 evet jartam, akkor mentem, amikor akartam, azt tanultam kb, amire kivancsi voltam. korhatarhoz ez nem volt kötve. vannak iskolak, ahol csoportos oktatas folyik, itt csak egyedül voltam. jobb igy szerintem. ja, egyebkent ez nem is zeneiskola, inkabb magantanar jellegű tevékenység volt...
egyebkent ne legyel pesszimista, mert egyedül is sok dologra rajön az ember. az egyedül tanulasnak a legnagyobb hatulütője szerintem, hogy nem biztos h. tudod, mit csinalsz rosszul & akkor az ugy is rögzül. pl. keves emberket lattam, aki magatol tanul & metronomot is hasznalt volna kezdetben.
mindennek a kulcsa a türelem & a lenyeg, hogy nem szabad kapkodni, mert akkor a vegeredmeny hanyas lesz....
egyebkent milyen iranyba szeretnel indulni????
- a magantanar tenyleg költsegesebb, viszont nincs vizsga, nem kell felvételizni & talan nem tekintenek annyira tömegarunak. ez utobbiert lehet h. paran megharagszanak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest