-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc-user
senior tag
válasz
Ereshkigal #8629 üzenetére
Autók festésének javításásához, karcolások eltüntetéséhez gyártanak hibajavítókat, esetleg jó lehet...
-
izomhod
őstag
válasz
Ereshkigal #8632 üzenetére
milyen gitár egyébként?
-
izomhod
őstag
válasz
Ereshkigal #8629 üzenetére
valami gót picsától kérj fekete körömlakkot
-
Gyick
őstag
válasz
Ereshkigal #8278 üzenetére
[link]
Ezt a három videot érdemes egyszer végignézni,főleg erősítő vásárlás előtt -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Ereshkigal #8267 üzenetére
Szia,
Kombót csak használtan és nagyobbat/erősebbet javaslok. Ezeknek a picikéknek igazából nem sok létjogosultságuk van, mert ha elkap a gépszíj és beállsz egy bandába, akkor megint költekezhetsz valami komolyabb cuccra.
Gitarshop.hu-n érdemes nézelődni, erősítőkből mindig találni jókat, most - picit kitolva a te keretedet, de - ezek közül lenne érdemes dönteni (80 vagy 100W, nem számít sokat, a "tányér" mérete annál inkább!):
Warwick Take 12
Ashdown Five FifteenEzek próbára, kisebb bulikra biztos jók, feltéve hogy nem brutál metált akartok játszani.
Gitár. Három különféle karakter, passzív jazz bass-től az aktív elektronikás, humbuckeres Yamaháig. Nekem ezek közül csak Yamahával volt tapasztalatom, igaz, kisebb kategóriában. Ár/érték arányban elég jók. Squier-ek szintén, bár csak futólag volt ilyenhez szerencsém. Az Ibanez GSR szériáról nem tudok mit mondani, nem próbáltam. Kezdő gitárnak szerintem jó bármelyik, el kell menni boltba és kipróbálni.
Személy szerint én Cort mániás vagyok, az egyik legjobb ár/érték aránnyal bírnak, remek minőséggel. Az általad felsorolt gitárok árfekvésében érdemes megnézni a T vagy a GB szériát. -
válasz
Ereshkigal #8267 üzenetére
Ennyiért hjasználtan biztos, hogy van 40 wattos harley benton. Nálam volt olyan, faszányos cucc!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged