- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Hollowdrums #4637 üzenetére
A kisebb csoda meglesz, mondjuk a csodához igencsak kell megfelelő erősítő is úgy gondolom. Az előző gitárod árkategóriájához mért erősítőn ezektől a gitároktól is aligha várhatsz csodát.
4 éve nézegeted a gitárokat? Akkor már igen kiművelt lehetsz bennük
A tremolókat nem ismerem, úgyhogy ebben most nem is szeretnék tanácsot adni. Ami azt illeti, nem is tudom, hogy van-e innen egyáltalán valaki, aki használ tremolót, pedig vannak páran, akik rockot játszanak.X2N:
Miért lennének zajosabbak? -
X2N
őstag
válasz
Hollowdrums #4637 üzenetére
Milyen erősítőt használsz?
S320 jobbnak tűnik mert mahagóni, az meg jobban fekszik rockzenére, a ZR-ről meg azt olvastam hogy nincs benne kés ami bekophatna, ezért strapabíróbb mint az Edge3. A hangszedőt úgy értettem h lehet hogy az S320-ban kicsit zajosabbak a hangszedők. -
X2N
őstag
válasz
Hollowdrums #4633 üzenetére
Szerintem válaszd azt amelyik neked jobban tetszik, mindkét gitáron jó tremoló van, és ha jól be van állítva nem lehet gond vele. Az RG 350DX-en elvileg jobbak a hangszedők.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Hollowdrums #4633 üzenetére
Mondjuk milyen hangzást szeretnél elérni, milyen zenét játszanál rajta, tehát mennyire előny a single coil hangszedő, pl. az elsőnél a H-S-H felállás, meg ilyesmi
Személy szerint amúgy a hársfában nem hiszek, de ez lehet csak az én hülyeségemIbanez RG370DX-et itt kicsit olcsóbban is találsz: [link] Igen, tudom, te 350-est írtál, de sok különbséget nem látok. Sőt, ami azt illeti, még keveset sem.
Az Ibanez márkához mennyire ragaszkodsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged