- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tv
senior tag
válasz
mestery #4784 üzenetére
Bár nem nekem válaszoltál, de beleokoskodok
Nem lehet többet kihozni belőle, illetve több hangzást ki lehet, de mindet rosszabb minőségben. A guitar righez "konyhai" felhasználásra akár egy integrált hangkártya is elég, csak Asio driver kell mellé, így a késés teljesen minimalizálható (értsd: teljesen valós idejünek érzed/hallod) egy ma átlagos teljesítményű számítógéppel. Normális hangminőségre persze nem szabad számítani, úgyértem el lehet vele bóklászni, de ha a kimeneten nem normális gitár végfok van, akkor úgysem a hangkártya lesz a szűk keresztmetszet, tehát bármilyen jó lehet a hangkártya ha a számítógépes hangfal a kimenet, jó hang nemigen fog kijönni. Összességében talán mégis inkább egy kisebb gitárkombó lenne a legjobb választás, ha jelenleg korlátozott a rászánt pénzösszeg. Ha szükséged van torzítóra ( általában aki épp kezdi az elektormos gitározást annak van
) akkor válassz olyat amiben van beépítve. Túl sokféle hangzásra szerintem eleinte nincs szükség, csak elvonja a figyelmed.
-
Enton
addikt
válasz
mestery #4778 üzenetére
Én 20e ből nem igazán költenék hangkártyára.
Ha jót akarsz inkább veszel valami ilyesmit:
[link]
És simán rádugod utána a mikrofonbemenetre, line in, kinek milyen van éppen.Sokkal kezesebb egy padlóefektet használni főleg kezdésnél nem pedig a gépet bekapcsolni és szenvedni a lassú és erőigényes realtime szimulációval.
-
Daweee
őstag
válasz
mestery #4778 üzenetére
Én egy 5K-s Audigy 4-gyel használom + Guitar riggel, teljesen korrektül működik. Ha audigy 4-et veszel, arra figyelj, hogy ne SE-t, hanem SB0610-est vegyél, ugyanannyiért árulják használt piacon, és a 610-es sokkal jobb, azt mondják. Persze ritkább is, én is heteken keresztül vadásztam rá anno, de megérte
Ha pedig egy fokkal komolyabb is belefér, akkor Asus Xonar-t mondják jónak a tizenX-ezres árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest