Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #64275 üzenetére
Nem kellett neki azt soha sehova cipelnie, honnét tudná. Az p*csafüst. 2x12-es 150W-os kombót, 20kilós digitális zongorát meg közel 30 kilós berackezett Vetta II fejet 8 kilós lábkapcsolóval is cipeltem már keresztül a városon, meg lehet csinálni. Nekem ne mondja senki hogy 10-15kilós sz*rt nem lehet elvinni A-ból B-be mert kiröhögöm. Zongoristáknak, dobosoknak sokkal nagyobb szívás van mégse nyávognak. Hagyjuk már ezt a témát, senkit se érdekel. Nem kötelező megszakadni, össze lehet úgy válogatni az eszközöket hogy könnyen szállítható legyen, maximum nem a 2x100W-os Marshall végfokot kell vinni mindenhova ha nincs kocsid. Régen nem volt ilyen választási lehetőséged se.
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest