- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #57510 üzenetére
-
X2N
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #57510 üzenetére
Látod megint csak jönnek a kifogások ahelyett hogy elhagynád a hibás kéztartást, (talán nem kellene leengedni annyira azt a gitár nyakat, vagy tökig leengedett gitárral Hetfield-et imitálni) mutass egy barrés akkordot melyik nem megy.
m3tr0-Mit szoktál gyakorolni? Mutass tabot, példát. Kezdőként az természetes hogy nehéz az akkordokat váltogatni amikor az ujjaidat sem tudod irányítani. Ha valami fáj(alkar,csukló, ujj) az baj, nem szabad úgy fojtatni mert csak további probléma lesz belőle, nem erőltetni kell a dolgokat, hanem szépen minden nap beletenni azt a gyakorlást amitől megszokod ezeket a mozgásokat. Nyugodtan pihentesd a kezeidet gyakorlatok között, csinálj mindent inkább lassabban metronómra mint gyorsan szarul.
Már régen volt, de nekem baromi nagy élmény volt kezdőként is a gitározás, persze én rengeteg egyszerű, számot játszottam kezdőként(The Shadows, Black Sabbath,ACDC),Maiden kaliberű számokat csak ilyen 2-3év után kezdtem el játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest