- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atidzsiforc
őstag
válasz
izomhod #14665 üzenetére
Az osszes Vintage les paul gitarnak v100 a tipusa, van sima v100 meg v100 icon. Az utobbi annyiban kulonbozik hogy gyarilag meg van koptatva a festes. Ja meg van Goldtop, amiben p90-ek vannak, slash replika meg lemon drop, amiben az egyik szedo forditva van bekotve.
(#14667) M3aN: azon a ponton a capo semmikepp nem tudna annyi erot kifejteni, hogy nagyon lenyomja a hurokat. En annak nezem egyebkent.
-
-
-
-
-
-
NSiS
tag
válasz
izomhod #14479 üzenetére
Dunlop Big Stubby 2.0 (főleg ez), továbbá Ultex 2.0 és Jazz III amik eddig legjobban beváltak.
Rendeltem nemrég sokféle pengetőt, hogy minél többet kirpóbáljak köztük olyanokat mint pl.: Stubby 1.0, jazz Tortex, M3 de ezek olyan kicsik, hogy (számomra) használhatatlanok..
-
nap
addikt
válasz
izomhod #14479 üzenetére
Régen Fender heavy-t használtam négyszínűt, nagyon szerettem, de már nem gyártják egy ideje. Használtam ugyanilyet borostyánban is, de az anyira nem jött be.
Valaki itt a fórumon ajánlotta a Planet Waves pengetőket, kipróbáltam párat, de legjobban a lila jött be.
Nekem is megvolt a telefonkártya, még az elején, meg tusfürdős, mosószeres flakon, műanyag vonalzó, meg még ki tudja mi.nesa: Végülis a 320-asat, vagy a 250-eset választottad?
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
izomhod #14479 üzenetére
Nekem az 1,5 v 2 mm-es vastag jim dunlop stubby jön be. Régen vékonyabbakat használtam, nehezebb volt a szóló is, mert hajlott, aztán most ezzel nagyon tudok szántani. Főleg az 1,5 mm-es a legjobb. Sztem nem fogok már másikat venni, mert ez tetszik a legjobban, pedig most van itthon kb 15 különféle pengetőm, minden pénteken suli után mentem a hangszerboltba, azt vettem egyet, próbálgattam.
-
-
-
theiron320
aktív tag
válasz
izomhod #14416 üzenetére
Én egyszer vettem 4000 ft ért.Annyira nem jött be, hamar elszakadt az alsó húr is.Fendert szoktam venni 2000 ft ért az viszont nagyon bejön.
szerk:úgy látszik csak nekem nem jött bede ettől függetlenül neked lehet jó lesz, egyszer biztos érdemes kiprobálni.
ez a gitár lesz, ha minden jól megy.egyszer adok ki rá pénzt akkor pedig legyen jó.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
izomhod #14425 üzenetére
Arra vigyazz, ha nincs rairva a dobozra, hogy anti rust plain strings, akkor nem lehetsz benne biztos, hogy a vekony hurokon van bevonat. Es ez halal komoly. Amit linkeltem nem veletlenul dragabb.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
izomhod #14416 üzenetére
Itt vettem 3,5k nem olyan rossz. Nem rég raktam fel, nekem bejött, eddig, majd hosszabb távra meglátom milyen lesz. Eddig Ernie Ball húrokat használtam, nekem az is tettszett
-
atidzsiforc
őstag
válasz
izomhod #14416 üzenetére
Ha tudsz, akkor Polywebet szerezz valahonnan, a Nano az a teszkogazdasagos valtozat, sokkal vekonyabb rajta a bevonat. Ja meg ha az elixir hurt ne takaritsd ugy, ahogy bevonat nelkuli hagyomanyos hurokat, mert akkor elkezd lejonni rolla a cucc (szoros lesz a hur) es ugyanugy meghal, mint egy filleres darido.
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
izomhod #14416 üzenetére
Szia
Én használtam őket, és ha meglesz a gitárom, arra is ezt teszek majd.
Én elektromoson használtam 10-es szettet, nekem nagyon pozitív csalódás volt, tényleg megéri az árát, mert nagyon szépen szól, és jóval tovább bírja, nálam napi 3-4 óra gitározásnál kb 4 hónapig csengett gyönyörűen, nem is nagyon veszed észre igazából, hogy megváltozik a hangja. Jó érzés a tapintása is.
Egy próbát megér mindenképp, mindenkinek más jön be, de sztem megéri kipróbálni. -
InHell
senior tag
válasz
izomhod #14352 üzenetére
Gondolkodtam rajta, lehet veszek majd később valami basszgitárt is, biztos jó móka az is. Szívesen gyakorolgatnék azon is. Csak hát ahhoz is külön kombó, stb.. na majd egyszer.
(#14353) madgie vannak bizony
Cortod mennyire vált be? Meg vagy vele elégedve így pár hónap használat után? -
InHell
senior tag
válasz
izomhod #14346 üzenetére
Bocsi, közben dolgozom, így kifutottam a szerkesztési időből.
A gitárt nyilván kipróbáltam volna előtte, de Kisvárdán nincs erre lehetőség, emiatt meg Budapestre most nem mennék.
Egyébként pár hete volt nálam egy hétig, egy Ibanez RG 370DX, nagyon jó gitár. Ráadásul méretre pont megegyezik az RGR321-el, úgyhogy nagy meglepetés nem érhet. Egyedüli gondom, hogy fix húrlábas gitárt akarok, így döntöttem az RGR321 mellett. Az összes neten található videót megnéztem már, hangmintákat is, ráadásul végtelenül tetszik. -
izomhod
őstag
válasz
izomhod #14273 üzenetére
megtaláltam
aranyos a csaj is!fúú láttam Bear Grylls operatőrének a lábáról képet, őt is ilyesmi baktérium fertőzte meg, inkább nem linkelem be!
-
-
-
-
-
-
nesa
veterán
válasz
izomhod #14082 üzenetére
Most van 5db ilyen fogolapom igaz a radiusz megcsak ezen van de mar keszul a kovetkezo test.
Mivel a test megvan ,nyak megvan , fogolap is kesz, a hardverek nagyobbik fele is megvan akar mar ossze is birtam volna rakni de meg mindig nemtalaltam sehol langnyelves juhart, jovo heten meg megyek egy furesz uzembe ahol javareszt juharoznak, ha ottse lesz feladom es nem langnyelves lesz, rendelni birnak csak langnyelvest de nekem fontos hogy lassam amit megveszek.A bondon epp most gondolkoztam hogy rez otvozet legyen vagy nikkelotvozet, korabb rezes volt a gitaromon most nikkeles van a rez minden hatranyaval szerintem jobb erzes volt jatek kozben ... most ezen orlodok melyik legyen.
A kovetkezo lepesbe beszeretnem bundozni a fogolapot mar a bundokkal lesz felragasztva a nyakra de elotte 1 hetet kene pihentetni ha benne lesznek a bundok hogy megnyugodjon a fogolap.
Ma mentem a boltba a savalo palcaer + savalo csavaroker ez lesz a nyakba bemarva, olyat vettem aminek 700nm a szakitoszilardsaga biztos ami tuti alapon
-
hNp88
aktív tag
válasz
izomhod #14057 üzenetére
képzettséggel rendelkező is mondta rám, hogy kb reménytelen. azon kívül néhány haver is, akik szintén nem kezdők..
én magamtól szerettem volna elméletet is tanulni, azt hittem, akkor majd a gyakorlati része is könnyebb lesz ... a ...azt!
játszok, dobolok a fejemmel a falon időnként, valahogy így:
ja évek óta nagy kedvencem, rám vall
legjobban az keserít el, hogy látom, hogy némelyek miket művelnek 1 vagy akár fél év után a hangszeren.. én meg......
de még ez se érdekelne, de már tényleg fáj ha ránézek szegény gitárjaimra.
-
M3aN
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged