- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
NeoPampalini #29718 üzenetére
Ezzel kb. csak állva lehet gitározni, vagy ülve pánttal tüdő magasságra állítani.
Nincs anyag a megtámasztáshoz. Persze csak ránézésre, tippre, lehet, hogy használva nincs hátránya az 'anyaghiány'nak.
-
válasz
-
Eastman
addikt
válasz
Szeretem a minimált, de ez már sok. (kevés)
-
Kobe
veterán
válasz
NeoPampalini #29666 üzenetére
Azert egy dolgot altalaban kihagynak a kollegak, ha modellezos komborol vagy multirol van szo. Tortenetesen az arat. En nem tudom a sracok honnam szerzik be a cuccot, de ha igy egy az egybe pariba lehetne allitani a ket tipust, szoljanak, mert kernek rogton 3-4db joarasitott nornalis multit
merthogy ugye az van, hogy egy otthoni modellezos kombo, markstol kb fuggetlenul megall ujonnan 60-70K korul, hasznaltba 50..... Egy olyan multi ami van is olyan jo mint ezek, az ujonnan inkabb 130-150K, de hasznaltan is nem lerugott allapotban 90Nyilvan kompaktabb es kenyelmesebb egy HD500, vagy GT100, de az emberek altalaban nem a sajat penztarcajuk ellensegei. Egy GT100ast venni meg egyenesen okorseg, mert katanahoz pl van patch, amivel elohivhato az osszes GT100as effekt. Azonos markan belul, azonos digitalis effekt, ugyanabba a feldolgozoegysegbe egetve, meg lennek lepve ha nuansznyival is maskepp szolna... Akkor meg minek erte 2* annyit adni
-
bigrob
őstag
válasz
NeoPampalini #29569 üzenetére
Még valahogy fel kell jutnia Pestre is..
Valószínűleg oszkar.com-on keresünk valakit aki jönne a 15. kerület fele. A probléma hogy általában a népligetig szokták vinni és egy ideig nem szeretnék arra járni. -
bigrob
őstag
válasz
NeoPampalini #29566 üzenetére
Az még szerelőnél van Szegeden... Rossz alkatrészt küldtek hozzá.
Úgy volt music expo előtt veszem át, de így megcsúszott a szerviz. -
bigrob
őstag
válasz
NeoPampalini #29520 üzenetére
Az a Galien Krueger jön szombaton, ismerős jön Szegedről expora
-
sza.sa
tag
válasz
NeoPampalini #29488 üzenetére
Igen relatív.... de inkább 1x Elixir, mint 4x sima húr... Nekem elég hamar rozsdásodik, döglik meg a sima.
Csak nem túl régen még 3000-ért vettem... -
Moleman
addikt
válasz
NeoPampalini #29488 üzenetére
Nekem piroswarwick van rajta, a dáridó után nagyon keserves volt.
-
98bja
senior tag
válasz
NeoPampalini #29343 üzenetére
Nagyon köszi a linkeket! Használtban nem is gondolkodtam. Eddig...
-
bigrob
őstag
válasz
NeoPampalini #29289 üzenetére
Írtam privátban, tárgyaljuk ki ott
-
Eastman
addikt
válasz
NeoPampalini #29280 üzenetére
(The Jetsons?
)
Bontok egy virtuális sört annak aki megmondja, hogy miért a rocktörténelem egy híres eleme a #29279-ben látható modell. A gitár a kérdés...
-
bigrob
őstag
válasz
NeoPampalini #29161 üzenetére
Egy deákért hirdeti, megpróbálom belealkudni a postát
Haveromnak van egy ilyen SX-e de nem akarja eladni pedig nem is használja..
Akkor lehet bepróbálom ennyiért. -
bigrob
őstag
válasz
NeoPampalini #29157 üzenetére
A másikat is használtan néztem, azért mondtam hogy az egy 20-as lenne.
Eredetileg egy short scale Ibanezt szerettem volna, csak 52 körül lenne újonnan music world brillonról. -
Moleman
addikt
válasz
NeoPampalini #29103 üzenetére
Én eredetileg ezért vettem meg a tranyós kombóm, kieg ládának, mert olcsóbb volt, mint a 2×12" V30-as gitárládák.
-
kemotox
addikt
válasz
NeoPampalini #29107 üzenetére
Nyah, láttam az előző kommentedet is, csak el kellett szaladnom a bótba. Tehát:
A felajánlást nagyon szépen köszi, de nekem most szeptember-októberben lesz kiadásom, szóval ez az egész inkább csak télen lesz aktuális. Vagy magamat és a téli-hideg-lustálkodós-semmiheznincskedvem dolgot ismerve inkább tavasz. De majd kérdésekkel lehet zaklatlak. Elkezdek vadul olvasgatni, hogy mit hogy kéne csinálni, ha nem értek valamit akkor úgy is idejövök majd a fórumra.
Laikus ember azt gondolná, hogy csak egy doboz, mi nehéz van benne, de gondolom azért nem ilyen egyszerű a dolog.Én is úgy gondoltam, hogy az apróságokat hanyagolnám. Szép úgy sem lesz elsőre, sőt, lehet még használható sem. Ha sikerül olcsón szereznem faanyagot, valami maradékot ismerőstől vagy hasonlót, akkor viszont mindenképp megpróbálkoznék a dologgal. Hangszórót el tudom adni, ha még sem jön be.
Szerszámügyileg van pár dolog itthon, körfűrész, dekopir, fúrógépek, tolómérő, ilyesmik.
-
kemotox
addikt
válasz
NeoPampalini #29103 üzenetére
Akár építés is jöhet. Szeretek barkácsolni, de inkább csak kókányolni szoktam, ad-hoc javításokat csinálni, meg hasonlókat. Famunkához annyi közöm van, mint lónak a hátúszáshoz
Meg nem is értek a ládákhoz egyáltalán. Nyitott, zárt, melyik jó, miért jó, miért nem jó?..
Ha szerzel infókat a cuccról, azt megköszönném, érdekelne. -
Moleman
addikt
válasz
NeoPampalini #29037 üzenetére
Az 50 wattos 1×12-es fullcsöves gurulós kombóm pár dekával könnyebb, mint a méretileg azonos 80 wattos előfokcsöves Marshall, 19 kilósak. A fulltranyós 2×12-esem 29 kiló, ehhez képest a Katana 212 19.8 kiló papíron. Nem attól lesz nehéz, mert csöves.
-
cucka
addikt
válasz
NeoPampalini #29033 üzenetére
Egyáltalán, ez a csöves téma eléggé túlhaladott dolog. Hálószobába túl hangos, próbaterembe kb. tökmindegy az akusztika miatt, koncerten meg a profik egyre inkább modellezős vagy profilozós cuccokat használnak. Igazából nem értem, miért vesz bárki csöves cuccot így 2017-ben.
Basszusgitárosok hamarabb rájöttek erre, lehet, az is hozzájárult, hogy egy rendes basszusláda az egy legalább 40 kilós bútordarab, és inkább játszanak vonalból, mint hogy ezt cipeljék -
consono
nagyúr
válasz
NeoPampalini #28985 üzenetére
A Bugerát leszámítva ezeket is néztem, de a csövestől, még ha csak 1W is, tartok otthonra. A Vox AC4 is ezért esett ki. Az igazi tényleg a Yamaha THR 10 (vagy 10c, esetleg az 5) lenne, amit Plazmacucci is ajánlott, de annyit igazából nem akarok erősítőre elkölteni...
-
Eastman
addikt
válasz
NeoPampalini #28930 üzenetére
Jó lett! Ez is tetszik, grat!
-
bear_
aktív tag
válasz
NeoPampalini #28834 üzenetére
Szerintem is eltalálták
@bigrob én egy használt multieffektet vennék, mondjuk egy behringer V-amp-et, azt később is tudnád használni . Vagy ha van almás kütyüd, akkor ahhoz egy adaptert + biasfx
-
válasz
NeoPampalini #28667 üzenetére
Látod ez nem biztos, hogy hátrány, rádugod a gépre jack-el a multit
-
válasz
NeoPampalini #28665 üzenetére
Audacity ingyenes és tök beginner. Érdemes azzal kzdeni. (ezt ismerem
)
-
Enton
addikt
válasz
NeoPampalini #28661 üzenetére
"ToneLabST USB-ASIO Driver for Windows
Version 1.00---------------------------------
System Requirements
---------------------------------
Installation
---------------------------------Double-click the "TLSTsetup.exe" file to start the installation process."
Volt hozzá ez a gyári asio driver ezt feltettem, majd próbálok progikat akkor meg megnézem milyen a választék DAW-okban.
Ha nagyon nem akkor megnézem majd egy all4asio-val is hátha.
-
Humbucker
senior tag
válasz
NeoPampalini #28474 üzenetére
Nem találok ilyen opciót ami a fotódon is van.
-
Ragnar_
addikt
válasz
NeoPampalini #27847 üzenetére
Amúgy megnéztem annó, a jelenlegi legmélyebb húrnál vastagabb nem is nagyon van, szóval valószínűleg tényleg az lenne a megoldás, hogy minden húr egyel följebb+egy custom legmélyebbnek..
(de egy oktáver vagy pitchshifter a sima gitárra efektnek egyszerűbb talán)
-
Tommyka21
tag
válasz
NeoPampalini #27236 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz
NeoPampalini #27119 üzenetére
Jól tolja ez a Putyin, de az elején attól a basszus patch-től kirázott a hideg.
-
TpS
őstag
válasz
NeoPampalini #26189 üzenetére
Nekem is héten jött meg egy gityó, igaz a másik oldalról, Kínából, 5 napot ültek az adatbekérésen, majd 5 napot a feldolgozáson, és 1 nap volt a navos téma. Nem siették el.
-
InHell
senior tag
válasz
NeoPampalini #26191 üzenetére
Az a baj, hogy csak USA-ban kapható egyelőre, így nincs összehasonlítási alap, már ami az árakat illeti.
nagyArc: köszi elolvasom
-
InHell
senior tag
válasz
NeoPampalini #26189 üzenetére
Értem, akkor lesz belőle olyan 170 ezer mire kézhez kapom, valamint akár több hétbe is telhet.
Köszi szépen az infót, így akkor átgondolom az egészet. -
Ragnar_
addikt
válasz
NeoPampalini #22553 üzenetére
(Azt lenne jó tudni még, hogy egy + 0.01" húrvastagság jelent-e annyit, hogy feszesebb lenne az 'A' -ra hangolt mély húr, vagy nem jelentős.) a 0.194"-es valószínűleg már jó lenne, köszi, szétnézek az említett márkák között.
-
pigatt
őstag
válasz
NeoPampalini #22482 üzenetére
Ilyenem van nekem is, jó cucc, szeretem.
-
válasz
NeoPampalini #22482 üzenetére
Ránézésre nem sokkal újabb mint a 505, 707 széria, de lehet csak a dizájn csalóka 😁
-
válasz
NeoPampalini #22480 üzenetére
Ez miazisten?
-
Moleman
addikt
válasz
NeoPampalini #22454 üzenetére
Köszi szépen, akkor mire húrt cserélek, beszerzem.
-
brickm
őstag
válasz
NeoPampalini #22380 üzenetére
egy sor lakkot kapott? Nem lett rücskös?
Ha lecsiszolod 300as papírral majd megint lakkozod, majd megint 300-assal és ismét lakk, 2-3 réteg után tükörfényes tud lenni, mondjuk egy gemini parketta lakktól, csak meg kell polírozni egy filcdarabbal. -
Moleman
addikt
válasz
NeoPampalini #22261 üzenetére
Bátor!
A pákával én sem vagyok különösebben jó viszonyban, bár egyszer sikerrel megforrasztottam egy micro usb csatlakozót egy normál pillanatpákával, elég is volt egy életre.
A kocsiban mindent sorkapoccsal oldottam meg, de az sajnos nem fér be a gitárba.
-
bigrob
őstag
válasz
NeoPampalini #22225 üzenetére
Ennek mi a menete?
-
Ragnar_
addikt
válasz
NeoPampalini #22140 üzenetére
Sajna nincs dobos ismerősöm, de remélem minél előbb találtok dobost.
-
Moleman
addikt
válasz
NeoPampalini #22101 üzenetére
Még viccesebb, ha nincsenek rögzítve az anyák, és húrcserekor neked kell kitalálni a menzúrát (elég valószínű).
De isten bizony jó hangja van ennyi pénzért. Nem tudnám megmondani, hogy mire hasonlít, de kellemes.
-
brickm
őstag
válasz
NeoPampalini #22101 üzenetére
Javítottam orfeusz gitárt..nem rosszak a maguk helyén kezelve. Csak az eredetihez nagyon hasonlóra nehéz visszaállítani. Din csatija van. A műtőt fehér gyerekfürdető kádból vágtam hozzá...
-
Eastman
addikt
válasz
NeoPampalini #21975 üzenetére
Csinos.
...és még bele is búg a füledbe.
Grat!
-
brickm
őstag
válasz
NeoPampalini #21893 üzenetére
Az a vasalózsinór előfordulhat, hogy egy marha drága kábel
Szintén ez a kategória a telefonkábel kinzetű csavart rugókábelek.
Jó drágák amúgy.
Én személy szerint szeretem a szövet bevonatos vasalózsinórt. flinges. Csak ha rálépnek sáros lesz...Klotz-ból van 10éves kábelem (2 3méteres darab) még a jack-eket se kelett újraforrasztani rajtuk, bár az egyiknek most pont az fog következni, mert ha be van dugva és megnyomom akkor reccsen... hát na. 10év az 10év.
Humbucker:
Ne haragudj, hogy nem tudtam érdemi dolgot hozzászólni...azaz ne haragudj, hogy számomra ez a "veszélyes hulladék vagyok és még reklámozom is" felfestés eléggé lelombozó.
Hallani Cortokról jókat(nagyon jókat, ár\érték arányról), egyszer majdnem vettem is egyet.
De számomra fejlövés egy ilyen felfestés. Mintha a fender is felírná a fej hátuljára, hogy ne dobj kukába, mert amúgy meghalnak a hódok, meg a mosómedvék tőlem...nem túl elegáns megoldás.
Oké, hogy büszkék az ólommentes gyártástechnológiának, bár amennyi ólom\ólommentes anyag szükséges egy gitár elkészítésénél, az gyakorlatilag kimerül a forrsztóón meg a potméterek és kapcsolók anyagában....ami nem túl sok....de oké, legyenek rá büszkék. De ezt reklámozhatják a weboldalon, egy prospektusban....egy öntapadós leszedhető matricában(ahogy a fender is teszi pl a nyakrögzítő csavarok fémelmezén)...nade felfesteni a fejre....na mindegy.Eastman:
Na ebbe már bele se megyek...
50-ért megkapja az ember a faanyagot, meg a hardverek egy részét. (és az se világmárka, csak jó schaller..ami mondjuk már tényleg nem csak kutyát dobálni jó..hanem zenélni is.)
Pláne hogy 2 tisztességes humbucker 40-50ezer újonnan... -
NeoPampalini
senior tag
válasz
NeoPampalini #21697 üzenetére
Már csak egy ilyen kis kocka kell hozzá, és kész is:
Mert bármennyire is szeretem a DIY cuccokat, ennél jobbat, főleg ennyiért, asszem nem nagyon lehet összedobni. Ami cuccom van, az meg túl nagy lenne... Ezt csak felkapom a hónom alá, és viszlát!
-
Humbucker
senior tag
válasz
NeoPampalini #21684 üzenetére
Ezzel lehet is otthon alkotni
Mennyibe fáj egy ilyen kb?50 ropi? -
válasz
NeoPampalini #21661 üzenetére
Juj mit fogsz ezzel csinálni?
Egyszemélyes esteket?
-
Moleman
addikt
válasz
NeoPampalini #21453 üzenetére
Én telefonon DaTunert használok, mikor nincs kedvem bedugni, még az elektromosok hangját is szépen veszi szárazon, jól használható.
-
brickm
őstag
válasz
NeoPampalini #21038 üzenetére
Ez mindig attól függ. Aki otthon a városban sík terepen bicajozik, ne vegyen 300ezres ktm bicajt, mert minek?
Elég egy 40ezres is akármi is.
Ha normálisan karban van tartva azzal is lehet tekerni és megy is.
A drága hangszer a minősége miatt kell annak, aki ki is használja azt. Gondolok itt arra, hogy egy 500ezres gitárban olyan elektronika van, ami nem gerjed ha szembenéz 30 monitor hangfallal fél méteren belül, meg 40lámpával. Ez otthonra bőven felesleges.
Otthoni powermetálra elég egy gitár rig meg egy akármilyen keskeny nyakú, vékony tömör testű hangszer, amiben 17kOhmos humbuckerek vannak, esetleg aktív elektronika.
Lásd Lukács Peta olcsó yamaha gitárja. -
kemotox
addikt
válasz
NeoPampalini #20890 üzenetére
Jaja, ilyen elektronika szokott lenni az LP-ken, SG-ken meg hasonló kétpukis gitárokon. Kapcsoló tényleg fölösleges hozzá igazából. Csak kényelmi dolog. Ha egyiket lekussoltatod, akkor olyan, mintha a másikra lenne átkapcsolva. Gondolkoztam is rajta, hogy lehetne valami másra is használni azt a kapcsolót
-
nesa
veterán
válasz
NeoPampalini #20872 üzenetére
Nem biztos hogy ez igy jo lesz, majd reakcioba lep az izzadsagodal amitol megpuhul, es szepen osszegyurodik rancos lesz... utanna nagy szopo az ilyen lakkot eltavolitani, jobb jartal volna valami szarado olajal amit vekonyan felviszel beszivja a fa azt jonapot.
Minimum minoseg szerintem a parketta lakk lett volna az birja a terhelest es jo kemenyre szarad.
Maskor kerj tanacsot olyantol aki mar csinalt ilyesmit.
A hidat kitudod szamolni hogy hova kell furni??
-
bigrob
őstag
válasz
NeoPampalini #20871 üzenetére
Időközben rájöttem, hogy neked ez fretless project..
-
brickm
őstag
válasz
NeoPampalini #20867 üzenetére
A vízbázisú lakktól nem püffedt meg a fa?
Csak mert a száraz fa eléggé veszi be a vizes lakkot meg pácot és még meg is dagad tőle.Inkább nitrós lakkal,vagy 2komponensűvel érdemes fújni. Az egyenletes,kemény gyorsan szárad.
-
nesa
veterán
válasz
Milyen lakkot hasznaltal?
-
bigrob
őstag
válasz
Gyári bundok nagyon gagyik voltak?
-
Eastman
addikt
válasz
NeoPampalini #20696 üzenetére
Én is a zsebemben hordom alig másfél hüvelykre a tökmtől. Mire gyermekem lesz ő már mobilon fog kiszólni az anyjának, hogy lehetőleg lassabban menjen át a fekvőrendőrön mert ismét tarkónvágta a méhlepény csücske. 30 éves tapasztalatunk sincs a mobiltelefon élettani hatásairól. A fenti kérdés jelentősége elenyésző ehhez képest. De tény, hogy zavaró lehet, ha bármi összegerjed.
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
NeoPampalini #20696 üzenetére
Csak nem tudom, hogy a 12"-os hangszorok eros magnese tehet e kart benne, de akkor ezek szerint nem kell ettol tartani. Koszi a valaszt!
-
pigatt
őstag
válasz
NeoPampalini #20677 üzenetére
Kinézetre egész jó Music Man Bongo copy.
-
dynamicrossh
tag
válasz
NeoPampalini #20686 üzenetére
Ha tényleg jó minőségű cucc, akkor annyit megért.
-
dynamicrossh
tag
válasz
Mennyibe kerül?
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
Ez egy 5 huros bass, vagy mi?
Reszletes leirast kerunk! -
válasz
jézusom mi ez?
-
Eastman
addikt
válasz
NeoPampalini #20650 üzenetére
+1.
Volt nekem is, szerettem!
-
chuky666
csendes tag
válasz
NeoPampalini #20591 üzenetére
Igen gyűjtöm a "kacatokat"
DST 4 korrekt.
Most valami old school csöves overdriveot vadászok ami éppen hogy csak kis gaint tól aztán mehet is "obityuri" xd -
brickm
őstag
válasz
NeoPampalini #20563 üzenetére
értem.háthátha jó lesz. majd oszd meg a tapasztalatokat. összeszerelés, anyagminőség stb terén.
-
bigrob
őstag
válasz
NeoPampalini #20563 üzenetére
Most én is tervezgetek egy laiho style gitárt, de tigrisztíkosz toppal ^^
Aliexpressen Cathy eladó 115k-ért csinálná meg kompletten. -
brickm
őstag
válasz
NeoPampalini #20550 üzenetére
Építeni drágább,mint boltban venni(ha jó cuccokat használsz)
... -
Enton
addikt
válasz
Majd pár fotót azért megoszthatnál róla naturba/készbe/megérkezve/első próbánál stb...
-
dynamicrossh
tag
válasz
Miért nem vettél egy fretteltet és frettelenítetted fretlessé? Nem olyan nagy durranás, kell egy fogó némi faanyag,ragasztó meg csiszoló.
-
kemotox
addikt
válasz
NeoPampalini #20430 üzenetére
Húú ezek nagyon komolyak, pedig direkt néztem használtakat is, nem tudom hogy kerülték el a figyelmemet. Nyugodtan reklámozd magad, akartam is kérdezni, hogy mit tud az az Arona, és hogy a feléből mennyit engedsz
-
kemotox
addikt
válasz
NeoPampalini #20419 üzenetére
Az az igazság, hogy néhány dolgot még akarok venni a gitár mellé (ezért is lenne már elég sok a 97 ezres JB, ami mellesleg nagyon durván dögösen néz ki a téglalap berakásokkal meg bindinggel... elfogadnék azért egyet
), kéne egy pánt, mert már nagyon hiányolom, valami olcsóbb puhatok se lenne rossz amiben haza tudom vinni, meg tárolni itthon ha hosszabb távra le kéne tennem (nyaralás, akármi), egy valami kis olcsó állványt is szeretnék, hogy még se a falnak támasztva legyen szegény, meg gondoltam jól jönne egy tartalék húrkészlet is, bár ez lehet annyira nem fontos, hisz bármikor be tudok érte ugrani a boltba, ha úgy adódik.
Ami azt illeti egy beállítást mondhatni már belekalkuláltam az árba, bár őszintén szólva fingom sincs, hogy mennyibe fájna, egy tizest saccoltam. De jó lenne már ezt is megtanulni, lehet inkább elbíbelődnék magam vele. Recsegős elektronika a legkevesebb, azt meg tudom oldani.
A nyak gondolom ha nagyon fostos akkor az meglátszik egyből. Megnézem majd, hogy egyenes-e meg ilyenek.
Persze, úgy gondoltam én is, hogy megnézek több darabot is. Remélem nem fognak agyfaszt kapni tőlem az eladók
Köszi a segítséget!
Esetleg ezek? Jaguar Humbi (+3 sávos EQ), Jaguar J-P
-
kemotox
addikt
válasz
NeoPampalini #20417 üzenetére
Azért elmegyek megnézek néhány ilyen preckót, hátha sikerül jót találni. Úgy hallottam elég nagy a szórás, de kifoghatóak jó darabok is. Mire kell figyelni? Azt sejtem, hogy ha vágja a kezem a sorjás bund az már rég rossz, de ezen kívül mire kell figyelni még?
-
brickm
őstag
válasz
NeoPampalini #20083 üzenetére
"beállítás (sztem mindenki meg tudja csinálni, nem kell hozzá 3 diploma, pofoneccerű)"
Azért arra kíváncsi vagyok,hogy mit állították rajta,ami annyira egyszerű volt...
-
Bobrooney
senior tag
válasz
NeoPampalini #19839 üzenetére
nincs készleten
-
MATEO6600
őstag
válasz
NeoPampalini #19751 üzenetére
Hát külsőre így néz ki, de az is, ami gitár -> Pc-re kötéshez van, nem?
Nem tudom miért kaphattam én ezt a boltban, valószínűleg félreértés. -
atidzsiforc
őstag
válasz
NeoPampalini #19663 üzenetére
Mi a pedalok sorrendje, mikor sipol?
-
Zsombo®
csendes tag
válasz
NeoPampalini #19663 üzenetére
köszi a választ!
alapvetően azért vettem meg mert untam folyamatosan a 9V-os akkukat töltögetni, és a termékről csupa jót írtak... bár olcsó húsnak híg a leve
-
NSiS
tag
válasz
NeoPampalini #18910 üzenetére
Szia!
Köszönöm, ennek a driveres dolognak utána nézek. Árkategóriában egy kicsit feljebb vannak M-Audio és Focusrite kártyák, még azokat is megnézem.
Még ez is jónak tűnik, csak firewire kimenete van, de gondolom ezt egy USB átalakítóval meg lehet oldani.
-
izomhod
őstag
válasz
NeoPampalini #18676 üzenetére
aztamindenit!
azt a tech21-et kipróbálnám szívesen!
sv6 atom!
milyen gityó? nem ismerem fel, csak a precit)
ki csinálta a ládát?
a ceb3-at moddoltasd meg, ha gondolod, nekem olyan semmilyen volt, bár kíváncsi vgayok hogy szól így a vasútbannekem holnap jön a gt6b 2 év után végre, nagyon szerettem
-
pigatt
őstag
válasz
NeoPampalini #18617 üzenetére
Én ecetben szoktam kiáztatnia húrokat, az is elég jól kiszedi belőle a mocskot.
-
akela91
addikt
válasz
NeoPampalini #18615 üzenetére
Húrt tisztítottad rendszeres?
-
akela91
addikt
válasz
NeoPampalini #18479 üzenetére
Így van beállítva, de fülre olyan 150 ms legalább van, ami túl sok sajnos. Mind1, a pedállal és azt hangfalra kötve működik.
-
izomhod
őstag
válasz
NeoPampalini #18420 üzenetére
ez aztán a leírás, este megnézem, köszi!
audacityhez kell csak egyelőre -
izomhod
őstag
válasz
NeoPampalini #18366 üzenetére
jó buli volt ahogy látom
szólt a strato is szépen, hajrá! -
gergobaby
aktív tag
válasz
NeoPampalini #18139 üzenetére
Hétfőn már "sajna" vettem egy 30W-os Warvick basszerkombót, remélem jó hangja lesz, a gitárt ma várom a futártól, úgyhogy izgatottság lvl 99
Maximum ha nem tetszik a hangja, eladom hasonló árban, de szerintem megteszi majdKöszi a segítséget
Ui. ti hogyan szoktatok zenélést felvenni? Van alacsony zajszintű keverőm is itthon, meg kábelek végülis adottak, de sosem csináltam ilyet.
-
izomhod
őstag
válasz
NeoPampalini #18130 üzenetére
ez mondjuk 45 65 85 105 135, de ha belefér, próbáld ki ezt is
én ezzel tolom a 4 húroson, teljesen jó -
Bobrooney
senior tag
válasz
NeoPampalini #18128 üzenetére
De mondjuk ne azon a 200 ft-on múljon.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
NeoPampalini #18125 üzenetére
Ne ezt a hamát vedd!
pár száz ft-al drágább a normálisabb kábel!
Győrben a somogyiban pl. -
freelanced
addikt
válasz
NeoPampalini #18125 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
NeoPampalini #17062 üzenetére
Faintos ez a zenekar te!
Jó hangja van a hölgyemények. -
izomhod
őstag
válasz
NeoPampalini #15016 üzenetére
egyszer probaltam fw hurt egy olyan mccartney violonon, tenyleg nagyon mas,olyan volt,mint egy vastag ruhaszarito kotel
szep meleg hagja volt
-
Eastman
addikt
válasz
NeoPampalini #13248 üzenetére
Köszi, közben a munkahelyi gépen elindult - be is szaggatott, de hát nem is informatikusként dolgozom -, úgyhogy kikapcsoltam a HD-t ami az alapértelmezett (
) és máris ment, ahogy kell.
Szóval nálam működik a dolog. Gitáros ügyes, béz rendesen alatta van, ének, tűz, kiállás, hangszín, dög, picirekettség nagyon tetszik, jó a frontleányember. Dobost cserélnék. Bocs.
Sok múlik a doboson. Dob meg a basszus kell, hogy vigye a hátán az egész zenekart (mindegyik zenekart). Itt kis szögletességet és darabosságot hallottam. Ideális esetben nem a dobos figyel a zenekarra, hanem ő diktál, a zenekar megy a dobos után. Ha jó barát a dobos, szorgalmas és fejlődőképes, elkezdtek ketten komolyan összedolgozni, egymásra figyelni, összerezegni, összehangolódni, a közös melót alátenni, akkor nem feltétlenül kell lecserélni.
Szerintem.
-
Eastman
addikt
válasz
NeoPampalini #13237 üzenetére
Én spec jobban örülnék egy direkt linknek vagy egy youtube-os videónak, mert csak pörög-forog a proci és szaggatottan jönnek hangfoszlányok a fészerből, de egybefüggő dal sajnos nem. (Tudom, az én hibám.) Pedig a kis hölgy hangja nagyon izgalmasnak tűnik és igazán érdekel a dolog.
Ha Te birtoklod a videót, légy oly' kedves töltsd fel a yt-ra vagy tedd fel egy tárhelyre...
-
válasz
NeoPampalini #13237 üzenetére
Klassz! Menő a GT-10. Meg az énekesnő is! Habár nekem nem volt túl sok fellépésem, vagyis csak kettő, de elsőre megmondták, hogy színpadra szemüveget nem kéne...
Természetesen ezt építő jelleggel írtam
Amúgy nagyon tetszik! Milyen gitár az?
-
Tv
senior tag
válasz
NeoPampalini #12581 üzenetére
Zsír cucc. Valami hanganyag is jöhetne, hogyan szól
-
izomhod
őstag
válasz
NeoPampalini #12583 üzenetére
a vtbasst nem végom, de ceb3asom nekem is van, attól nem estem hasra, pedig sokan dícsérik
-
izomhod
őstag
válasz
NeoPampalini #12581 üzenetére
ó az a vm de szép
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
NeoPampalini #12484 üzenetére
ASIO val nem ment.....visszaállítottam alapbeállításra, drive frissítés, azóta jó....
(már ha nekem írtad...)(#12486) atidzsiforc: jaja, big thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged