- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
Zsombo® #19660 üzenetére
Szia!
Talán az áramfelvétel miatt leesik a feszültség, amit már könnyen zavar a külső mágneses tér, ezért lebeg. Ez okozhat gerjedést. Bár egy ilyen kis kapcsolóüzemű tápnak nem kéne ennyire gyengének lenni.Ha kicsit tudsz forrasztgatni, a kimenettel párhuzamosan tegyél be egy 470uF-os elkót, meg egy 100nF-os fóliát.
Amióta megépítettem a központi tápomat
se búgás, se zaj nem jön a tápoldal felől. -
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Zsombo® #19660 üzenetére
Ezek az egy-tápból-mindent megoldások szerintem magukban hordozzák ezt a jelenséget, máshol mások is írtak ilyesmiről. Egy földelés, egy táp megy végig, ezzel nem sokat fogsz tudni kezdeni szerintem, valamelyik pedálod "allergiás" erre, ez van. Ha nem akarsz több tápegységet, akkor megéri befektetni egy több csatornás tápra, ami izolált kimenetekkel megy (bár nem olcsó, azt tudom
).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged