Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
TheKresh
üzenetére
En is igy voltam vele
En sem tudtam igazan hogy mit akarok, soha nem gitaroztam elotte, meg csak kezemben sem volt gitar soha ... gyakorlatilag oda jutottam, hogy bamilyen belepo szintu kezdo gitar valoszinu jo lesz kezdesnek ami pont ez lett.Hja, ott vagy a boltba, millio gitar, fingod nincs semmirol arrol sem , hogy ez menni fog-e vagy sem, fogok-e gitarozni otnel tobbszor vagy nem, tenyleg kell-e ez? stb
Mikor elkezdtem az online tanulast par hete, ( lehet most megkoveznek itt) az elso par lecke azzal indult, hogy itt a gitar, igy nez ki, ezekbol az alkatreszekbol all, ez meg az ezt csinalja kb, hurok, akordok, gitarhangolas stb, DE ha nincs behangolva a gitar jelenleg meg az sem gond egyelore, mert csak kezmozgas, pengeto, lefogas, valatas gyakorlas jon joideig, az elvarasok annyira minimalisk, hogy nem kell semmi miatt stresszelni feleslegesen.
Vegyel valami normalis olcso kezdo gitart, es mond azt maganak, hogy ha nem jon be akkor minimalis bukoval el tudod adni es akkor ez miatt sem kell stresszelni. Nagy kaland.
En egyedul azt banom, hogy nem vettem meg egyet, mert a cegnel csend van, ott lenne ra napi 15-30 perc amit le lehet csipni ebedidobol es az segitene, hazajovok es a 3 gyerek egybol ugrik,hogy apa itt van gyakorlatilag keso estig szinte lehetetlen a gitart elovenni.
Szerintem veszek is ma meg egyet, akkor nem kell cipelni meg kocsib be ki minden nap...

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 16GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
En sem tudtam igazan hogy mit akarok, soha nem gitaroztam elotte, meg csak kezemben sem volt gitar soha ... gyakorlatilag oda jutottam, hogy bamilyen belepo szintu kezdo gitar valoszinu jo lesz kezdesnek ami pont ez lett.