- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
Ha kérdésed van, itt kezdd a keresést:
Gitáros-topic ♪♫ Összegyűjtött tapasztalataink
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)A link alatt témakörök szerint csoportosítva találod a topic hozzászólásait.
Jó böngészést!

==============
Eredeti hozzászólás:
Unatkoztam...aztán gondoltam nyitok egy ilyen témát:
Tehát, ide várok minden gitárszerető user-t. Bárki aki tanul, aki már profi, vagy aki csak ennek a hangszer szerelmese...
Március elején kaptam egy elektromos gitárt. Azóta magamtól kezdtem el tanulni + barátok segítenek benne. Ő lenne az:
(nem egy Fender, Ibanez..de jó, mert tömör fa testü, nem rétegelt xir-xar)
Szóval lassan három hónapja nyúzom és nem tudom megunni. Most már nem annyira nehezek lefogni az akordokat meg a kvinteket. Metallica/Deftones/limpbizkit számokat tanulgatok. Már egy jópár szám megy...de egyet se tudok végig játszani
. Van amelyiknek az elejét (intro) tudom, van amelyiknek csak a refrénjét. De nagyon élvezem. Sebaj...jah de egy, a Welcome Home Sanitarium-ot majdnem 
Szerdán meg megvettem első pedálomat hozzá. Egy BOSS torzítót......na ezzel a Master Of Puppets úgy szol végre ahogy annak kell! Még csak az Sb live-omra van rákötve és az 5.1-es Inspire-en üvöltetem. Majd szerválok hozzá egy gitárkombót.
Na szóval írjon akinek van gitárja (milyen?) és tud játszani, vagy csak érdekli...
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Van amelyiknek az elejét (intro) tudom, van amelyiknek csak a refrénjét. De nagyon élvezem. Sebaj...jah de egy, a Welcome Home Sanitarium-ot majdnem