- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
DrojDtroll #588 üzenetére
Köszönöm. Azzal és a Fuzzy tool-lal már elértem, hogy megmaradt az aláírás a transzparens háttér fölött, viszont vannak mellette szanaszét elszórva apró foltban csilliónyi pontok.
Az erase tool-al kb egy életen át tart letisztítani a képet, mert a transzparens kockázás fölött alig látom azt a kicsit halvány fehérebb valamit, ami az egykori képből megmaradt. Csupán a fuzzy tool jelzi nekem, amikor félre kattintok, hogy milyen temérdek sok objektumom van a háttér fölött. Ami megfigyelésem van róla, hogy az aláírással ellentétben azok nem összefüggő valami, hanem szétszórt apróságok.
Azon gondolkodok, hogy van-e rá mód a transzparens háttér fölött egybefüggő objektumot (az aláírás képet) kijelölni, és átrakni azt egy külön plane-re, hogy azokon kívül minden vicik-vacakot egyben jelölhessek ki és törölhessek? Egyéb iránt az aláírás kép is ékezetekkel együtt 6 külön objektum, amiket egymáshoz képest pozíció tartóan kellene a másik plane-re rakni át.
-
válasz
DrojDtroll #554 üzenetére
Egyáltalán van olyan a GIMP-ben, hogy projektfájlban van egy másio projektfájl?
-
kovaax
őstag
válasz
DrojDtroll #551 üzenetére
Radírozni se tudok. Valami réteg, vagy fitty-fütty probléma lesz, csak nem tudom mi. Igazából kulgizni se tudok rá, az a fő baj, szóval valami nagyon gagyi probléma kell legyen...
-
válasz
DrojDtroll #542 üzenetére
Elvileg prérifarkas [1]
-
_ ĐanieL™
tag
válasz
DrojDtroll #527 üzenetére
Na a 90 fokos forgatás is trükkös.. a segédvonalaimat nem tudom elforgatni (pontosabban magát a rajzvásznat nem lehet.. csak méretezni), így azokat át kell helyezgetnem majd manuálisan úgy tűnik.. ha csak nincs rá jobb ötleted/ötletetek!?
-
_ ĐanieL™
tag
válasz
DrojDtroll #527 üzenetére
Akkor marad az, hogy minden uj alkalommal uj szovegdoboz?
-
törölt tag
válasz
DrojDtroll #416 üzenetére
Hali! Jobb később, mint soha elv alapján, hátha ez az, és hátha másnak is kell.
Ha a színpipettát kiválasztod, akkor az Ablakok>Dokkolható párbeszédablakok>Eszközbeállítások ablakban (mindig az aktív eszköz beállításai jelennek meg) állíthatsz be dolgokat. -
tamas1985
tag
válasz
DrojDtroll #479 üzenetére
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
DrojDtroll #425 üzenetére
Nem tudom, nekem ezt a feladatot adták ki, hogy csináljam meg.
-
wdtwrd
tag
válasz
Nem próbáltam, de egy próbát megérhet: [link]
-
válasz
Hmm...
Ha az adott területet kimásolod, majd újból beilleszted, és a beillesztést lezsugorítod 1*1 pixelesre, akkor elvileg a színeknek az átlagát kell kapnod.Jobb megoldás most így nem jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest