- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ ĐanieL™
tag
válasz
sz.balazs.95 #530 üzenetére
Vagy a Gimpben megcsinalom elforgatva ugy hogy vizszintesen jelenjen meg a szoveg.
Ugy lehet atirogatni. -
_ ĐanieL™
tag
válasz
DrojDtroll #527 üzenetére
Na a 90 fokos forgatás is trükkös.. a segédvonalaimat nem tudom elforgatni (pontosabban magát a rajzvásznat nem lehet.. csak méretezni), így azokat át kell helyezgetnem majd manuálisan úgy tűnik.. ha csak nincs rá jobb ötleted/ötletetek!?
-
_ ĐanieL™
tag
válasz
DrojDtroll #527 üzenetére
Akkor marad az, hogy minden uj alkalommal uj szovegdoboz?
-
_ ĐanieL™
tag
Sziasztok,
az alábbi képen láthatjátok a DVD borítómat.. ilyen egységes borítót csinálok mindenhez.
Még anno PS-el készült.. ott minden további nélkül át tudtam írni a szöveget, ami külön rétegként van rajta.
A Gimp-el valamiért nem tudom szerkeszteni.. csak 'képként' alakítgatni a réteget. Ez még nem is lenne akkor baj, mivel csináltam egy új réteget a szövegnek DE..
..így, elforgatva nem engedi szerkeszteni... ha átírom a címet, akkor visszarakja vízszintbe. Ez gond, mert újra forgathatom el és méretezhetem át a réteget/szövegdobozt.Van erre valakinek megoldási javaslata?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest