- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
VicKing #38554 üzenetére
Alacsonyabb szorzó magasabb fsb jobb párosítás, azonos sebesség mellett mint a magas szorzó alacsony fsb. Ennek az az oka, hogy a Core 2 architektúránál a QPB a szűk keresztmetszet. A QPB-n keresztül kommunikál a memória a cpu-val (mert a mem vezérlő itt még az északihídban van) aminek sebessége fixen az fsb 4x-e. Ez főleg memóriaéhes alkalmazásoknál jön elő nyilván.
-
emre
veterán
válasz
VicKing #38554 üzenetére
Ahogy emlékszek itt az okos tapasztalt emberek azt modják, hogy a magasabb fsb több pontot hoz. Viszont én mindig a max szorzó mellé keresek fsb-t amin strabil a cucc.
Szóval én biztos a 9*400-at választanám.
De a hét elején próbálok ki egy E8400-et és lehet majd kitesztelem ezügyben.
bővebben fórum, sorry, nem foglalkoztam a kérdéssel -
emre
veterán
válasz
VicKing #38550 üzenetére
Ez vga hibára utalhat, de bármi lehet.
Tuningoltad a vga-t?
Ez pedig a főbb bios beállítások DS4 és E8400-hezKísérletezz, konkrét kérdés esetén keresek konkrét választ is.
Milyen órajelen akarod a procit járatni, mert ahogy én tudom 3,3Ghz felett már nem nagyon gyorsul a vga és ezáltal a game. Szóval ha csak nem 3Dmark eredményekkel akarsz villogni ez fölött nem feltétlen érdemes. De a 3,6Ghz még a normális tuning kategóriába belefér.
Nem emlékszek pontosan a procid szorzójára de 400-as fsb-re nyugodtan feltolhatod kezdetnek. Aztán majd meglássuk hogy reagál rá a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged