Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
-
brd
nagyúr
válasz
SzasyZ #39020 üzenetére
Én RMClock-ot használok erre (sajna nem fejlesztik már egy ideje, ezért a feszültséget már nem tudja állítani a 8400-ason, igazából ezért kell csak az ET6 nekem), abban meg tudom mondani, hogy mikor váltson szorzót, a terhelés függvényében (vagy, hogy váltson-e egyáltalán, mert legtöbbször 6x-os szorzón használom, bőven elég így, és így csak 0.912 V kell neki).
sz.j: De, nagyon valószínű, hogy erről van szó.
-
sz.j
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
SzasyZ #38544 üzenetére
Mérési hiba. 140 fokos lenne már rég lekapcsolt volna a prociba épített védelem. A 17 szintén irreális, azt kb alapon egy 0 fokos szobában tudnád elérni. Legfrissebb RealTemp és CoreTemp-el nézted a hőfokokat? Bios gebasz lehet, hogy eleve hibásan olvassa ki a hőfokértéket a prociból.
-
Gorneck
legenda
válasz
SzasyZ #38527 üzenetére
1. Mivel nézted a proci órajelét? Cpuz? Terhelve is volt? Mert ha nem akkor az energia gazd módban láttad a procid idle állapotba. Ha kap terhelés akkor rendesen a kívánt órajelen fog menni.
2. A SPD nem is fog változni. Mivel az bele van "égetve" a ramba és azt olvassa ki a bios. Cpuzba meg a memory fület kell nézegetni ott mit ír ki Dram frekire...ha 1:1re van állítva vagyis 2es a ram szorzó (memory multiplier) a biosba, akkor kettővel kell szorozni ezt az értéket. Biosba 667et ír ki 800 helyett akkor az ram szorzó vagy kettőn van vagy az fsb nem 333 amit beállít a lap auton a procinak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged