- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Gorneck #11454 üzenetére
lap az esélyes.
de nekem mindennek nagyjábol egyszerre van vége.
ami még stabil nálam teljesen az a 8x460 1,425 vcore-al.
az felett sajnos bármennyi feszt adok az mch-nak a pci-e beáll 1x re mint a szög.
ez egy FFT még a hbás F9-es biossal nem tudom ez mennyire tekinthető stabilnak.majd lehet holnap megprobálok egy blendet ezen a frekin.. -
bim
veterán
válasz
Gorneck #11448 üzenetére
hát az enyém stabilan nem is.
de a win feláll még 480-on is.persze nem stabil.
neki lehet szerencséje ...amugy az enyémnél figyel a pci-e 1x bug is ami nem sok embernél jön elő.szóval bármi megeshet.
szatesz:a lap tudja csak ott már a procinak is birnia kell a tempot.
-
bim
veterán
válasz
Gorneck #11431 üzenetére
nem mersz eltulajdonitani nekem egy hosszut.
tlac:
a te nyomodon indulva ezt találtam még.ezek szerint mintha 38 centis is lenne
-
-
fjani
tag
válasz
Gorneck #11401 üzenetére
Remélem így lesz
.Az AMD-s cuccok után még egy kicsit rejtély ez a lap de lassan csak rájövök az apró kis beállításokra.A múltkori hangkártyaprobléma is megoldódott (halkan szólt) át kellett állítani a kimenetet hangszóróról fülesre és szól mint állat.Köszi a segítséget.
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
-
-
bim
veterán
-
-
bim
veterán
válasz
Gorneck #11255 üzenetére
nyilván van...
sőőőt.. nagyon sokáig lesz is.
csak a játékokrol beszéltünk semmi másrol.nem azt mondtam hogy látványosan megnő minden hiszen pár %-rol van szó.én csak azt irtam hogy az számomra nem jelent semmit hogy haverod egy adott konfigban nem vesz észre semmilyen változást holott minden teszteben jobban teljesitenek a quadok.
nyilván ő is azért cserélte le a C2D-ét Q-ra mert azt hitte a világot fogja megváltani...és bizony nincs még itt az ideje a 4 magnak mert sajnos az ilyenek mint én simán pofára estünk azon hogy az igért crysis 4 mag kihasználásáának hire hamva sincs.pedig én direkt ezért váltottam quadra.meg amugyis valamit ujitani kellett.....
-
bim
veterán
válasz
Gorneck #11219 üzenetére
nem tudom milyen 10%-rol beszélsz.
igzábol semmi mást nem szerettem volna prezentálni csak annyit hogy nem az 1-2 hanem az 1-3 magot használja amihez külön van normális 4M L2-őd . ha a cimborádnál nem jelentett semmit akkor ott valami nagyon nem volt belőve vagy a PH.-teszt nem volt korrekt amiben adtak a +2M L2-nek 6-8%-os előnyt... -
bim
veterán
válasz
Gorneck #11201 üzenetére
lehet hogy én vagyok egyedi eset de én szinte csak olyan játékokat játszottam az utobi időben ami használt minimum 2 magot.
és amit linkeltél tesztet azok közül egyet sem játszottam 4 maggal csak 2vel quake4 és fear.többit nem is ismerem.stalker,moha airborn,crysis,CoJ,bioshock.. ezeknek hire hamva sincs benne...
-
janos666
nagyúr
válasz
Gorneck #11180 üzenetére
-Hát nálam néha swappol Crysis (bár nem nagyon játszottam vele, várom az első patchet), bár elvileg az új patch majd javít a memóriakezelésén is és lehet ki kéne lőni a Superfetchet...
-Feltéve hogy lesz olyan program ami használja a 4 magot... Ha 4 mag piszkálja egyszerre a RAM-ot nem éhezik leglább 1,5x akkora sávszélre?
Annak idelyén mikor 3DMark pontokat akartam feltornászni sokat dobott a memóriatuning is az eredményen. (másik 8800GTS-em volt amit szarrá lehetett húzni, csak az visszament gariba, de nyár elejére tervezek megint venni ezt-azt a gépbe és szóbajöhet új videókártya is felhozataltól és aktuális pénzügyektől függően...) -
Bagira01
veterán
válasz
Gorneck #11155 üzenetére
Bizony
Sztem a táp lesz a gond mert elég csúnyán elkezdett sercegni még kikapcsolt gép esetén is. Van mikor van kedve menni van mikor nincs. Vmi tápellátás gond lehet ha újraindul, mert semmi tuning nélkül nem lehet az, hogy kevés a fesz
(#11156) Aggregátor: Írtad bizony de azzal is csak 1 magot látÉs ez az f8 a drop miatt nagyon karaj lenne de hát nem 1 magos procim van
-
Szatesz
őstag
-
tempx
tag
válasz
Gorneck #11022 üzenetére
Mekkora pörgés van itt...
Tehát a megfontolások:
-Mindenképp 2x2GB szeretnék hogy ne legyen szopó ha bővíteni akarom
-Nem vagyok annyira fanatikus + 1 FPSért vagy -3 mp sebesség növekedésért vegyek CL4 RAM-ot +20K-ért
-stabil és minőségi legyenDe persze meggyőzhető vagyok ezért írok ide
A DS3P-t megnézem.
-
Szatesz
őstag
válasz
Gorneck #10990 üzenetére
De az lehetséges ha lecserélem a ramokat muskhinra 1066 osba mert az annyit tud mint a crucial akkor azzall jo lessz a gépem jol fog menni vele vagy ez is kivan csukva?nah 32 percig teszteltem orthosban stabil volt 1080 Mhz n 5-5-5-15 be...mingya emelek egy kicsit rajta és nézem tovabb meddig birja akkor mennyi feszt adjak neki? A memtest meg jelez errort 1080 on is 1 percen belul akkor csak nemjo valami....
ha lecserélem Mushkinra akkor szentetek jolessz vagy lapot cseréljek inkabb?
-
-
Szatesz
őstag
válasz
Gorneck #10949 üzenetére
jaja amit vissza vittem azzal az uruggyel hogy nem jok osembernek o kiprobalra és igen is elég jok sot... csak nekem nem voltak jok valamiert és elhoztam tole egy zsir uj kitet még ki sem volt bontva Mégegyszer ezért koszonet neki és elnézést mert nem a ram volt a rossz.....És ezekkel is ugyan ezt csinalja... tehat valami a lap lehet a rossz és nem akarok ds4 est mert mar megrendeltem a vizhutoblokkot a chippsetre és azon meg heat pipe van.....Valaki valamit tud még segiteni avgy akkor inkabb tényleg ds4 et vegyek azzal tuti menne?Vagy valakinek nincs iylen lapja ilyen rammal? Gorneck neki sem volt jo csak az egyik ram...
-
Coyot
őstag
válasz
Gorneck #10849 üzenetére
Ramok kapják ami jár nekik, 2,15V everest szerint. Bios már F9 semmi sem változott
memtestet futtattam dualban 10sec alatt 7000hiba, singlébe mindegyik rammal külön külön 1-2 hiba. Konklúzió a lap nem komázza a geileket vagy mindegyik ramom szar, ami hamarosan kiderül. -
nebulo5
senior tag
válasz
Gorneck #10765 üzenetére
Most, hogy kérded: De igen, áramtalanítva volt, mert a floppy meghajtót cseréltem-buheráltam!
Az everest szerint a ram fesz: 1,95 V
Az MCH-t nem néztem, Illetve pontosan azt sem tudom mi az.... (most nem vok otthon, dolgozom)
Illetve egy fontos kérdés: feltétlen kell a feszt növelni, ha a frekvencia marad 800 MHz-en? -
Armando_19
őstag
válasz
Gorneck #10771 üzenetére
Chipsethűtő tetszik, ház az nem jó... Olyan kell, aminek vagy a tetején, vagy az hátulján alapból 2db 12-es venti van, dupla radit kell ráfaragni.. Szerintem RC690 lesz belőle. Abba bele lehet pakolni asszem 8db 12-es ventit, 500-as fordulatra szabályozva
Onnantól se hang, se meleg nem lesz többet.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gorneck #10752 üzenetére
Odaát is csak ott a mérnökök fejében van User Error
...mi meg oldjuk meg.
Tudod teher alatt nő a pálma. Jut eszembe nem akarsz fejlődni, ha igen vegyél egy P5K-t.Én legalább veszek Gigát, hogy megnézzem milyen az élet itt ha van fingom a dolgokról...Te is vehetnél már Asus-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest