- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
-
-
dutsh
aktív tag
Újfent köszönöm!
Sajnálom h ilyen kevés helyet hagynak ottan, és hogy ilyen hülyén oldják meg ezt a kérdést, láttam már másnak is akadt gondja evvel...
Ráadásul télleg nem érdekel a vga nagyon (de azért 20%-os teljesítménycsökkenés nemsemmi); főleg azért vennék ilyet mert sikerült szereznem egy nagyonjó Q6600-at, és mellé szintén nagyonjó Crucial Ballistix-eket, és csak az a része érdekelne a lapban, hogy ezeknek jó alapot szolgáltasson, nem pedig az ilyen atikrosszfájör meg pci-e 2.0-s genyók... -
bim
veterán
közben megtaláltam.
nekem azért vannak elvárásaim. ugy kell megépitenem hogy a gyerekektől valamennyire védve legyen a radiátor és a lap.és közben a radiátorra érkezzen valami légáramlat is.ahogy elnéztem ő simán ráhelyezte egy pplexilapra mobot és kész.nekem függőlegesen lesz a lap de fektetve.a csatik felfelé fognak állni igy a vga hője nem a HP-t fogja melegiteni.
persze ez csak a fejemben létezik.anyagom sincs hozzá...
idővel majd meglesz. -
-
Laraxior
titán
Az FPO is kell. Úgy tudom hogy abban eléggé számít hogy A-s vagy B-s.
Huhh... az első eredményél nem emlékszel mennyi volt a víz hőfoka? Nem akarok a gépembe 50-60 foknál melegebb cuccot,bár,már el van gondolva a nyári hűtése a dolgoknak,olyan 10 fokosra saccolom,ha tudok megfelelő anyagot intézni -
Laraxior
titán
nekem a mostani mércém: windows media player: 15% proc. használat.
Köszönöm a jókívánságokat
Igazából mást nem akarok már fejleszteni,ezzel kihúzom sokáig.Nem játszok már nagyon,de a tömörítés nagyon ne megy ezzel a procival. Meg ha már víz is van,legyen mit hűtenie
Meg ugyebár a lapot se egy tetves cerkának vettem,annál azért többet rejt -
AdminGen
csendes tag
Érdemes kikapcsolni a bios általi hűtésszabályozást szted? Everestben melyik értéket érdemes nézni, mert a sima CPU adat sokkal kevesebb, mint a CPU1 és CPU2?
Ezt néztem ki hűtőnek, amit jelenleg lehet is kapni nálink az egyik boltban, érdemes stock hűtőről erre váltani?: -
horvathkrisz
addikt
-
Laraxior
titán
-
-
tom_tol
addikt
söt még cl4-ben is
más
a ds4 rev 2.1-ben csak az F3 biosban van 0,5cpu szorzó -
nike_
addikt
Aha, köszi.
Ezt találtam egy fórumban: "So what about MCH overvoltage? what does that do?
If you are OCing and you have stability issues you can try to give the Northbridge chip a little more juice. I increase the MCH voltage by 0.1V only on my 965P-DS3, and it did the job. Same for FSB...+0.1V. If you're running everything within specs (stock speeds, no OCing), you don't need to bother with those settings at all."Nekem a BIOS-ban nincs is FSB Voltage Control...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest