Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
Na én nem panaszkodok az A.......topikban
Nekem még soha nem volt problémám (kopp kopp kopp)....az esetek többségében sztem nem a lap a hibás.....
Ha már itt vagyok akkor egy kis memotuning
-
DJ.Gróf
aktív tag
Most az csináltam hogy visszábbvetem a ramot,azzz nem szinkronba megy. Viszont igy az lett lassabb. Eddig 900on ment a ram +0,2voltal. Stabil,de melegszok elégé. Viszont a porci még bőven menne tovább. Szerintetek mennyit kaphat a ram? aláírásomban ott van milyen ram-om van. időzítás 5-5-5-15-ön.
-
WiZARD
addikt
nem igazán értem ezt a postod...
szeretem ha stabil a gépem, és nem száll el soha. lehet hogy nem reális a 21 óra prime, de legalább kijönnek a hibák, és utána sose kell azzal szarakodnom hogy elszállt valamiért a gép, talán épp meló közben.mi az hogy szénné fűtött lapról leveszem a terhelést és össze kell szednie magát?
egyedül azon csodálkoztam hogy feszemelésre eléggé furán reaglát. prime után kb 1 órával... de prime közben se volt több több 38 foknál az alaplap és 50 foknál a proci, szóval nem tudom mi melegedett volna túl... -
Gorneck
legenda
-
P00By
nagyúr
4 magnak én is ugy latom,h SZÁMOMRA nincsen értelme, ellenben egy 45 nm-es duot akarok,vidkarira ugyse koltok 7300 GT tökéletesen kiszolgál!Meg számomra ez a 4 mag megoldás nem szimpi,fogunk 2 darab duot levágjuk a felesleget középen össze hegesztjük+egy kis drót bele a tokba es kesz!
-
bim
veterán
user error lépett fel.
tlac:nem ugy néz ki a bios....
egyik szemem sir a másik nevet.kitolodott a strapváltás 424fsb-re.VISZONT! elvesztettem egy egység trd-t.ami azt jelenti hogy az eddigi stabil beállitásaimnak lőttek...
eddig 8x416/1040mhz trd.6 bios-f5f (eddig ez a legjobb bios memkezelésben)
most 8x416/1040mhz auto trd.7 (ennél lejebb nem is megy!)
viszont mielőtt bárki is azt állitaná hogy gyorsabb lett a memkezelés hiába veszett el 1 trd egység,TÉVED!ugyanannyit lassul...
viszont be lehet hozni magasabb fsb-vel.8x424 f8f biossajns a procim ilyenkor már feszéhesebb igy nem tul kedvező számomra.
ha esetleg legarizzák az OCZ-t akkor megnézem annak megy e a trd.6 1060mhz-en. (f5f biossal ment ennek a memonak is a trd. 6)ha menne a trd.6 a 8x424fsb-vel akkor simán menne 2400 feletti winrar ami már nem olyan rossz eredmény .
-
barnam_
nagyúr
Aha tehát az alacsony fsb miatt ment tRD5-n. Csak ment, mert nem volt stabil, orthos és 3dm alatt kékhalál lett. tRD6-on is, úgyhogy most Perf. level stndard-on van. Ja és kell a ramnak a +0.1V mch, mert anélkül fagyott 3dmarkban perf. level standard-al.
Sztem egyelőre nem váltok procit, mert ez is elegendő nekem.Ebben a biosban van olyan a memória szorzóknál, hogy +800, ~1066, #1333 strapping a 4-es szozóhoz: 4.0+, 4.0~, 4.0#
Az mire jó? -
PeterPH
senior tag
OK ilyet még nem láttam élőben.
A Kingmax-ban is van EPP, de az 533-at kihagyták belőle (200, 266,és 400 van csak, mind 1.8V-on), pedig sok k.anyázást megspórolhattak volna azon userek felől, akik nem vették a fáradságot elolvasni a leírásukat.
szerk: lehet hogy keverem az EPP-t az SPD-vel.
-
bim
veterán
nem tudtam megállni és ráprobáltam mit is tud a memo.
CL.4-ben gyakorlatilag el sem indul 1000mhz-en sem.
CL.5-ben meg 1125 felett hibázik 2,25V-on.többet nem szándékozom neki adni feszt.
szóval az OCZ keresztben lenyeli ezt a memot.
viszont amit tud azt alacsony feszel viszi.amit nem visz 2,1V-al az szerintem nem is fog neki menni.az alacsony trd.-t sem szereti.az OCZ 2-vel alacsonyabb értéket elvitt azonos orajelen mint ez...a CL.4-ről nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest