- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
barnam_ #23242 üzenetére
Akkor csak 3,5GHz-et bír a proci? Hát, valahogy majd elleszek vele a 3,2GHz-es Athlon után, amíg nem tudok RAM-okat cserélni, mert ha számolom a két gyártó közti különbséget, akkor is nyertem 600MHz-et, azaz 20%-ot.
Bios-ban mit kell mindehhez beállítani? Csak FSB-re beállítom a 472-t, mást semmit? Előre kösz, ha jut időd egy kis + segítségre. Régi P4-esemnek csak FSB emelés kellett, de lehet, hogy ez változott az elmúlt időben. HTX2 hűtő elég a procira ennyihez? -
bim
veterán
-
-
diegho
nagyúr
válasz
barnam_ #22449 üzenetére
mondok egy példát: CS:source e214@3.2 8800gt gs 75 minimum fps, e8200@3600 6600nongt 180 minimum fps
felbontás ugyanaz 1024 minden high hdr stb. szerintem nem felesleges a proci, igaz ez csak egy játék, pont az az egy amivel az összes közül játszok
csak kérdés mennyire viszik le az árakat majd a 7xxx-es procik.
-
killipoly
aktív tag
válasz
barnam_ #13049 üzenetére
Hogy őszinte legyek énsem tudom hogy miaz![link]Erre gondolsz?
Ja és neked is ugyanolyan ramjaid vannak mint nekem?Én nem mertem eddig nagyon az úrajelet túlhúzni,de ha bírja akkor miért ne...van rajta memóriahűtőborda is...+0.3tól nem melegszik nagyon?Ígyse valami hideg...elég ha marad a passzív hűtés?
-
skyboi
tag
válasz
barnam_ #12915 üzenetére
Gyanítom, hogy közel jársz az igazsághoz Aggregátor, mert kipróbáltam a következőt:
Feltelepítettem a Rivatunert és felkapcsoltam a GTX fordulatát 100%-ra, persze hangos mint a fene, de rendszerhőmérséklet 2 perc alatt 51 fokról 47-re süllyedt. Most itt állunk, de gyanítom, hogyha lecserélem a VGA hűtőt Thermalrightra(12 centis hűtővel) + beteszek oldalra egy 8 centis házhűtőt, az egész pompásan megoldódik. A GTX-re szívesebben is költenék, mint az alaplapra. -
Pancsermeste
őstag
válasz
barnam_ #12032 üzenetére
Igazából DS3P-re fájna a fogam, de még nem találtam eladót, az újra meg még várom az árajánlatot. DS4 lenne 32K-ért... lehet, ezt veszem... bár a DS3R meg csak 23K. vacicillálok még... ezért minden infót/tapasztalatot szívesen veszek...
Addig is neki ülök olvasgatni... -
tlac
nagyúr
válasz
barnam_ #11719 üzenetére
én xp meg linux alatt próbálgatom
van 1-2 dolog, ami nem világos
ugye ilyenkor áram alatt van a táp, a ram és lap (csak egy része?) is viszont a ventik nem mennek, nincs semmi légmozgás, nem melegedhet ilyenkor semmi túl?
kb 1,5 óráig hagytam a gép s3-ban, a táp külseje langyos volt, a ramslotok mellett lévő tekercs is kicsit meleg volt, és ramok voltak a leghidegebbek
hány V-ot kaphat ilyekor a ram?
mennyit fogyaszt a gép? -
bim
veterán
válasz
barnam_ #11616 üzenetére
el kell ismernem hogy ár/érték arányban verhetetlen.CL4-ben semmit nem mutat fel, de akinek a magas fsb és a magas mghz számit olcsoért annak szinte egyedüli alternativa. mint pl. nekem...
nem véletlenül adtam el 2 pár. GMH-t a nagyon közeli multban.nyugodj meg hogy 1 percig sem haboztam volna megtartani az OCZ-t ha érzem azt a brutális előnyt amit az ára sugallna. nyilváán jobb mert a CL.4-el is lehet játszani de nem annyival. azt mondom hogyha csak 30%--al lenne drágáább akkor nem is lenne kérdéses hogy inkább azt ajálgatnám. a mi szerencsénk hogy a giga nagyon csipi a kingmaxot. mindamellett azért hamarosan ujra venni fogok valami márkásabb ramot is hogy teszteljem mit megy a gigába. ebben az is benne lehet hogy megtartom azt is. igazábol a lap megmutatta számomra hogy amelyik memo képes az 1200-ra az megy is benne annyit és nem fogja vissza mint egyes emberkéék állitják...
egyedüli dolog amiben kevesebb ez a lap mint az ellenfelei az a quad alatti alacsonyabb stabil fsb.mondjuk mindez nem annyira lényeges annak a tükrében hogy nagyon kevés q proci szalad stabilan 480-as vagy az feletti fsb.-vel.viszont kevesebb bug van benne ami sokkal többet jelent számomra.lara:nyugi a krusziál is jó csak nem az 1100/CL.4 re.
-
Osynho
addikt
válasz
barnam_ #11496 üzenetére
Most 1,4125ön megy az orthos (CPU-Z ben 1,36). Azé kicsit csalódott vagyok. Hugomnak is hasonló gépet raktam össze és nála megy bios 1,4V-n a 9x333. Pedig neki az életben nem fog kelleni. Tudom, hogy nincs két egyforma gép, főleg tuningnál zsákbamacska a dolog, csak az ember szereti, ha a jót kap ki. Egyébként nem is célom hogy porrá húzzam, mert nincs rá szükségem.
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #10322 üzenetére
Ja,.. hát ahhoz tényleg le kellene kaparni a bordát!
mókus1: Az Everst által kiírt feszültségben megbízhatsz, közel a valós értéket mutatja. Ha 2.0V-ot, akkor mehetsz feljebb is.
Nekem P35C-DS3 lapom van és +0.7V-on van a BIOS, ez mérve műszerrel 2.26V.
Az időzítést meg 4-5-5-14-re állítottam, így biztosan használhatom 920MHz-ig. -
bim
veterán
válasz
barnam_ #8845 üzenetére
jahh.most akartam éppen irni a nevét mert matattam picit a biosban..
gorni:szerk:a vcorefesz állito felett van egy opcio amit ha engedélyezel akkor ugyananny a drop mint az F8-as biosnál, ha kikapcsolod akkor kapsz az arcodba még 0,03 dropot.
mindjárt kiirom mi a pontos neve...
-
bim
veterán
válasz
barnam_ #8837 üzenetére
már nem simán trd-nek irja ki hanem hosszabb a neve.az utolsó előtti érték ait lehet piszkálni.
ha mégis kihuzták volna belőle akkor finoman kezdi a giga külön kategoriaként kezelni a DS4/DQ6-ot.
a dropra hato felesleges opcio is bekerült az uj biosba....
hiába!a memgyilkosoknak kell a DS4 minimum!!! -
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #8747 üzenetére
Everest benchmark 833 Mhz CL4-n
Olvasásban nagy különbség van, annak ellenére, hogy alacsony fsb-n megy a proci. -
Robi_73
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest