Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
szombi
tag
Sziasztok!
6-magos xeon proci működik ebben az alaplapban? Egyébként jól látom, az új divat kireszelni a procit 775-re?
-
emre
veterán
Üdv!
Most pakoltam egy régi jó P35 DS4 lapba egy 5450-es xeont, de nem akarja felismerni, illetve felismeri hogy az, de csak két magot lát, feszt, órajelet nem veszi vissza, fix 3ghz-n megy. Bios F14C.
Mi lehet a hiba?
mod:
bontom szét megint, megnézem az adaptert... -
havri1
félisten
válasz
Thrawnad
üzenetére
Helló!
Alátámasztom.
Napokban vettem egy E5450-et, valami eszméletlen brutális. Előtte Q6600 volt 2 hétig, illetve egy másik lapban kb 10 éve egy Q9400, sehol sincsenek. (Jó a Q9400 már so-so).
Egy GTX750 van mellette, mindent visz amiket próbáltam. Ennyi pénzért..Viszont ami miatt jöttem: Tennék bele több ramot, vajon megeszi a 2x8GB DDR3-at valamiből?
Keresem közben, hátha van tapasztalat.
Konkrétan erről a lapról van szó: GA-P35C-DS3R (rev. 1.x)Rendeltem most egy SATA3 kártyát, ha még ez is fog működni, jó ideig le van a gond: PCI express PCIE pci-e to 2 Port SATA 3.0 ports Expansion Controller card 6GbpsT
-
-
veze
őstag
Most helyeztem üzembe egy ilyen lapot azt irja a biosra hogy verzio F4a 07/29/2008
gyanítom hogy nem ez a legujabb de a Gigabyte oldal mint legfrisseb bios az F4 elérhető
Az F12 , F14 stb biosok nem hivatalosak akkor? és akkor azok honnan tölthetők le ? ( már ami tuti biztos, mert amugy találtam letöltölinket ezekre is csak nem a Gigabyte oldalan) -
-
koii
tag
Senkinek nincsen tapasztalata 64 v 128 G-os pendrive ,SDXC kártya kezeléséről ?
-
looser
addikt
válasz
djrecheeee18
üzenetére
Az új vga-t más gépben ki tudod próbálni? Ha ott sem ad képet, akkor vissza az (f)eladónak.
-
looser
addikt
Hahó! Támogatja-e, vagy ha nem, valamilyen módon esetleg láthatóvá tehető egy 2+ TB-os HDD egy EP35C-DS3R-ben?
-
djrecheeee18
csendes tag
Sziasztok!
Van egy P35 DS3 2.0 Lapom ( F14 ) . Ki akarom cserélni a HD4350-es VGA-t egy Radeon R7 250-re.
Bekapcsolásnál a gép elindul , betölti a windows-t is. Csak kép nincs!
A régi kártyával jó. De az újjal semmi. Próbáltam Ram / Táp cserével, de semmi változás.
PCIE x16 2.0 -val mennie kellene "elvileg". ( Nem vagyok egy nagy szaki! Olvastam... )
A legfrissebb bios ( F14 ) van rajta. Mi lehet a probléma?( Q6600+ 4*2GB Kingmax 800MHZ + 650W táp )
Előre is köszönöm a választ!

-
koii
tag
Sziasztok!
Szerintetek az alaplap egy P35c DS3R olvasna egy SDXC 128 v 256 GB -os pendrive-ot ,vagy micro SD kártyát? -
Laraxior
titán
Én találtam egy P35-DS4 rev2.0 alaplapot.
Vevő vagyok rá, csak teljes konfigban van, még megegyezés alatt van. Kicsit retrozok. Meg van fent egy QX9770... asszem jó páros lennének
-
pinnacle
nagyúr
válasz
sgergi
üzenetére
Lehet, hogy nekem is csak azért tartott ilyen sokáig mert évek óta, hibernálva, alvó módban használtam, és ez kevésbé terhelte. Alaplapos topicban ajánlották, hogy vegyek használt PC-t. Használt üzleti laptopot vettem már, használt PC-re nem is gondoltam. Pedig azt is árulnak. Mondjuk azt nem tudom, hogy a tápot, VGA-t tudom-e használni vagy speciális csatlakozóik vannak. Van valamilyen használt PC topik? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
Sajnálom a CPU-t, RAM-ot kidobni, de lehet tényleg felesleges ilyen idős használt alaplapokkal próbálkozni. -
Laraxior
titán
Sajnos nekem ez a DS4 alaplap elég korán elkezdte hullatni a fogait. Először az alaplapi hang ment tönkre, aztán ment a hálókártya is utána.
Azért a 9 év elég szép életkor, annak ellenére, hogy az enyém anno még garancia időn belül produkálta ezeket
Mondjuk az alap FSB-t, alapórajelet hírből sem ismerte![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sgergi
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Nekem 2007-ben lett a p35-ds3 lapom, az is lassan 10 éves, sajnos itt az idő már nem ide dolgozik. Egyébként ds3-at is nézhetsz, abból láttam valamennyit, vagy mindenképpen szükség van a ds4 tudására?
Néhány éve még egész jól ki lehetett szállni a 775-ből, gyakorlatilag kijött belőle egy újabb konfig, ma már ez nem elmondható. -
pinnacle
nagyúr
Be quiet! PP 10 CM 400W-ra cseréltem, PCX-ben beszerelték, CPU-t újrapasztázták. A gép továbbra sem tölt be. Olyan is volt, korábban, hogy belépetem a BIOS-ba, de már nem tudtam a nyíllal lefele menni. Néha nem is csippant, de olyan is van, hogy hosszan sípol, de nem hiszem, hogy már rossz lenne az új táp. Kiszedtem egyesével a RAM-kat, semmi változás. Beraktam 1 Kingmax-ot, semmi. Kicseréltem az alaplapi elemet. Betölt az ilyenkor szokásos színes BIOS képernyő, de nem tudok belépni a BIOS-ba. Már semmi sincs rákötve a gépre csak a VGA, billentyűzet, de továbbra sem tudok belépni.
Úgy néz ki, hogy tényleg az alaplap halt meg, illetve a BIOS chipet is mondták. Fura, hogy nem működik a billentyűzet. Sajnos nem tudom kipróbálni másikkal. Van egy drótnélküli, de arra sem reagál, igaz lehet az nem is működik BIOS alatt.
Tudtok valaki ajánlani, aki alaplapot javít, vagy inkább érdemes lenne használtat venni. Persze ki tudja, az meddig fog működni. Én csak egyet találtam, az is zárlatos.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
sgergi
üzenetére
Köszi! Arra gondoltam, hogy hiába telepítettem az SSD-re úgy a Win-t, hogy csak az volt csatlakoztatva, de később valahogy "beírta" magát a Win, de később olyan is volt, akkor sem indult, amikor semmi vinyó nem volt csatlakoztatva. Nekem csak az volt furcsa, hogy alvóból mindig indult. Nem tudom, hogy ez miben más a tápnak, a hidegindításhoz képest.
-
sgergi
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Az a biztos.
Elvileg a következő táp jó lesz.A táp hibához nem igazán tudok hozzászólni, ahhoz nem értek, vannak itt olyan topikok, ahol tudnánka okosat mondani.. A kép nélküli betöltés simán lehet alaplap "hiba" vagy csak egy rossz beállítás, p35-nél, ha a biosban valami nem tetszik neki, akkor tud így indulni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
sgergi
üzenetére
Köszi! Inkább beviszem szervizbe, nehogy valamit letörjek. be quiet! CM 400W tápot vennék. Minden csatlakozó megvan, ami kell?
9 éves a gépem
Gigabyte P35 DS4
C2D E8400
4xGB GEIL
Gigabyte 750Ti
Audigy 2ZS
2x750GB Samsung HDD
1TB Samsung SSD
Plextor DVD
Corsair vx450ha teljesen leállítottam, még a BIOS sem töltött be, csak a ventilátorok mentek. 4-5x magától újraindult, mire végre betöltött. Azt hittem az a gond, hogy SSD-re telepítés után, még a HDD-s Win10-et használtam, később cseréltem meg a SATA csatlakozókat. Azt mondták, ez táp hiba 1 napon belül már nem is sípolt, utána meg hosszan sípolt, ami a táp hiba jele. Már a vinyók nélkül sem töltött be. Mondjuk azt nem értem, hogy ekkora különbség van az alvó, illetve hidegindítás áramfelvétele között? Alvó indításból soha nem volt probléma.
Szétszedetem a tápot, egyik kondi sincs felpúposodva. Lehet, hogy mégsem a táphiba vagy ennek nem feltétele a púposodás? -
-
pinnacle
nagyúr
Abban kérném a segítségetek, hogy kell az ATX_12V illetve ATX csatlakozót lehúzni? DS4 alaplap. Próbáltam összenyomni az, hogy a kis karom kiakadjon, de meg sem mozdulnak. Még soha nem cseréltem tápot, nem tudom, hogy mekkora erővel szabad húzni, nehogy letépjem az alaplapi csatlakozót.
taxi Gigabit-es hálózati kártyád van?
-
taxi
aktív tag
Mi lehet az oka annak hogy az "állapot/helyi kapcsolat" alatt a sebesség csak 100 Mb/s, holott a tulajdonságoknál "1.0 Gb/s teljes duplex van beállítva? -Legfrissebb driver van fent.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
csakalila
üzenetére
6 és 8GB között annyira nem volt nagy az ugrás egy q66 mellett családtagnál pár hónapja, de 4 és 8 között hatalmas volt magamnak még 2008ban.
8al szerintem még egy ideig ki fog szolgálni (legalábbis addig, ameddig bírja az alaplap, aztán úgyis platformot kell cserélned)
-
csakalila
csendes tag
hello
GA-P35-DS4 rev2.0 alaplapomhoz Ramot bövítenék.
2 x 1 GB DDR2 1066 MHZ van benne, Kingmax gyártmány.
hogyan tudnám leggazdaságosabban de hatékonyan bővíteni?
arról már lemondtam hogy 1066MHZ est vegyek melléjük.mert gyakorlatilag beszerezhetetlen más gyártótól is, de fog menni pl mind a 6GB, ha 2 x 2GB 800MHZ-est teszek be a két üres helyre?
természetesen 64bites win7tel gondolom.
Hahota,
neked amugy nem ez a gond? 32bites oprendszer csak 4GB RAM alatt tud kezelni.köszi!
-
hahota99
csendes tag
Sziasztok!
Alaplap:GA-EP35C-DS3R;
Proci: intel Core2 duo E8400
video kártya: Gainward GeForce 8800 GT,
memória: Geil PC2-8500 1G 1066MHz ( GX22GB8500PDC ), 2,2V - 2,4V
Táp:450WSegítséget szeretnék kérni a következő problémára: Akár hogy variálom a memóriákat, csak 3-at fogad el. Mihelyt a 4-et beteszem mindig újra indul, még a csippanásig se jut el.Igaz a BIOS alap beállításon van.
Szét szedtem, másik táppal (550W) és monitor vezérlővel ( GT730) is próbáltam úgy se mükxik.Mikor megvettem akkor teszteltem és működött minden, csak a BIOS beállítást elfelejtettem leírni.
Lehet a 3 memóriához kellene belőni az alaplapot és utána mellé tenni a 4-et? ebben az esetben a BIOS beállításhoz is kérnék segítséget.
Előre is köszönöm.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Gigabyte P35-DS4-re szeretnék USB-ről telepíteni Win10-et. Állandóan Invalid Partition Table üzenetet kapok. Mi lehet a gond? USB 3.0-s pendrive?
-
treklam
tag
válasz
Thrawnad
üzenetére
igen, köszi közben megcsináltam pendriverol bios updateltem a bioson leresztül a xeon procimmal, úgy gondoltam hogyha ilyen szépen megy a win7el a xeon akkor egy bios updatet csak elvisz, és sikerült is. 2 utasitáskészlettel több lett, és most már a win 10-nek is elindul a telepitöje kiprobáltam.
-
treklam
tag
válasz
treklam
üzenetére
Megtaláltam azt a mikrokodot a a lapomhoz, de egyes helyeken azt irják hogy idézem:
"Fontos, hogy a Xeon kompatibilis BIOS-t ne a Xeon, hanem egy a gyári BIOS által teljesen támogatott 775-ös CPU-val végezzétek, és csak a frissítés után tegyétek bele a Xeon CPU-t!"
Namost nekem csak a xeon procim van kérdés hogy updatelhetem-e a biosomat a xeon procit használva vagy nem? (vagy csak bizonyos modon más flashelő progit használva) -
treklam
tag
sziasztok!
GA-P35C-DS3R alaplapom van xeon e5450-el, win 7 futott eddig de wind10 et szeretnék felrakni. Amikor dvdröl bootolok bejön a win 10 logo majd kifagy a gép, csak a logo marad, ugyanez a probléma pendriveal is. Win logo bejön majd várhatok órákig nem történik semmi. Win 8.1et is probáltam felrakni: fagyás, ami kiderült hogy ha win 10 telepités vezértővel van az image elkészitve akkor ugyanez történik. Már a win 7 imaget is ezzel készitik.
Ha win7 alól inditom a telepitést akkor kiirja:ennek a gépnek a processzora nem támogat egy kritikus fontosságu funkciot(compareexchange 128). Már fórumokon is kerestem megoldást de nem találtam.
(A win 7 -t felinstallálhatom ha nem win10es telepités vezérlővel készitették az imaget, de ez egyre ritkább.) -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! GA-P35-DS4 (Rev. 2.1) F14 BIOS, alaplap gond nélkül működik SSD-vel?
-
Keput
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, amit nem feltétlenül tudok hogy alaplap gond-e vagy az alaplap BIOS-ának a baja-e.
Alaplapom típusa Gigabyte GA-EP35-DS3L.
Van egy SSD amit szeretnék rákötni a gépre, véleményem szerint mindent megfelelően csinálok, átállítottam AHCI módra BIOS-ban, 0-ás Sata portra kötöm rá, lehúzok minden más egyéb merevlemezt, tuning nincs. A probléma ott kezdődik hogy vagy nem is sikerül feltelepítenem rá a windows-t vagy ha sikerül is, most utoljára addig eljutottam, viszont egy idő után kikapcsolja a monitort a gép, illetve néha újra is indul, de azt nem mindig csinálja, de a monitor kikapcsolás az mindig bekövetkezik maximum 5-10 perc után, valamikor el sem jut a betöltésig a win. Mindig SSD-nél jelentkezik ez a probléma ha arról szeretnék bootolni oprendszert, illetve ha be is bootol akkor is elszáll egy idő után. Van hogy feltelpíteni sem tudom újra rá. Ez a probléma teljesen megszűnik ha hdd-t kötök rá, illetve eddig is azzal használtam az elmúlt években a gépet. Tápegység probléma nem lehet, ugyanis a hdd is simán megy, videókártya probléma sem lehet mert hdd-ről ugyanígy tökéletesen fut minden. Tehát egyedül ha ssd-t rakok a gépbe akkor hal le minden, de az is csak akkor ha oprendszert onnan bootlja a gép. Ha HDD mellé teszem be az SSD-t csak sima adattárolónak, akkor úgyis tökéletesen megy minden. Ráadásul még a kábeleket is átnéztem, kicserélgettem. illetve ugyanarról a kebelről pl megy a hdd, de ha megcseélem és az ssd-t teszem a helyére akkor az nem megy. Molex csatik is jók, mert kiprobáltam máson is, tehát áramot is kap rendesen. Illetve a táp is bőven elég neki. Esetleg valakinek valami ötlet? Vaalami a Biosban nem lehet jól beállítva? -
Thrawnad
senior tag
Win10-et ezzel a lappal próbálta már valaki Xeonnal?
Nekem mindegyik W10-ben ugyan az a hiba előjött eddig:
Nincs startmenüVan ötlete valakinek? Most egy "Classic startmenü" programmal használom.
Thrawnad
-
ToBeY
nagyúr
Leklónoztam a HDD-et egy SSD-re és azt szeretném kérdezni,hol lehet beállítani hogy az SSD legye first (vagy second) boot device?Tehát SSD-ről induljon a gép,ne pedig a HDD-ről.
-
sz.j
nagyúr
Meg van a hiba és egyben a megoldás is.
A közelmúltban tönkrement a jó öreg P2-es billentyűzetem és egy USB-s lett a helyére véve. A Win fel is rakta az illesztőprogramot és ha betöltött a win7, akkor már hibátlanul működött, de a bootoláskor még nem aktiválódott a billentyűzet, ezért hiába nyomogattam bármelyik billt is ....
A megoldás (hátha így jár valaki), a BIOS-ban az USB Keyboard Support-ot Disabled-ről át kell állítani Enabled-re és így már a bootolás kezdetén is aktiválódik a billentyűzet.
-
sz.j
nagyúr
Srácok, van egy kis gondom a P35-DS4 alaplapos gépemmel, nevezetesen az, hogy CD-ről nem bootol be a gép, még az eredeti win DVD-ről sem (más boot CD-kről sem) ...
A Bios-ban CDRom van beállítva, ennek ellenére sem bootol be
A gépre frissen lett telepített win7.Tudtok valami megoldást erre a hibára?
-
joss68
tag
Sziasztok!
Mennyit érhetnek manapság?
Gigabyte GA-P35-DS3 + Q9450 (hibátlanok)
Köszönöm a válaszokat!
-
Petiapó
tag
válasz
Thrawnad
üzenetére
Na kipróbáltam, bár nem azonnal...
Nem hozott eredményt sajna.

Viszont úgy csinálom, hogy bekapcsolás után, mikor már az achi töltődik a biosból, nyomok egy reset-et. A windows nem sérül, mert még el se kezdett bootolni, és a BIOSnak se lesz ettől baja, ellenben 100%-os aránnyal mindig feláll a gép.

Fura egy jelenség, de legalább kezelhető.
Azért köszönöm a tippet! Üdv: Petiapo
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Petiapó
üzenetére
Ezt már Win 98-al is megcsináltam. akkoriban 2 gépem volt egy az irodában egy itthon. A HDD meg csak egyre futotta.
Van egy régi trükk megéri megpróbálni:
Fogsz egy darab papírt. Sima A4 est tépsz egy csíkot belőle. Majd mintha smirgli lenne megcsiszolod vele a memóriák és a videokártya csatlakozóit. Az esetek egy jó részében segít.Thrawnad
-
Petiapó
tag
válasz
Petiapó
üzenetére
Érdekességképpen: Minden tiszteletem a WIN 7 64bit Home Basic-é.
Hirtelen "haragomban", mikor nem volt kedvem WIndows-t telepíteni, kikaptam a laptopból az SSD vinyót, és bevágtam a gépbe. Bekapcsol, win logó előjön, megfagy. Reset, win logó megint elő, asztal betölt, megjelenés alapon, illesztőprogramok telepítése buborék lent a sarokban, kb 1 percig forgó kék karika, reakció semmi, aztán kiírja, hogy illesztőprogramok telepítve, és zsír minden. Mindenhez simán előkaparta az illesztőprogit, és nem szólt egy szót se, hogy semmi nem a régi... Nem semmi! Plussz, mivel nem törli az eredeti illesztőprogikat, simán csak visszarakom a laptopba, és mehet tovább. Na ez az igazi mobil rendszer.
-
Petiapó
tag
Sziasztok!
Nem rég felélesztettem a régi konfigom: Ga-P35-DS3 Rev:2.1, E8400, Geil 2x4GB 1066 CL5, GV-R777OC-1GD (ezutóbbi használtan új szerzemény).
A problémám az lenne, hogy hidegindításnál mindig megfagy a windows 7 a logónál, és ritkán előfordul, hogy a videókártya nem ad jelet. Viszont egy reset után 10ből 10szer hibátlan. Memtest volt, Orthos is ment fél órát, a videókártya is kapott mindenféle tesztet, plussz menet közben nincs hiba, ill. leállás. Próbáltam másik Win telepítéssel, és másik VGA-val is, meg egy memóriával. Sőt! Még alapórajeleken emelt fesz mellett is ezt csinálja. A tápom egy FSP Bluestorm Mk II 400, és a feszültségek megegyeznek a régi értékekkel (még anno felírtam). De mégis mindig ugyanezt produkálja. Frissen bekapcsolva mindig elakad, reset után tökéletes. A BIOS F14es. Eredetileg egy HD4850 volt benne kb. másfél éve akkor még nem csinálta, viszont amióta újra elővettem már az első indításnál is ezt csinálta. Ezért vettem egy másik VGA-t. Nem az volt a ludas.
Én az alaplapra gyanakszom, csak azt nem tudom, hogy mi lehet a baj, ezért fordulok Hozzátok. Szerintetek mi a gáz?
Üdv: Petiapo
-
mgaben
senior tag
nem az a baj, nekem is voltak ilyen bajaim, hogy egyik pendrive-ot látta, a másikat meg nem. gigabyte baromsága. olvastam külföldi fórumokon.
konkrétan a p35 lapom nem látta, egy hp laptopon meg simán elindult ugyanaz. -
Sziasztok!
Van egy p35 ös lap és egyszerüen nem tudom pendrivról telepiteni a win-t, pedig lehet csak nem tudim beállitani a biost.... simán a first boot nem jó.....Esetleg valaki tudja a megoldást?
-
sgergi
veterán
válasz
mgaben
üzenetére
Ajánlom ezt a cikket a témában: [link]
Meg tudod könnyedén csinálni, ha szükséges. Tudni pedig onnan fogod, hogy CPU-Z-ben majd ellenőrzöd, hogy a proci az összes utasításkészletet, amit ismer, azt használ is.
Nekem nem kellett a frissítés, mert minden ment a 14-es biossal simán. -
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Van egy p35-ds3 lapom és az lenne a kérdés, hogy egy xenon x5450-es proci átalakítóval működne e benne? F14-es BIOS van rajta.
Köszi előre is a segítséget.Üdv,
Gaben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)