Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Petiapó #42422 üzenetére
Ezt már Win 98-al is megcsináltam. akkoriban 2 gépem volt egy az irodában egy itthon. A HDD meg csak egyre futotta.
Van egy régi trükk megéri megpróbálni:
Fogsz egy darab papírt. Sima A4 est tépsz egy csíkot belőle. Majd mintha smirgli lenne megcsiszolod vele a memóriák és a videokártya csatlakozóit. Az esetek egy jó részében segít.Thrawnad
-
Petiapó
tag
válasz
Petiapó #42421 üzenetére
Érdekességképpen: Minden tiszteletem a WIN 7 64bit Home Basic-é.
Hirtelen "haragomban", mikor nem volt kedvem WIndows-t telepíteni, kikaptam a laptopból az SSD vinyót, és bevágtam a gépbe. Bekapcsol, win logó előjön, megfagy. Reset, win logó megint elő, asztal betölt, megjelenés alapon, illesztőprogramok telepítése buborék lent a sarokban, kb 1 percig forgó kék karika, reakció semmi, aztán kiírja, hogy illesztőprogramok telepítve, és zsír minden. Mindenhez simán előkaparta az illesztőprogit, és nem szólt egy szót se, hogy semmi nem a régi... Nem semmi! Plussz, mivel nem törli az eredeti illesztőprogikat, simán csak visszarakom a laptopba, és mehet tovább. Na ez az igazi mobil rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest