- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Itt egyik fórumtársnak Geil Ultra ment 1333/CL6-ban. Ami meglepő, mert Giga AM3 lap eddig nem szerette a Geil ramokat.
Neked viszont Geil VALUE a cucc...Szerintem a ramhibát kizárandó kellene egy Kingmaxos teszt... Aztán, ha azzal se megy, akkor alaplap gari.
Tomate: eddig WinXP32-t használtam többnyire. De most Win7x64 megy legtöbbször. Hát ezen gyengébben megy a tuning. A ramokat is nehezebb belőni. Nálam is jelentkezik a képernyőfagyás, ha túlhúzom a ramokat
-
Blaze71
őstag
Attól, hogy egy proci, vagy memória nincs a támogatott listában, még mennie kellene a gépnek, max nem stabil. A Te esetdben el sem indul. Én visszavinném az alaplapot gariztatni, ha a többi alkatrész jó másik gépben. Én Kingston DDR3 1333 MHz-es memóriával jártam úgy, hogy a két 2 GB-os modulból az egyik szar volt, de ettől még postolt a gép, csak kifagyott telepítés közben. Ez és a tapasztalataim alapján, ha minden jól van rádugva, el kellene indulnia, legalább a BIOS-is el kell jutnia, még memória hiba esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest