- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
gszebe
csendes tag
Helló mindenki,
Böngésztem a topicot, és elnézést, ha már volt a kérdés (vagy hasonló, google alapján másutt már felmerült), de nem találtam válszt sehol, szóval hátha így... (előrebocsátva, hogy nem vagyok nagy guru)
Beruháztam egy GA-790FXT-UD5P-re + Phenom II x4 925 8mb-s procira + 2x2GB DDR3 Geil memória (1666mhz, 1,6v) - ehhez jött még a maradék alkatrész a meglévő gépből (3870XT vga, HDD-k, 650W q-tec táp (bár csak 1 db 12V-os csatlakozóval a 24-tűs atx mellett).
A gondom az, hogy - hitem szerint mindent jól összeszerelve - nem POST-tol a gép, kb. minden 50-ik újraindításnál bejön a splash screen (aztán lefagy), egyébként sötét képernyő monitor-jel nélkül, kétszer viszont a BIOS is bejött kb. 100 startból...
Nagyjából tanácstalan vagyok, próbálkoztam cmos resettel (hol bejött, hol nem a fenti "eredménnyel"),a VGA-t cserélgettem egy régebbi elfekvővel, a RAM-okat a slotokban, az összes háttértárat és meghajtót lehúztam a tápról, hátha az nem bírja... El tudom képzelni, hogy bios-frissítés kellhet, de fekete képernyőnél el se jutok addig... Szóval passz.
Bármilyen tippet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest