Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Nem volt sok időm, de próbáltam friss biossal FXT-UD5P lapban 1600 MHz fölé húzni a ramokat. 1666 MHz-zel kezdtem, de már ez se ment, így már le is mondtam a tesztelgetésről. Sípolgatás és újraboot fogadott alapértelmezett bios beállításokkal. Persze a korábban elmentett stabil bios profilt F12-vel betöltöttem, és nem okozott gondot.
Gondolom X2@X4 PII proci helyett egy Thuban kellene igazán tesztelni, melynek az IMC jobban tuningolható.
Marad 1600/CL7. De gondolom egy inteles lapban a ramom jobban tuningolható...fanti: Én is pont erre gondoltam! Állati meleg van (28-29 C fok a huzatos szobában). A Haf-932 ház összes ventijét be kellett üzemelnem! Pedig a felső 23 cm-st eddig nem is járattam

-
fanti
addikt
Nekem 2 db 1.5 terás és egy 1 terás samsung sata vinyóm van IDE módban, nincsen gond velük.
AHCI módban is használtam őket, de a Win7 leállása előtt 2-3 szor felprörögtek majd leálltak a hdd-k. Ekkor az AMD saját AHCI driverét használtam és ez picit zavart. Nem értettem hogy miért csinálja.
Ezért váltottam vissza IDE módra, ott tökéletes. Win7 és XP alatt is gyors.
Ez az AHCI driver írás ez még nemigazán megy az AMD-nek, vagy csak én voltam az ostoba.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest