- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
2800-on 1,3V-al megy a CPU, a memóriák 2,1V-ot kapnak, 910-en járnak kb (CL5), orthos futott 25 percig, nem volt hiba. Egy érdekes jelenség fogadott BIOS-ban, világító pixelek jelenteke meg mindefelé. Nem TFT monitorom van, azóta viszont helyre állt a rend. Nem tuningoltam még int. VGA-s rendszert, ezért vagyok ilyen tudatlan.
-
-
Bubuapa
tag
Nem indul(1-2ben Sargaban 3-4ben Pirosban is probaltam) az F3-as bios-nal nekiallt sipolgatni azt annyi most F5-os biosnal nem is sipol csak fekete kepernyo van.Probaltam 2.1 feszt adni neki de ugy se tortent semmi,nem tom amiota a videokartyam bent van nem probaltam de mindjart nekiesek.Adjak neki 2.1-et es probalgassam ugy?
-
bnss
veterán
Módosítottam a boot sorrenden, elsőnek állítottam be a HDD-t (telepítés után elfelejtettem beállítani), hamarabb indul az XP, vizont mielőtt még XP logo fogadna - nem tudom pontosan hogy hívják - a POST screen utáni "táblázattal" lehet valamit csinálni? Szépen kiírja az eszközöket, de ott elidőzik 10-15mp-t.
-
diablo1984
veterán
egyszerüen rádugtam oszt annyi! 2 tipusú igy enm raidelem, de nem is volt cél, mást nem állitottam! bár a samsung sata2-es 80-as vinyóm a rendszer, de a vista szerint a leggyengébb láncszem is! 5,3 pontot adott rá, valahogy lassúnak érezte....
jah, utána meg a procimat, azt is 5,3 poonttal.....hát ez hüle!
-
nesa
veterán
Nem volt ezen a lapon nekem zalmi csak anno abit kn8 on azon jo volt...csak gondoltam komoly ember vagyok es aluval nemjatszok igy gondoltam a rezre demivel nemtalatam ertelmes darabot igy magam altam neki, hiaba
Igy lehet zalmi lesz belole nekem is.
Bar lehet veszek rezlemezt es 1 zami format osszehozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest