- Apple Watch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
hat nem passziv a radim,szal kell ra a venti.Elmenne 1-el is ,csak rajta maradt a 3,lusta vgyok egyaltalan hozza nyulni is.A hazban meg elol-hatul egy-egy 12-es artic cooling L szerias venti 5 volton,a radin is azok vannak szinten 5V-rol.Hazmam chieftec dragon,kicsit korbehangszigetelve.Egyedulamit kihallasz a hazbol az a hdd-k seekelese,esa tapom, hangja (meghogy halk a hiper tipe-R 480)
Ha a hazbol meg kiveszem a ventiket,megfolnek bent a cuccaim,nem megy a gep napi 1-2 oranal tobbet uresjaratban,es mar igy is tobb mint 1 hete nem volt kikapcsolva.
[Szerkesztve] -
Magyarul:
Ezt bekapcsolva a HD-ből kiolvashatóak a SMART értékek a megfelelő programmal.
Third party: harmadik személy, tehát se neked, se az alaplapnak (Gigabyte) nincs köze hozzá)
Megjegyzés:
Megfelelő program bármi, ami képes olvasni a SMART-ot. Az a Gigabyte speckó programot nem tudom honnan vetted. Ennek úgy kéne működnie, hogy engedélyezve lehet olvasni a SMART-ot, nem engedélyezve pedig nem lehet. -
-
c41r0^
őstag
nem nagyon voltak melegek a hőcsövek full terhelés alatt, mikor néztem
de nem hinném, hogy tönkremenne a hűtő egy másik alaplapra felszereléstől
BIOS-ban nem lehet állítani ezt a hőfokot
BIOS-ban hűtéssel kapcsolatban:
-fordulatszabályozást letiltottam, mert a hűtőhöz van külső fordulatszabályozó, tehát Smart fan control method-disabled
ezen kívül: CPU Thermal Monitor-disabled - itt szvsz kikapcsoltam azt, ha bizonyos hőfokot elért, ne vegye vissza az órajelet és a feszt -
c41r0^
őstag
köszi, majd kipróbálom az időzítés-menüt, biztos ott van csak elkerülte a figyelmemet
gondoltam én is alaplap szenzorra, hogy az ASUS alámért, vagy a Giga mér fölé, de az ASUSban érdekes módon cpu-throttling nem aktiválódott
A Giga lapban viszont alaplap szerinti ~65-67 foknál Everestben a ''rendszerstabilitás teszt'' alatt látom, hogy beindul a throttling -
Qru
MODERÁTOR
Mivel tudom megnézni mennyi feszt kap a ram? Most +0,3V-ot kap. Bár ha 2,2V az sem vészes.
(egyenlőre 7x450-en tesztelek. Memó 5-5-5-15 +0,3V, (G)MCH: +0,2V, CPU 1,375V Cpu-z 1,39 szerint 1,36V-ot kap. Tesztelés folyamatban, de 3DMark06 lefutott, meg egy kis Orthos (30perc, max hőfok: 79 fok). Majd meglátjuk ha játszogatok vele bírja-e a starpát. -
-
-
Rick4
félisten
közben válaszolok a tiédre is. PCI-expressnek adtam 105öt, semmi változás, 3DM06 leáll az első tezst elején, szokás szerint. nem csak az msn hang xar, minden, ami az alaplapi hangkariból jön ki. tvtuner line in bemenetről, divix film, bármi. audigy 2 a megoldás, nem is ez a nagy baj. hétfőn gariba megy a lap...
-
péter007
senior tag
csak az a baj h. nem tudok több ventit rakni a házba
hátul van 2db 12 centis silentblade 800rpm-en
elölmeg egy 12 centis cooler-master 1200-on
meg még ott a freezer 7 9-es ventije meg rácsos az oldallap
még felfogathatok egy 12-eset az oldallapra de akkor az felborítaná a légáramlás a házban...
asszem hétfőn végéigjárom a boltokat vp-ben northq után -
7Heads Drago
veterán
Ez igy van.
Szerintem aki C2D procit vesz, az huzni is fogja, legalább 50%-kal. És nem lesz neki mindegy, hogy a 2x512 mb ram mellé berakott 1gb ram miatt nem fut neki dual channebe. Akkor az egyik oldalon amit nyersz, a másikon meg buksz. Én akkor inkább várok 1-2 hónapot és veszek 2x1 gb. De ez én vagyokl -
7Heads Drago
veterán
Bocs, de te válaszoltál arra is, amiért én nem vennék 4x512 ramot a gépbe.
Minél több fajta modul, annál kevésbé tuningolható. A 4 modul több áramot, és több hőt is termel, és mivel sürüben vannak a modulok rosszabb a modulok hűtése ami megint csak a tuningnak árt!
De adja Isten, hogy ne így legyen. Én csak azt írom hogy mi az ideális.....
Peter0072x512 és 1x11024-nél pedig nem lesz dual channeled, mert az 1024-nek nincs párja.
[Szerkesztve] -
péter007
senior tag
Aktív témák
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest