- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
-
mikk2000
őstag
Megnyugodhatsz, ez nem az északi híd hőmérséklete. Az kissé...forróbb ennél. Tudom hogy a hőfokot nehéz kézrátétellel megállapítani, de 40 és 60 fok közt csak lehet érezni a különbséget
És erre rájön a borda "vesztesége" azaz a chip forróbb, mint a borda.
Az hogy egy fórumon mit olvasol az egy dolog, látod te is olyanokat írkálsz hogy 40 fok az mch, egyébként az everest és a speedfan két külön progi, és ez utóbbinál se láttam mch hőfokot.
-
Gorneck
legenda
Te miről beszélsz? Elolvasod mit írtam?
''Giga alaplap Ga 965P DS3P alapla F5 biosra felfrisitve ahogy a gyarto oldalan kell stb...
A gyarto azt irja: 965P DS3P alapla 3.3 rev. az F5 os biossal megy az 1333 FSB
vagyis 6550 , 6750, 6850 procik sot meg a quad ok is...''
''Eddig minden stimel mindenki azt irja megy biosfrisitessel alaplapgyarto forumokon
F5 os bios-al stb.''
Ezeket elolvasva tettem fel egy kérdést:
''F5 a legfrissebb bios DS3P-hez?''
Ez alapján szted mire nem figyeltem? Fel lehet olyan biost is rakni ami éppen ezekhez a procihoz kell...nem kötelező a legfrissebbet. De mégegyszer...meglepődtem a bios száma miatt és emiatt kérdeztem...nem azért mert nem figyeltem...
Ja és arról nem is beszélve, hogy a P35ös tesó már most több bioson van túl...
[Szerkesztve] -
mexel
veterán
Igazad van, én is a honlapról szedegetem le. Csak ha eladom a lapot esetleg, és olyanhoz kerül ahol nincs net, vagy nem tudja kikeresgélni a cd-re felírt sima drivereket, annak segítség lehet, egy ''automata'' bolondbiztos gyári cd. Meg szeretem a teljességet, még ha nem is eredeti cd csücsül a tartozékok mellett.
Ezért ha esetleg valaki fel tudja tenni, megköszönöm. -
rolko
őstag
Miután bejött a BIOS ugye azt néztem hogy lát-e mindent, de csak a HDD-t látta, eszembe sem jutott hogy CMOS resetet nyomjak
utánna beszéltm Vigenauval, és Ő monta hogy igencsak letiltotta mert neki nincs IDE-s eszköze, azután nyomtam egy visszállítás parancsot azután jó lett minden
már lassan 2 órája netezik tesóm de még nem indult újra, de majd neki esek a teszteknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android szakmai topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest