- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Még mindig lenne egy olyan kérésem, ha valakinek van 965p-s3 laphoz gyári driver cd-je az nem tenné nekem fel ISO-ban valahová? ( mondjuk a mammutmailra, az egyszerű)
Nagyon megköszönnémVirtuális sört is küldenék érte
-
mexel
veterán
válasz
peterzonex #1155 üzenetére
Hali! Olvasd el a topik első, bevezető hozzászólását. Azért nem mennek, mert biosban lekapcsoltad a sata eszközöket. A jMicron chip vezérli az ide eszközöket ha jól tudom.
Más: Milyen ventid van ami nem indul el? Én azért trükközök, hogy ne induljon el, csak magasabb hőfokon. Sajnos kezdetektől pörög, igaz nem nagy sebességgel, de amint kap terhelést, azonal felpörgeti, pedig nem annyira indokolt.
Az NF4 ultra chipsetes gigabyte lapok biosában volt egy olyan jó funkció, hogy manuálisan be lehetett állítani, hogy milyen hőfokon kapcsoljon be a prociventi, milyen fordulaton. Utána egy másik hőfok, ahonnan már nagyobb sebességgel ment, és így tovább 5 lépcsőben a full fordulatig. Ezt azért hiányolom a mostani lapokból, mert amikor a gép mondjuk töltöget, és gyakorlatilag idle módban megy órákig, alig-alig kapcsolt be pár százas fordulatra a venti, majdnem végig passzívban volt.
Már vettem egy asus p5b-t, egy giga 965p-s3-at, de egyik sem tudja. Még minden gyártótól úgy látszik kell lapot vennem, hogy meg tudjam nézni, melyik képes erre. -
mexel
veterán
Igazad van, én is a honlapról szedegetem le. Csak ha eladom a lapot esetleg, és olyanhoz kerül ahol nincs net, vagy nem tudja kikeresgélni a cd-re felírt sima drivereket, annak segítség lehet, egy ''automata'' bolondbiztos gyári cd. Meg szeretem a teljességet, még ha nem is eredeti cd csücsül a tartozékok mellett.
Ezért ha esetleg valaki fel tudja tenni, megköszönöm. -
mexel
veterán
Halihó. Ma tulaja lettem egy 965p-s3-nak. ( REV 3.3) Ds3-at akartam, de ez lett belőle. ( sok különbség van? Érdemes lecserélni ds3-ra?)
A kérés nem ez lenne: nincs driver lemezem hozzá. Nem tudná valaki ISO-ban elküldeni?
A drivereket leszedtem a giga honlapjáról, de szeretném a komplett gyári lemezt kiírni ha valaki feltolná.
Itt egy cím, ahová fel lehet tenni: http://www.mammutmail.com/
Ha tud vki segíteni, akkor megköszönöm
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- DJI topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest