- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Köszi szépen
Megszemléltem.
Amugy sikerült 10%-al növelnem a rendszerteljesítményt, adtam +0,2voltot ramnak és 925mhz-en fut 5-5-5-15 ös időzítéssel.
Winrar benchmarkot néztem, állítás előtt 950kb/sec volt, most felugrott 1050-re
Köszi a segítséget, mér csak ram hűtő kell, mert így gondolom melegebb lesz a memó... -
thomeef
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy a gigabyte ga-965p s3 alaplapomon biosban lehet állítani a memória időzítéseket, avagy nem és csak auton állítja?Alapon a 800mhz es sima kingmax ramom 5-5-5-15ön megy,
Húzva használom +0,1volttal 925mhz és 5-7-7-20-as időzítéssel megy ami sztem nem túl impozánsSzerintetek?
-
thomeef
őstag
Hali!
Az a gondom hogy a p965 s3 alaplapom chipsete 39 fok körül lebeg, vissza olvastam ezügyben és láttam 47, sőt 60 fokos lakahőfokot is ugyh kicsit megnyugodtam
A kérdésem hogy érdemes rá venni jó kis virág alakú kék zalmant vagy felesleges mert ez nem olyan vészes? -
thomeef
őstag
Helló!
Akadt egy kis problémám, az e2140-es procim alapon ugye 1,6ghzet megy, a ram 800on, ígyegy 3dmark06ban a cpu 1400 pontot kap.
Na mivel én tuningra vettem a procit, fel is húztam 2,66ghz-re 333as fsb-vel, a ram lement 667mhz-re 2-es szorzóval ugye.
Teljesen stabil minden, a cpu 3dmark-ban már 2300 pontot kap, DE!!! és mst jön a lényeg az fps-ek, így a pontszámok is felére csökkentek mind az sm2 mind az sm3 tesztekben, és nagyon láűtványosan ugye ez látszik is a teszt alatt. NA ez kérem miért van?
Ha vissza állítom a cpu-t alapra akkor megjavul minden. -
thomeef
őstag
válasz
peterzonex #1249 üzenetére
Nekem alapon 20-22 fokos a cpu (e2140) terhelve 25 fok körüli
Cooler Master hyper uc
-
thomeef
őstag
Hali, lenne egy kérdésem, hátha tud rá vki vmi választ, most ratkam össze a gépemet, 965p s3 alaplap, elindítom és a cpu hűtő ventije rándul egyet és megáll, ha nem cpu_fanra kötöm akkor megy mint az atom de az meg nem jó. Mi lehet a baj?
-
thomeef
őstag
És megéri + 2000k-t kiadni jobb kondikra?...
-
thomeef
őstag
Helló!
Ma a különbség a Gigabyte GA-965P-S3 és a Gigabyte GA-965P-DS3 alaplap között, amugy pénzben 1400ft a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest