- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
Lehet láma kérdés de akkor is megkérdem
965 DS4 vagy P35 DS3 jobb tuning szempontjából?
-
rolko
őstag
Újabb probléma:
Most reggel húzok a procin beállítok mindent, ugyanúgy ahogy nállam is volt, de nem jó mert nem képes megjegyezni a 9x-es szozót, hiába megyek a save-re nem jegyezi meg, ugyanúgy a 6x-os marad bennemeg régen nem volt benne olyan hogy de most van, a fesz beállítások felett egy üzenet pirosan villog hogy: system voltage not optimmized
az egész rendeszer dög lassú -
rolko
őstag
Miután bejött a BIOS ugye azt néztem hogy lát-e mindent, de csak a HDD-t látta, eszembe sem jutott hogy CMOS resetet nyomjak
utánna beszéltm Vigenauval, és Ő monta hogy igencsak letiltotta mert neki nincs IDE-s eszköze, azután nyomtam egy visszállítás parancsot azután jó lett minden
már lassan 2 órája netezik tesóm de még nem indult újra, de majd neki esek a teszteknek -
rolko
őstag
válasz
Kicsirics77 #907 üzenetére
Ki a fene gondolta volna hogy Vigneau letiltotta
Na egy kis probléma, öcsém gépe: e4300, DS4, 512/667 Hynix, x1650xt, 80GB SATA Samu, 380W Cooler Master táp. Netezik, egyszer csak újraindul a gépmondom jó 3DM06 lefuttatom, minden rendbe lefut. Elkezd játszani Oblivionnal ott, újraindul 1-2 perc után. Minden alapon megy, táp lenne kicsi?
-
rolko
őstag
SOS!!!
Ma beszereltem tesómnak a DS4-em, az előbb indítom hogy majd teszem rá a Winfost, és hát eggyik ODD-t sem látja, mind2ő IDE-s, próbáltam 3 kábellal, külön - külön, mindenhogy de nem látjamár ötletem sincs hogy miért csinálja, mikor múltkor Vigneaunak kölcsönadtam, ő frssített rajta BIOS-t, talán attól lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crypto Trade
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest