Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…

Új hozzászólás Aktív témák
- 

hoffman_
nagyúr
Üdv!
Rég jártam erre. Végre megállapodtam és így 2 év után hibátlan a konfigom ezzel az alaplappal...
Azonban 2 év alatt, míg beérett, öregedett is.... Kéne a szufla a 4850-nek.Kérdésem a következő. Amennyiben frissítem a BIOS-t, mennyire lesz stabil a rendszer, egy E8000-sel? Mert inkább legyen picit lassúb, mint instabil. Abból már elég volt...
És ha jól emléxem az olvasottakra, csak az F13-as BIOS tudja azt, ami nekem kell?Mellékesen a dobozon, ami 2 éve a polcon pihen, az van íródva, hogy support 1333 fsb ... Igaz, akkor még nyoma sem volt az ilyen jelen szaladó CPU-knak sebaj, no problem

Szóval le merjem-e cserélni az E6320-at?És a következő, bár ezt nem tudom, hogy itt meg tudjátok-e válaszolni. Mennyivel van lemaradva ez a chipset például a P45-höz képest? Nem kellene mindjárt lapot is váltanom? Igazából ettől ódzkodom a leginkább és bízom a lapban... Régen mintha láttam volna is egy teszte, 965 vs P35 címén, és szó se róla, nem igen volt nagy a különbség. Ha P45 is ekkora ugrás akkor kb teljesen felesleges.
pls help

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Arc Raiders
 - Sorozatok
 - Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - BestBuy ruhás topik
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
 - Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
 - Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
 - s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
 - G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
 - LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest