- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
-
boecce
tag
Nos, utánanéztem, amit elértem az az ACAD2000 magyarítása. Itt nincs beépítve, és az ''eredeti'' R12 -höz amit valaha használtam, feltehetően a magyarítás miatt nem müxik. Ha az angol nyelvű verziód van, írj, és elküldöm mailban neked, próbálj vele szerencsét. Én nagyon régen használtam már , csak emlékszem rá, hogy pl rugót lehetett a segítségével csinálni. Neked annyi különbséggel kell ugyanezt, hogy változó sugarú (a kúpra illeszkedő) spirál kell.
-
boecce
tag
Hát 2004-ben nem tom, de sokkal korábbiakban (pl R12 ) már volt 3d spiral nevű lisp programocska, sztem be van az most már épitve a főproggiba. Ezzel megcsinálod a kúpra ''vágandó '' menet ''söprési'' utvonalát, aztán a spirál végpontjára merőleges síkon megrajzolod a menet #metszetét... Azután 3d-s parancs>> Kivonás(v subsract) >>> kiválasztod a profilt, >> ''megmutatod '' neki az utvonalat. Sztem mükednie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Total Commander
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest