Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Imics13 #6358 üzenetére

Hogy úgy mondjam kifejezetten örülök neki, hogy nincs parametrikus átjárhatóság a két CATIA verzió között. Annyira más lehetőségek vannak bennük, hogy dugig lennénk történet nélküli lépésekkel, akkor meg már nem mindegy hogy az egész az,avagy sem? Szerintem ez így a tisztább, szárazabb érzés helyzet, ami ugyan sok szopást okoz váltásnál, de legalább a geometria nem fog teljesen szétesni. Pont elég a hüvelyk milliméter váltás, meg a V4 mm->hüvelyk->mm konverziója saját magán belül.

Mondjuk a V4 fája baromi logikus, kényelmes, sok esetben meg végképp szabadon lehet bűvészkedni benne, de a parametrikussága már kényesebb- V5 sem a legfényesebb e téren sajnos,

Hogy nem húzzuk le a konkurens szoftvereket abból is adódik, hogy jellemzően egy, maximum két szoftvert ismerünk, s valóban, nincs anyagi érdekünk abban, hogy mi van a másiknál. Valamint mi tanulni is hajlandóak vagyunk a másiktól, amit azért a kereskedők esetében nem feltétlen tapasztaltam meg -CATIA disztribútorokról beszélve.

• Parson

addikt

Boah... CATIA v4 és v5 közötti átjárhatóságnál kevés sz@rabb van...

Jut szembe, ha már átjárhatóság:

Altium Designer 10 (ECAD szoftver) és SolidWorks 2012 közötti idf adattranszporttal találkozott már vki? Nem teljesen kerek a story, és jó lenne ha lenne vki aki tudna segíteni egy apró részletben, amitől picit bukik a dolog... egyelőre.

[ Szerkesztve ]

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

• Atlantis

veterán

PTC most elég jól eltalálta elsőre is a Creo-t, szerintem nálunk inkább a WF5 volt az "átvezető" verzió. Anno a WF sorozat bevezetése viszont itt is katasztrófa volt, a WF1 finoman szólva is az ipari hulladék kategóriát "erősítette".

Meglátjuk, mi sül ki SW-nél ebből. Rájuk fér az újítás vagy inkább fejlesztés, mert kollégák sokkal jobban szerették a 2010-es verziót, mint a 2011-est. Utóbbi eléggé bugos lett, még SP-k se sokat segítenek rajta, ahogy hallom tőlük.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák