- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #11130 üzenetére
Nem értem mi plusz munka kellhet egy BP-nél. Ugyanaz az is mindig, arra sem méltatják, hogy variálják a tartalmat benne... Talán egyszer vagy kétszer ha volt megjelenés óta valami váltás benne.
Nem kellett volna se csúszáshoz, se bannerhez igazítani, letelt az előző, megy a következő tovább, ugyanolyan hosszal, ugyanolyan tartalommal (of course). Bár igazából mindegy is, mert már valahogy elfogyott a "need" érzés, csak még mindig ehhez igazítom az izgi heti ismétlődéseket.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #11122 üzenetére
Hát de a battlepass az nem banner...
az, hogy egyszerre szokták resetelni, nem jelenti azt, hogy párban járnak. A BP simán mehetne tovább banner frissítés nélkül is.
De ha így marad, akkor még logikusabb az adakozás részükről, mert azzal a kevés kis szarral amit nagy kegyesen idedobnak, még kevesebb még kevesebb is lesz a motyó, mint amit a BP-ből ki lehetne szedni (ha végig menne)... Arról nem beszélve, hogy nem lepődnék meg, ha simán lepöröghetne egy full bp is anélkül, hogy érdemifejlesztésváltozás jönne. De legalább már a banner idejét átírták még frappánsabbra.Valamiért úgy érzem, hogy megint olyan szarba készülnek beletenyerelni, ami visszahozza a dead Qiqi mémhullámot.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #11052 üzenetére
Nem látszik a Shanghai-os helyzetnek a vége egyáltalán, teljesen ki vannak szolgáltatva a szituációnak és a kormánynak. Valószínűleg nem is az a lényege a dolognak, hogy a verzió nincs kész, mert hát már volt béta teszt, hanem hogy sok belső timeline eltolásra került amit ebben a szituációban nem lehet olyan könnyen megoldani. Hónapokra előre terveznek és sok kisebb dolog csúszása miatt inkább beváratják a fő játék tartalmat. Ilyenek lehetnek például a Sumeru reveal stream produkció, háttérben marketing ügyek intézése, távoli jövőbeli tartalmon való elcsúszás a tervükhöz képest, karbantartási munkálatok csúszása stb.
-
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran #11060 üzenetére
Na igen, ez a karakteravulás lehet betenne szegénykének, van benne igazság
Én csak szeretném, de nem fog menni, az életben nem lesz ennyi primóm, most hogy lejárt az utolsó welkin, és nem is tervezek venni.
C0-ig azért elgondolkodom rajta, Ganyu és Diona mellett a legaranyosabb karakternek tartom.
Ez nálam komolyabb érv bármekkora sebzésnél
Én egy Hu/Tao- Ganyu rerunt várok a fegyvereik miatt, meg a 4 csillagos karaktereim rerunjait konstikért.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #10982 üzenetére
A legutolsó "hír" szerint nem lesz pótbanner. Részemről így annyi, hogy így Yelan és Kazuha is garantált, bár remélem még egyszer azért megnyerem az 50/50-et, hogy azért Klee is összejöjjön. Na meg jó lenne ha Yelan bannerjén is lehetne húzni a Kukira, nem csak Ittojén!
#10989 xeon forever
Ha jól számolom kb 450$ (Reméltem, hogy azért egy kicsit kevesebb. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #10970 üzenetére
Első Hu Tao és Kokomi 50/50 veszteség után jött (Diluc és Keqing C1), de értem, ettől függetlenül utolért a mázli
Én erre csak azt tudom mondani hogy ideje volt
Raiden előtt egyedül Ganyu volt az egyetlen off-pity karakterem és a második 50/50 win.
Így nézett ki a wishelésem előtte megjelenéstől:
Klee -> Mona (Zhongli) -> Albedo -> Ganyu off pity -> Keqing (Hu Tao)-> Zhongli -> Qiqi (Eula) és innen követhető a kép alapján.Zhongli és Hu Tao nagyon nehéz szülés volt, de őket nagyon akartam. Erre a két karakterre összesen 73 ezer primogemet hagytam ott. Ha ez nem unlucky, akkor nem tudom micsoda. De a lényeg hogy megvannak.
Itto egy nagyon WTF moment volt, egy darab gorou-t akartam volna csak, ezért single pullokat kezdtem húzni, de az első single pull Itto volt
Nem is akartam egyáltalán, de aztán megszerettem.
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #10917 üzenetére
Akkor rosszul emlekeztem a datumokra.. Valoszinu, azt mar en is olvastam tobb helyen lehet csuszni fog.
#10918 xeon forever
Az mind1 ha elkapkodjak, a terulet okadek lesz az eventek elettelenek, karakterek erdektelenek. Inkabb durranjon, ne pedig lefojjon mint a kave. -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #10890 üzenetére
Kazu az egyik legfontosabb karakter. Hanem a legfontosabb.
Végre szereztem egy fizikai VV artit. Ami jo lehet Kazuhanak is, de inkabb Sayunak valo.Sayu egyebkent hasonloan jo ha megkapja a VV szettet.
Inazuma farmolos/banyasz/paraszt csapatom.
Raiden Shogun/Ayato/Ayaka/Sayu lett most. Sayu megkapta az R5 painslashert. -
Sirandrish
legenda
-
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Sordoran #10329 üzenetére
Én most nagyon nagy bajban leszek... Igazából Kazuhát szeretném legjobban, de se Ventim, se Ayakam, és Ayato is eléggé tetszik... Hű anyám. Lehet majd írok ide, ti mit javasolnátok a jelenlegi a karaktereim mellé, mert jelenleg 75 pity-n vagyok 50%-ra és emellé van kb 50 wishem. Ebbű baj lesz.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #10317 üzenetére
Szerintem teljesen okés.
Én meg Emblemet farmolok, jó lenne, ha Beidou vagy Sara is kapna egy saját szettet.
Hát ö... nem erre számítottam:Ezért jó nekem, bármely jó DEF Sands:
A Huskot azt jelenleg Albedo használja, a vicces, az, hogy abból is van Geo Goblet, de nincs DEF Sands.
Majd lehet egyszer Itto megörökli.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #10301 üzenetére
Ayatora biztos nem blind wish lesz, sajnos elegge elkeseritettek, Yalen szerepe meg egyelore ismeretlen. Eloszor jo lenne tudni mi is az a Dendro elsosorban, supportnak eltudom kepzelni de DPS nek nehezebben.. Habar biztos csinalnak majd olyat mint az Anemonal Xiao is nemtudom miert zuz akkorat.
-
slimG
tag
válasz
Sordoran #10292 üzenetére
Mattjestic is Venti és/vagy Kazuha rerunt saccol 2.6ra. Tavasz jön, ami ugye Windblume fest, anemo téma, Venti az megint termelné a rakat pénzt nekik, Kazuha meg szimplán nagy favorit és kb. egyenértékű support. Ha szemetek, akkor lesz egy Ayato/Ayaka és egy Venti/Kazuha kombó.
-
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran #10237 üzenetére
Ez a domain jó móka, néha bemegyek buliból kutyákat ölni
Hu Tao- Diona duóval csináltam ameddig gyűjtögettem itt Noellnek.
Neked kinek kell onnan artifact?Nekem nincs Jean így nem tudom milyen, bár van egy ismerősöm akinek nagy kedvence
Hu Tao- Diona duóval csináltam ameddig gyűjtögettem itt.A fegyverbanneresdit bánom kicsit én is, de mostmár mind1
-
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran #10232 üzenetére
Akkor neked is összejött,
Így utólag a fegyverbannert nem kellett volna megpróbálnom, de már hónapok óta spórolgattam főként erre, nem volt kedvem tovább tartalékolgatni a wisht
Am, ez az emblem szett ennyire könnyen farmolható? 3X kijött most a kritikus sebzéses sisak és meglett az elekrto sebzés is.....
-
Dewri
aktív tag
válasz
Sordoran #10176 üzenetére
Én nem veszem észre ezt az energiaigényes problémát. A mostani eventből kivettem hozzá az ATK-s fegyvert, sikerült R3-ra húzni, így +45% ER-t ad skill használat után. Van egy ER homokóra arti mellé, amúgy semmi extra, 2 glad+2 thundering fury, sisakba crit DMG. A csapatban Xingqiu+Xiangling+Noelle és semmi gondom az energiával, viszont szépen takarít...
-
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran #10176 üzenetére
Na ezt jó tudni akkor még se jó
, a fenébe az a Fisch&Raiden duó nagyon kéne
#10175: kory24: azt amit eggyel lejjebb Sordoran elmagyarázott, csak az volt a cél hogy még egy elektro legyen Beidou mellett, de ha ez is egy energiazabáló akkor valszeg' nem sokra megyek vele....
Egy részeg kalóz meg egy lusta róka -
jonnyjoker01
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sordoran #10121 üzenetére
Én az első nap megcsináltam a küldiket hozzá, második nap meg pár óra alatt kiféléztem az egészet. Nekem tetszett!
Aki kifogyott az energiából, azok tuti hogy első szinten mentek a 2., vagy a 3. területre ahol még nem volt uppolva a box, és leszívta az energiát 20 sec alatt.
Abból gondolom hogy először nem néztem semmit, és kapásból a legdurvább részre mentem, majd pislogtam hogy az első ellenfélig se jutottam a boxal
Persze amint ránéztem a mapra, egyből leesett hogy "hupszika" -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #10093 üzenetére
+1 indokom van Ayatora. A többi Hydro karakter nem fröcsköl kellően.
Nem tudom, hogy már hányszor fogalmazódik át a véleményem.
Akartam mondani, hogy 18K DPS-t tud folyamatosan fenntartani, ha minden képességét folyamatosan használja (és persze ki vannak építve) Ez a 18K nagyon jó persze ha csak önmagában nézzük a karaktereket. Pl.: Ayaka DPS önmagában csak 12K.
Ha Freeze csapatban van 15K, ha megkapja Shenhe és Yunjin buffjait már 50K DPS-re képes.Egyénileg viszonylag jó a sebzése, így megfelelő a nyílt világú kalandozásra. A Three Realmot vele tolom, de a csapat szinergiája egyszerűen nem valami jó.
Pozítivum
Aktív karakterként használva egy egész jó 18K DPS-re képes (Normal+Skill+Burst+Electrocharged)
Hydro elementálok csapata ellen erős.
Élvezetes játékmenet, a nyílt világú kihívásokkal szemben.
Negatívumok.
A karakter rendkívül költséges, szinte mindenét ki kell maxolni, nincs kiemelkedő talentje.
Noraml Attack rövid hatótáv, csak 7 méter. (Barbara, Mona, Lisa 12 méter)
Skill dash közben nem vagy sebezhetetlen.
Supportként nem igazán használható. A Skill az aktuális és nem az idézéskori statoktól függ. (rossz szinergia Sarával és Benettel)
Normal Attack és Skill szemlátomást közös ICD-vel rendelkezik.
Ezért az egyetlen használható reakció csak az Electro-Charged.
A játékban ehhez jelenleg nincs hozzá megfelelő Hydro support.
A rókarudak (Skill) száma kooperatív módban is korlátozva van 3-ra.
Komolyabb kihívások teljesítésére, gyakorlatilag alkalmatlan, vagy csak nehezen. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Megmondom őszintén én eléggé csalódott vagyok. Most már közel a maximum dmg potenciálnál vagyok amit ki tudok hozni belőle... Lvl 90, 8/8/8, 60/216 crit, R3 Widsith lvl 90, 2000 ATK. Rotáció nagyon kacifántos bármilyen csapatot próbálok összeállítani, nem érzem hogy túl jó synergy lenne bárkivel Raiden-en kívül. Sara és Kokomit próbálnám még ki vele, de nincsenek meg.
Próbált csapataim:
Bennett - XQ/Kazuha - Raiden - YaeA defense horribilisen alacsony, meghal attól is, hogy egy hilichurl rátüsszent open worldben. A dodge-on és a rövid ulti animáción kívül nincs invincibility frame. Ultija után állsz egy helyben egy pár pillanatig és meg tudnak ütni közben. E-je szintén nem iframe-es, lehet amik cancel-ezni azért, de akkor meg nem marad stamina, mert 6x kell elnyomni (3x ulti előtt, 3x ulti után). Papíron tök fun vele játszani, de egyre több eltöltött idő után egyre kevésbé jó móka vele játszani szerintem.
Sebzés a fentebb említett statokkal csak akkor elfogadható, ha pont jó buffot kap Widsithből meg ha Bennett ultijában áll, alapból csak csiklandozza az ellenségeket. Ezzel több probléma is van. Előbbi csak 10 másodpercig aktív 30 sec cooldown-nal, ebből eredően a rotációkra nagyon oda kell figyelni hogy ne cseszd el, különben oda a sebzésed. Másik, Benny: csak akkor aktív a buff hogyha Yae aktívan benne áll. Nem rossz arra, hogyha ultit nyomod el, de csapat összhang szempontjából iszonyatosan béna ez így.
Passzív sebzése: nem is ragozom tovább, szar és kész. Albedo 7-10k-val többet sebez 2 másodpercenként nekem, mint Yae 3 másodpercenként. Ultijára azt hinné az ember hogy jó a számokat látva, nekem kb 200k-t sebez összesen ha a buffok rendben vannak és a csillagok állása megfelelő, de 90 energy cost és az undorító cooldown elég magas. Hu Tao-m 2-3 N2C kombóval sebez ennyit másodpercek alatt, aminek nincs energia követelménye. Itto ultijában az Arataki Kesagiri stackek elsütése is pillanatok alatt többet sebez. E-je önmagában a harmada Yae ultijának. Melt ganyum 6 másodperc alatt 3 lövésből sebez ennyit. És ugye probléma, hogy az electro reakciók nem dobnak sokat a sebzésen.
Egyszerűen közel sem egy ligában van a többi csapatommal, abyssben a 12-esre már nagyon nem elegendő, de 11-3-ig azért végig ment 3 csillagokkal. A kb 10 ezer primogemet meg nagyon nem éri meg nekem hogy overworldben rohangásszak vele, főleg ahogy fedezem fel mennyire körülményes játszani vele.
Primo Geovishap ellen csináltam méréseket meg gyakoroltam rotációkat, kb 40-50%-kal több idő kinyírni mint bármelyik bevált csapatommal (ez akkor ha optimálisan sikerül végigmenni a rotáción, megkapja a buffokat rendesen. Ha elceszek valamit ami nem túl nehéz akkor még több...) .
Szóval jah, ez a mostani véleményem róla. Lehet hogy jövőbeli karakterekkel/több gyakorlással/más team compokban változik a véleményem, de egyenlőre nagyon csalódott vagyok. Az tartja bennem a lelket, hogy a weapon banneren nem az ő fegyverét kaptam, hanem a Jade Cuttert. Így a következő projekt lehet Keqing-re ráállás, buildelése ami lefoglal Sumeru-ig...
-
slimG
tag
válasz
Alapvetően még várok a kqm guide-ra. Felhúztam 90re, talentek 6/6/6, 90es Widsith, 2p TFury, 2p Gladiators, electro goblet és atk% sands. 40/190 crit. Csapat: Eula-Zhongli-Yae-Ganyu(vagy Diona, helyzetfüggő). Sajnos Zhongli pajzsát és Eula sebzését annyira megszoktam, hogy nehéz átváltani róla. Burst sebzésre és supportra használom, a burst sebzése még érzésem szerint karcsú, 3 totem esetén kb 4*28k. Electro supportja Eula számára kicsit jobb mint Raiden. A gameplay az szerintem is fun. Viszont nagyon érzem Kazuha hiányát, 4p VV szépen tudna boostolni. Raiden-Yae-Kazuha trió eléggé aprítósnak tűnik. Amit még próbálgatok az egy Eula-Raiden-Yae-Diona, itt sajnos Diona a szűk keresztmetszet, csak 70es még és nagyon tesco a gearje.
-
xeon forever
addikt
válasz
On field teszt:
Nagyon élvezetes vele rohangálni és szétbombázni mindent. Egyenlöre lvl 70 ig jutottam vele, talent lv5-5-5. Igy kell mellé 2 healer, hogy hasznositani tudjam.
Jelenleg Kokomi+Qiqi+Raiden+Yae lett a csapat neki.
Más:
Mostanra sok karakter van és kevésnek tűnik a 4 csapatos menü.
Kb a jatekidom egy tizede azzal telik, milyen csapatot rakjak ossze. Lenne 16 slot es mindenre is be lehetne rendezkedni. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #10039 üzenetére
Én nagyon nem akartam őt, de mostmár nekem is húz a szívem felé
De inkább abban reménykedek hogy lesz majd még hydro karakter aki tud off field fröcskölni.
Ugye írtam hogy amíg nincs widsith kihúzva, lost prayer és main dps a yae buildem, Xinqiu mellé berakva így rohadt fun játszani
Csak úgy cikázik az áram mindenki között. De nincs rajta kívül másik karakter akire lecserélhetném, XQ pedig kell Hu Tao mellé abyssba.
-
slimG
tag
válasz
Sordoran #10045 üzenetére
Köszi. Csak a honey impact béta részlegét szoktam felkeresni szivárgó újdonságokért, ott most Ayato van már bent a fegyverével és a 2 új arti set az arti részlegnél.
Nézem a Rókatündérhez a leírásokat, videókat. Yae+Raiden(vagy Fischl)+Kazu(vagy Sucrose)+Beni(vagy XQ) kb. az általánosan említett kombó. Viszont az egyik videóban említettek egy Yae+Raiden+Eula+Diona(C6) kombót is. Ez utóbbi szerintetek életképes lehet? A 3 waifu pipa, a kis loli meg nálam is C6, szóval össze tudnám rakni. Yae 80/90 és Widsith+2pGlad+2pThundering felszereléssel van, eléggé gyetva állapotban (bár a 35%crate, 160%cdmg) megvan már neki). Diona is tesco 4p Maiden, és csak lvl70/80, Raiden és Eula 90, bár Ei arti részlegét rendbe kellene szednem, mert ERre raktam. -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #10033 üzenetére
En sem, Xingqui az egyetlen akit erdemes odarakni, egyelore.. Biztos lesznek meg jobb supportok is neki de szerintem o a legjobb. Vagy Beidou Burst ami meg hasznalhato vele. Bennett boven eleg Healnek szerintem is. De valamit meg kell emliteni Kokomi mellett.... az pedig az electro-charged... onfield arra hasznalhato a legjobban.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #10016 üzenetére
En nem leszolni akartam. ha olvasod akkor a C6 jol kiepietett Fischlt hasonlitottam a trialos karakterhez. Es mint maskor is a trialos artifact settet siman tul lehet szarnyalni + jobb talentekkel mehet akarmeddig. Ne sajnald, nekem is van egy Skyward Atlas top3 Catalystben benne van Yae-nek.
Nem tudom mi ez az EM mania, de rakj ra DEF-es artikat ugy jobban zuz
Csiribi csiribu foxika.
-
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran #9993 üzenetére
Nekem a harcstílusa, karakterdesignja egyáltalán nem jön be Yaenak, itt máris tök érdektelenné vált, ellenben Raiden (szubjektív) királyul néz ki
A szerepe/sztorija is nagyon bejön a játék világán belül.
Valamint elsősorban Eula mellé szánnám supportnak, hogy felszabadítsam Beidout, akit jobb supportnak érzek Hu Tao mellett mint Xingqiut....Valami betegjó kombó azok ketten együtt, pedig az enyém rendesen nincs is kiépítve.
Yae? Foggalmam sincs mit tudnék kezdeni, ha legalább tetszene akkor esetleg gyűjteménybe de még az se....
F34R:
Az lesz!
xeon forever: Tökre megértelek!
Több karakter is van akiket pusztán kinézet/karakter alapon is akarnék a gyűjteménybe csak azért hogy legyenek, bántam is hogy nem lett meg YunJin.
Ha lenne rá rendes banner bankkartyáa törnék egy Keqingért, pedig nem akarok a játékra költeni. -
kory24
őstag
-
F34R
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged